|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 1:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hátja énis élvezném csak úgy ökörködni járnék be 3 orára és ha megunom hazalécelek vagy a vározsba a srácokkal
*Lámodozik*
De ehelyet VAZZZ HITTAN ÓRA IS VAN jó hogy apácák nem tanítanak meg is hülyülnék .... jeh meg járjak teplomba ???? mise naplót is kaptam LOL de mirejó a másoló asztal ithon hehehehe  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 1:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Dareius írta: |
Hátja énis élvezném csak úgy ökörködni járnék be 3 orára és ha megunom hazalécelek vagy a vározsba a srácokkal
*Lámodozik*
De ehelyet VAZZZ HITTAN ÓRA IS VAN jó hogy apácák nem tanítanak meg is hülyülnék .... jeh meg járjak teplomba ???? mise naplót is kaptam LOL de mirejó a másoló asztal ithon hehehehe  |
hehe..nekem mar letelt..a 3vagy 4ev..kotelezo hittan az megvolt..tobb nem is jott  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 2:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
hehe..nekem mar letelt..a 3vagy 4ev..kotelezo hittan az megvolt..tobb nem is jott  |
De vaz ez közép suli és kötelezö ahittan mert egyházi  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 2:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hehe..nekem mar letelt..a 3vagy 4ev..kotelezo hittan az megvolt..tobb nem is jott  |
De vaz ez közép suli és kötelezö ahittan mert egyházi  |
ja tomm szar nekem  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 3:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
LVL 3 harcos vagyok még mindig vajon mikor lupolok  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 4:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
..te főspammer, ha igy folytatod kiborítod Ganxot is...  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
syil Hekker

Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 17:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 4:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Lámodozik*
De ehelyet VAZZZ HITTAN ÓRA IS VAN jó hogy apácák nem tanítanak meg is hülyülnék .... jeh meg járjak teplomba ???? mise naplót is kaptam LOL de mirejó a másoló asztal ithon hehehehe  |
kötelező?  _________________ Mind azt tesszük, amit tehetünk,be kell érni vele...és ha nem érjük be, akkor is azt kell tenni. Soha semmi nem vész el. Semmi, amit meg ne lehetne találni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 4:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| syil írta: |
kötelező?  |
Papnak tanul...de még csak Barát...  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
syil Hekker

Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 17:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 5:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Sorathul írta: |
| syil írta: |
kötelező?  |
Papnak tanul...de még csak Barát...  |
 _________________ Mind azt tesszük, amit tehetünk,be kell érni vele...és ha nem érjük be, akkor is azt kell tenni. Soha semmi nem vész el. Semmi, amit meg ne lehetne találni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 5:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Sorathul írta: |
Papnak tanul...de még csak Barát...  |
Nem papnak tanulok, csak azt probaltak megtanitani..hogy nem kell mindenkit agyonutni aki hulye, sajnos ez nem sikerult  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 5:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Megérteni és ellenállni a kísértésnek?  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
syil Hekker

|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 5:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Te meg ne rohogj mert az elozo postom neked szol  |
huzza imadkolni inkabb....  _________________ Mind azt tesszük, amit tehetünk,be kell érni vele...és ha nem érjük be, akkor is azt kell tenni. Soha semmi nem vész el. Semmi, amit meg ne lehetne találni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 5:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja igen es ezt ide..mert ideges lettem:
Ha valaki mas, vallasi nezeteit leszoljak itt a forumon..eloszor csak a hozzaszolast torlom kovetkezo alkalommal az illetot is...mert ez nem idevalo..mindenki megtarthatja a velemenyet maganak...
*Nah, skacok de tényleg. Egyébként milliárdok hisznek valamiben és jól teszik, mindenki a saját joga és hát Tisztelt Barátaim igen vannak olyan témák amiket nem szabad érinteni :vallás, feleség , anyu ..kéretik észben tartani..te meg ne ordibájjá itte' me rálépek a kukidra és hanyatlöklek * - Arkangyal _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 7:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah, szösszenet..mivel itten mennek a fenyegetőzések..na kérem itten max én fenyegetpzhetek és engem is lehet ütni, persze ez nem fog változtatni sokat se a jellemem meg se a kinézetem..hááát ja ..szopacs...muteréknak máá mekköcöntem.. ...szal csak nyugi..és ne használjátok máá az ORIÁS betűűt..mee kéééc vagyok...na hajrá...
Arkangyal
u.i.: nekem lehet..  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Szer. Szept. 05, 2007 9:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
*Nah, skacok de tényleg. Egyébként milliárdok hisznek valamiben és jól teszik, mindenki a saját joga és hát Tisztelt Barátaim igen vannak olyan témák amiket nem szabad érinteni :vallás, feleség , anyu ..kéretik észben tartani..te meg ne ordibájjá itte' me rálépek a kukidra és hanyatlöklek * - Arkangyal |
Ja egyetértek. De akkor te meg a tarotmániámba ne köss bele legközelebb és ne hülyeségezd le, mert először szétütöm a szád, és csak utána imádkozom megbocsátásért. Aztán pedig elmondom a jövődet. Ja és a Night Watch egy nagyon jó film, amiről te úgy fogsz fogalmazni, hogy: neked nem tetszett, és nem úgy, hogy: "ú az egy szar".
Apropó, egyébként pénteken akkor megüljük a szülinapodat is egy füst alatt kisenber? Nyihihi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|