| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Pént. Szept. 21, 2007 12:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Logaan írta: |
Nem is tudod milyen jó móka tökéletesen formás 3d-s férfifenekeket bámulni... Mondjuk az most nem volt, csak formás bútorok.  |
hüm én a formás fegyvereket szoktam bámulni inkább no mindegy izlések és pofonok .......na jó meg a formás női melleket........hú az már úgye perverz kicsit nem?? *meg nyugszik azért kicsit mert fenntiekben olvasván más is van így bár ő mást néz * _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=18895
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=19841 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Pént. Szept. 21, 2007 12:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
először is...csajozni éééén?...asse tugyom mijől becéltek???!! ..másodcor eccerre két nővel jajjj....meg a többi is milyen dráága volt.,...csak az a sok duplavodka-redbull  |
na ne szerénykegy te kis Casanova........még a végén a következő év gyermek statisztikáját is meg javitod kicsit anyit lősz hogy a végén még némeik be is talál................  _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Pént. Szept. 21, 2007 12:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ugyan, ő csak hangemberkedik.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Szept. 21, 2007 1:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
...én vitézkedem és kaparom le a nőket...az más  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

|
Elküldve: Pént. Szept. 21, 2007 1:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
...én vitézkedem és kaparom le a nőket...az más  |
*egy sötét rúhájú dalnok csak a szemme villan sandán*hüm vitézkegy csak szaporán mig kicsorbul a szerszám viheted köszörüshöz de az mán nem segitség tán..........csorba kard is mükszik bár igaz furán......*és sietve eltünik nehogy a paprikás vitéz még le vágja*  _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Szept. 21, 2007 6:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ganx hol a sejtelmes baltökben van?  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Pént. Szept. 21, 2007 7:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na ez egy jó kérdés... _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Szomb. Szept. 22, 2007 9:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ganx hol a sejtelmes baltökben van?  |
sztem leugrott otthon a NEt nekijeee...suliban meg nem volt ideje..nahh Ma majd kideritem.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pyrrus Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 14:48 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Szomb. Szept. 22, 2007 10:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Látom engem meg senkisem hiányol!brühühü! na sebaj akkormajd...mit is kezdjek magammal? játszani kellene demost nem otthon vagyok! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ  _________________ nekem a mágia a mindenem |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pyrrus Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 14:48 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Elküldve: Szomb. Szept. 22, 2007 10:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ja és egy kérdés: elméletileg nem ez az igazi nicknevem és itt már használnám azt ami az igazi viszont az elején a rozsiag-vel reggeltem, át lehet írni?van-é rá mód?Köszi _________________ nekem a mágia a mindenem |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szomb. Szept. 22, 2007 11:38 am Hozzászólás témája: |
|
|
| rozsaig írta: |
| Ja és egy kérdés: elméletileg nem ez az igazi nicknevem és itt már használnám azt ami az igazi viszont az elején a rozsiag-vel reggeltem, át lehet írni?van-é rá mód?Köszi |
Ahogy nézem át lehet írni, de majd meglássuk...dobj egy PMet és leteszteljük  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pyrrus Lvl 4 - Bárd

|
Elküldve: Vas. Szept. 23, 2007 10:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem sikerült! köszönöm szépen!  _________________ nekem a mágia a mindenem |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Vas. Szept. 23, 2007 7:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| pyrrus írta: |
Szerintem sikerült! köszönöm szépen!  |
jujj de nehez lesz megszokni...megprobalom,,,juk..?
csá..mgx.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Hétf. Szept. 24, 2007 7:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Kötelező olvasnivaló itt.  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Szept. 24, 2007 8:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
gyuu..eztet eccer végigszenvedtem, asszem a végén még az isteneknél is nagyobb hatalmuk volt, meg mittomén......tul hoccu
de mondjuk erősen tanulságos...  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|