|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Kedd. Okt. 02, 2007 9:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mmh...mmh..áé....mmh..uuuu.mmhh
*mutogatja a monitor bal also sarkaban egy idosebb néni hogy éppen spammelek***  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Kedd. Okt. 02, 2007 9:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
egyebkent meg:
HULLA tema:
...mindig az az erzesem a modullal kapcsolatban mintha elindul kiderul valami amin kene valtoztatni,felmerul egy problema,esetleg igeny....
es nem tudanank valtoztatni???....dehonnem...valami odaig ment...ha nem szuperal akkor uj reakciot,rendszert kell hozza POTLOLAG bneiktatni.....ennyi az egesz.....!!!
Mert ne lehetne menetkozben valtoztatni......???..simman.....
(nahh megint bagoly mondja Verébnek..dehat ez van)
csá..mgx |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Kedd. Okt. 02, 2007 10:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Például azért nem szerencsés út közben nagyot változtatni mert mondjuk arra épül pár dolog. Vagy mert ettől bugzik be az egész. Stb. stb.
Alapdolgokat mielőbb eldönteni, addig tapodtat sem előre. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 8:08 am Hozzászólás témája: |
|
|
mmh...jobb reggelt! *törli a szemit**
Apro...aprokat..ha kell akkor valtoztatni......
vagyis:
aprocska kalapocska benne csacska macska mocska......he-he....
*de szzzaaa ez a reggel** |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 8:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
| magi44 írta: |
vagyis:
jó reggelt
Szóvalna.. most rohanok órára, de az éjszaka megfogalmazósott bennem rengeteg elvárás.. majd visszajövök, ellenőrzöm, hogy jogosak-e az elvárások vagy már teljesítve vannak;aztán kőkeményen betűk formájába rendezem őket ~hm.. már csak azt kéne kiderítenem, milyen órám is lesz, és hol~
Jah: és ezúton szeretném bejelenteni, hogy bekerültem a TOP10-be  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 9:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
ppff....
spmm..mmh..ppff....*sitty-sutty kézjelek**
**a kepernyo jobb also sarkaban egy idősebb néni kézjelekkel mutogatja tovabbra is hogy SPAMMEREK!** |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 9:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
| magi44 írta: |
vagyis:
jó reggelt
Szóvalna.. most rohanok órára, de az éjszaka megfogalmazósott bennem rengeteg elvárás.. majd visszajövök, ellenőrzöm, hogy jogosak-e az elvárások vagy már teljesítve vannak;aztán kőkeményen betűk formájába rendezem őket ~hm.. már csak azt kéne kiderítenem, milyen órám is lesz, és hol~
Jah: és ezúton szeretném bejelenteni, hogy bekerültem a TOP10-be  |
elvárás vagy ötelt?  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 10:06 am Hozzászólás témája: |
|
|
They call me spamm-hunter.
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 10:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Najó...most szabad a vásár...rövid ideig...  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 12:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mmhh...
kisse felporogtunk.....lazitas képpen:
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 1:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na utánajártam, és úgy döntöttem, hogy nem jogosak a kéréseim, inkább türelmetlen vagyok
De azért leírom, hogy mire voltam kíváncsi nagyon (egyrészt kíváncsiság, másrészt ugye valami előtörténet féleség és karakteralkotás miatt)
Szóóval.. akartam kérni valami világtérképszerűt, de mivel még, gondolom, nem teljesen végleges, ezért inkább elvetettem. Ami pedig még érdekelt, az a kasztok: mármint, hogy mik lesznek pontosan. Aztán megnéztem, és láttam, hogy ezek leírása is folyamatban... (de majd ugye kapunk térképet is? )
Jaigen.. ésés.. még az lenne a kérdésem, hogy fogtok-e kiadni letölthető modult, ami csak karaktergeneráláshoz jó? Mert ugye jó dolog megcsinálni először egy teszt-karit, és csak azután elkészíteni a szerveren. (Legalábbis én általában így szoktam.. lehet, hoyg egyedül vagyok.. ) Hm.. esetleg valami kis xp-növelő gépet betenni, meg néhány ellenfélt, hogy tudja az ember tesztelni szintlépés előtt, pontosan mire is számítson majd.
(igenigen.. ebből következtethettek rá, hogy olyan ember vagyok, aki gyakran elrontja a szintlépést ) _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 1:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Minimális térképet igen. A többire válaszoljanak a többiek. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 1:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hm.. lehet egyébként, hogy a kasztokkal csak nálam nem tiszta minden. befordítottam prc-t itthon egy modulba, és nekem továbbra is az alapkasztokat engedi. Azért voltam kíváncsi, hogy mik lesznek ac-modulban, mert azt hittem, hogy prc csak támogatást nyújt az új kasztokhoz, és valójában nektek kell megvalósítani. De most kezdem azt hinni, hogy csak nálam bugos valami, és azért szürke az összes kaszt. *elkezd dolgozni az ügyön*  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 2:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
hm.. lehet egyébként, hogy a kasztokkal csak nálam nem tiszta minden. befordítottam prc-t itthon egy modulba, és nekem továbbra is az alapkasztokat engedi. Azért voltam kíváncsi, hogy mik lesznek ac-modulban, mert azt hittem, hogy prc csak támogatást nyújt az új kasztokhoz, és valójában nektek kell megvalósítani. De most kezdem azt hinni, hogy csak nálam bugos valami, és azért szürke az összes kaszt. *elkezd dolgozni az ügyön*  |
PRChez van olyan hogy Character Creator ezzel lehet karaktert készíteni és aztán már csak ki kell választani a játékban... de
1 gond van csak ez külsöbe azaz Localvaultba rakja a karikat, AC szerveren ezeket viszont nem lehet használni ésszerű okokból kifolyólag.... de akor hogy lesz megoldva a PRC induló kasztok közül választás? *user nagyon kíváncsi* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 2:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mér kell nektek mindent ennyire előre tudni?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|