|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Csüt. Szept. 06, 2007 8:12 am Hozzászólás témája: |
|
|
csovaz....
Khmm.....Latom kezd begubozni a kielhetetlen RP utani vagy...es sokaknál egy fiiiinom kis CvC,PvP........
Azt is latom elore nyitnom kell egy topicot hogy ujfent mindenki lekaszabolhasson....inkabb beszallok a jatekba..???
***ujfent felkel az asztal mellől nagy nehezen megáll a lábán,véletlenül kiejti Amphalos butykost a kezéből:
-Csak..csak annyit szerettem volna mondani..*hukk*...a fene "kilebegtettétek" (levitate) a kezemből az üveget !
-Ki volt az ?-néz körbe a társaságon mérgesen.
Előveszi iját hogy lelőjön mindenkit de belegabalyodik a hurba es a nyilvesszo kipottyan a kezéből beleáll a lábába.
- Az anyj......................**** |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:17 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Cegléd
|
Elküldve: Csüt. Szept. 06, 2007 6:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sajan közbejöttek dolgok, így nem tudok holnap ott lenni a szeánszon
Jó idogálást és dajdajt mindenkinek!
Örülnék ha október közepe táján lenne valami, mert szabin leszek, jobban rá fogok érni! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Csüt. Szept. 06, 2007 7:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hát skacok, ennél előrébb és több időpontot nehéz megadni, szal egy kicsit elszomorító a dolog, hogy mégsem tudtok jönni..ejnye-bejnye  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 10:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
No en most lepek el...majd 6kor erek haza es utana megyek felfele...remeljuk, hogy addigra nem halok meg...*hapci*
Keretik nem szetspammelni addig a forumot..mert soha nem gyozom vegigolvasni  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 10:45 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
No en most lepek el...majd 6kor erek haza es utana megyek felfele...remeljuk, hogy addigra nem halok meg...*hapci*
Keretik nem szetspammelni addig a forumot..mert soha nem gyozom vegigolvasni  |
majd iszol kis foralt bort és rendbe jösz...........vagy nem  _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=18895
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=19841 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 11:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Névtelen írta: |
Keretik nem szetspammelni addig a forumot..mert soha nem gyozom vegigolvasni  |
majd iszol kis foralt bort és rendbe jösz...........vagy nem  |
forraltbor?..ez nem Magi és Korgan kocsmája ...itt csak töményszeszes lőrével enyhítheted problémáid  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 11:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
forraltbor?..ez nem Magi és Korgan kocsmája ...itt csak töményszeszes lőrével enyhítheted problémáid  |
hüm olyat úgy sem tudnál adni amit én is meg iszok mivel az kereskedelmi forgalomban nincsen..........kül a mai akció nem jön maradok továbra is az ismeretlenség és névtelenség homájában. _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=18895
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=19841 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 11:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Névtelen írta: |
| DM Archangel írta: |
forraltbor?..ez nem Magi és Korgan kocsmája ...itt csak töményszeszes lőrével enyhítheted problémáid  |
hüm olyat úgy sem tudnál adni amit én is meg iszok mivel az kereskedelmi forgalomban nincsen..........kül a mai akció nem jön maradok továbra is az ismeretlenség és névtelenség homájában. |
hehe..biztos tudnánk itten olyat csinálni, max pult alól...te kis naiv  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 12:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gyorsan megoldottam...ujra itthon  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 12:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Gyorsan megoldottam...ujra itthon  |
...és ezekszerint még életben....  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 6:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Uzenetet tovabbitok:
DM Archangel: Mindenki bekaphatja a seggemet
uzenet vege  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 6:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
üzenet DM Archangelnek: ... _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 7:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Remélem mindenki elolvasa majd a küldött üzenetemet  _________________ A gonosz s a jó harcának sosincs vége ha valaki megprobálja megálítani az belebukik s az életével fizet... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 7:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Dareius írta: |
Remélem mindenki elolvasa majd a küldött üzenetemet  |
Betettem a kello helyre..koszonjuk  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
syil Hekker

Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 17:16 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Szept. 07, 2007 8:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Uzenetet tovabbitok:
DM Archangel: Mindenki bekaphatja a seggemet
uzenet vege  |
ez kész....  _________________ Mind azt tesszük, amit tehetünk,be kell érni vele...és ha nem érjük be, akkor is azt kell tenni. Soha semmi nem vész el. Semmi, amit meg ne lehetne találni.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|