Tartalomjegyzék AC

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Csevegő
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 163, 164, 165  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
magi44
Lusta-Dumagep

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 02, 2007 9:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mmh...mmh..áé....mmh..uuuu.mmhh

*mutogatja a monitor bal also sarkaban egy idosebb néni hogy éppen spammelek*** Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
magi44
Lusta-Dumagep

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 02, 2007 9:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

egyebkent meg:

HULLA tema:
...mindig az az erzesem a modullal kapcsolatban mintha elindul kiderul valami amin kene valtoztatni,felmerul egy problema,esetleg igeny....

es nem tudanank valtoztatni???....dehonnem...valami odaig ment...ha nem szuperal akkor uj reakciot,rendszert kell hozza POTLOLAG bneiktatni.....ennyi az egesz.....!!!

Mert ne lehetne menetkozben valtoztatni......???..simman.....
(nahh megint bagoly mondja Verébnek..dehat ez van)
csá..mgx
Vissza az elejére
DM Logaan
Cselszövő

Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 02, 2007 10:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Például azért nem szerencsés út közben nagyot változtatni mert mondjuk arra épül pár dolog. Vagy mert ettől bugzik be az egész. Stb. stb.
Alapdolgokat mielőbb eldönteni, addig tapodtat sem előre.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
magi44
Lusta-Dumagep

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 8:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mmh...jobb reggelt! *törli a szemit**

Apro...aprokat..ha kell akkor valtoztatni......
vagyis:

aprocska kalapocska benne csacska macska mocska......he-he.... Shocked
*de szzzaaa ez a reggel**
Vissza az elejére
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 8:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

magi44 írta:

vagyis:

jó reggelt Smile

Szóvalna.. most rohanok órára, de az éjszaka megfogalmazósott bennem rengeteg elvárás.. majd visszajövök, ellenőrzöm, hogy jogosak-e az elvárások vagy már teljesítve vannak;aztán kőkeményen betűk formájába rendezem őket Very Happy ~hm.. már csak azt kéne kiderítenem, milyen órám is lesz, és hol~

Jah: és ezúton szeretném bejelenteni, hogy bekerültem a TOP10-be Very Happy Arrow Wink
magi44
Lusta-Dumagep

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 9:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ppff....

spmm..mmh..ppff....*sitty-sutty kézjelek**

**a kepernyo jobb also sarkaban egy idősebb néni kézjelekkel mutogatja tovabbra is hogy SPAMMEREK!**
Vissza az elejére
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 9:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

murkesz írta:
magi44 írta:

vagyis:

jó reggelt Smile

Szóvalna.. most rohanok órára, de az éjszaka megfogalmazósott bennem rengeteg elvárás.. majd visszajövök, ellenőrzöm, hogy jogosak-e az elvárások vagy már teljesítve vannak;aztán kőkeményen betűk formájába rendezem őket Very Happy ~hm.. már csak azt kéne kiderítenem, milyen órám is lesz, és hol~

Jah: és ezúton szeretném bejelenteni, hogy bekerültem a TOP10-be Very Happy Arrow Wink

elvárás vagy ötelt? Very Happy
DM Sorathul
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 10:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

They call me spamm-hunter.
Cool Cool Cool

...who are we to judge what's right, and what has purpose for us...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
DM Sorathul
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 10:13 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Najó...most szabad a vásár...rövid ideig... Cool

...who are we to judge what's right, and what has purpose for us...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
magi44
Lusta-Dumagep

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 12:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mmhh...
kisse felporogtunk.....lazitas képpen:

Vissza az elejére
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 1:19 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na utánajártam, és úgy döntöttem, hogy nem jogosak a kéréseim, inkább türelmetlen vagyok Very Happy
De azért leírom, hogy mire voltam kíváncsi nagyon Wink (egyrészt kíváncsiság, másrészt ugye valami előtörténet féleség és karakteralkotás miatt)
Szóóval.. akartam kérni valami világtérképszerűt, de mivel még, gondolom, nem teljesen végleges, ezért inkább elvetettem. Ami pedig még érdekelt, az a kasztok: mármint, hogy mik lesznek pontosan. Aztán megnéztem, és láttam, hogy ezek leírása is folyamatban... (de majd ugye kapunk térképet is? Rolling Eyes )

Jaigen.. ésés.. még az lenne a kérdésem, hogy fogtok-e kiadni letölthető modult, ami csak karaktergeneráláshoz jó? Mert ugye jó dolog megcsinálni először egy teszt-karit, és csak azután elkészíteni a szerveren. (Legalábbis én általában így szoktam.. lehet, hoyg egyedül vagyok.. Rolling Eyes ) Hm.. esetleg valami kis xp-növelő gépet betenni, meg néhány ellenfélt, hogy tudja az ember tesztelni szintlépés előtt, pontosan mire is számítson majd.
Wink (igenigen.. ebből következtethettek rá, hogy olyan ember vagyok, aki gyakran elrontja a szintlépést Very Happy )
DM Logaan
Cselszövő

Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 1:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Minimális térképet igen. A többire válaszoljanak a többiek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 1:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hm.. lehet egyébként, hogy a kasztokkal csak nálam nem tiszta minden. befordítottam prc-t itthon egy modulba, és nekem továbbra is az alapkasztokat engedi. Azért voltam kíváncsi, hogy mik lesznek ac-modulban, mert azt hittem, hogy prc csak támogatást nyújt az új kasztokhoz, és valójában nektek kell megvalósítani. De most kezdem azt hinni, hogy csak nálam bugos valami, és azért szürke az összes kaszt. *elkezd dolgozni az ügyön* Confused
Faelar
Lvl 4 - Bárd

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 2:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

murkesz írta:
hm.. lehet egyébként, hogy a kasztokkal csak nálam nem tiszta minden. befordítottam prc-t itthon egy modulba, és nekem továbbra is az alapkasztokat engedi. Azért voltam kíváncsi, hogy mik lesznek ac-modulban, mert azt hittem, hogy prc csak támogatást nyújt az új kasztokhoz, és valójában nektek kell megvalósítani. De most kezdem azt hinni, hogy csak nálam bugos valami, és azért szürke az összes kaszt. *elkezd dolgozni az ügyön* Confused

PRChez van olyan hogy Character Creator ezzel lehet karaktert készíteni és aztán már csak ki kell választani a játékban... de
1 gond van csak ez külsöbe azaz Localvaultba rakja a karikat, AC szerveren ezeket viszont nem lehet használni ésszerű okokból kifolyólag.... de akor hogy lesz megoldva a PRC induló kasztok közül választás? *user nagyon kíváncsi*
DM Logaan
Cselszövő

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 03, 2007 2:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mér kell nektek mindent ennyire előre tudni? Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 163, 164, 165  Következő
93 / 165 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Xtreme Skin Designed by Xtreme Web Developers         visit website