|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 3:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Logaan írta: |
Mér kell nektek mindent ennyire előre tudni?  |
Csak készülődünk Rájöttem, hogy rengeteg energiát kell belefektetnem, hogy azt a soksok angol szöveget végighámozzam (új képességek, kasztok) *nemrég kezdett tanulni angolul.. sebaj, legalább gyúrja magát*
És rájöttem, hogy PRC-tudatlan vagyok, és meg kell tanulnom az újdonságokat használni. Úgyhogy gyorsan leszedek valami modult, és végigjátszom prc-vel.
Jaigen.. Faelar pedig csak azért kérdez, mert látja, hogy kevesebb hsz-e van, mint nekem, de az ő kérdéseivel nem kell törődni  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 4:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
Jaigen.. Faelar pedig csak azért kérdez, mert látja, hogy kevesebb hsz-e van, mint nekem, de az ő kérdéseivel nem kell törődni  |
HE?! *felháborodott* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 4:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Faelar írta: |
| murkesz írta: |
Jaigen.. Faelar pedig csak azért kérdez, mert látja, hogy kevesebb hsz-e van, mint nekem, de az ő kérdéseivel nem kell törődni  |
HE?! *felháborodott* |
hmm..igaza lehet  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
szóval ti csak azért irogattok "ötleteket" hogy töb hsz legyen...
*felnéz a terem tetjébe ahol hirtelen egy sárkánylich repül be, ahogy leszáll a kőpadlón megreccsennek a széthagyott combcsontok*
na picim *szól a sárkányhoz* figyelj ki spammel és tépd le a fejét... _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 5:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
szóval ti csak azért irogattok "ötleteket" hogy töb hsz legyen...
*felnéz a terem tetjébe ahol hirtelen egy sárkánylich repül be, ahogy leszáll a kőpadlón megreccsennek a széthagyott combcsontok*
na picim *szól a sárkányhoz* figyelj ki spammel és tépd le a fejét... |
*morgesen bologatva simogatja a sarkany buksijat*  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabonacorp A Mester

Csatlakozott: 2007.08.04., Szombat, 18:43 Hozzászólások: 140 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 5:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
egy rövid információmorzsa a prc-vel kapcsolatos kérdésekre.
nem bug, hogy a prc kasztok szürkék nálad a karakter generáláskor. az nwn nem támogatja az alapkasztos prc-ket karakter generálláskor.
erre megoldás a külső caracter generátor, amivel el tudod készíteni a karaktert előre. de ezzekkel a karikkal a másik felvetés a gond, miszerint localvaultosak, amiket nem fog támogatni az AC PW.
így egy harmadik megoldás lesz az igaz, vagyis a szerveren való játék közben fogjátok tudni megcsinálni a karaktereteket.
további információt természetesen a maga idejében a lehető legnagyobb részletességgel meg fogtok kapni. _________________ Jesus was black. Yes, she was. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 5:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| gabonacorp írta: |
nem bug, hogy a prc kasztok szürkék nálad a karakter generáláskor. az nwn nem támogatja az alapkasztos prc-ket karakter generálláskor.
erre megoldás a külső caracter generátor, amivel el tudod készíteni a karaktert előre. de ezzekkel a karikkal a másik felvetés a gond, miszerint localvaultosak, amiket nem fog támogatni az AC PW.
így egy harmadik megoldás lesz az igaz, vagyis a szerveren való játék közben fogjátok tudni megcsinálni a karaktereteket.
további információt természetesen a maga idejében a lehető legnagyobb részletességgel meg fogtok kapni. |
Ámen _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 5:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
további információt természetesen a maga idejében a lehető legnagyobb részletességgel meg fogtok kapni. |
*gondosan kielemzi betűről betűre, felveszi magnóra, majd magéba issza a szavakat s ezt hallgatja órákon keresztül* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 6:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Sorathul írta: |
Ámen |
na amikor bárki is ilyet lát hogy a 2 maesztró közösen megegyzeve ír valamit, akkor :
1. Nem kérdezel rá me médes lecek
2. nem akarod hogy médec legyek
3. vedd ugy hogy itten ogy fognak menni a dolgok és csak max gratulálni lehet hozzá
4. Örülsz neki hogy ilyen csodálatos dolgot is képesek megalkotni.
5. szurkolsz hogy többször is előforduljon iylen
Ark _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 6:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
na amikor bárki is ilyet lát hogy a 2 maesztró közösen megegyzeve ír valamit, akkor :
3. vedd ugy hogy itten ogy fognak menni a dolgok és csak max gratulálni lehet hozzá
Ark |
Es most meg nem is roszkedvu  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 7:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ark |
*csillogó szemekkel nézi a mester szólását, s mintha ez lenne szerény élete egyetlen célja, betartja mindet betűről betűre*
1. *csendben hallgat*
2. *nem akarja, nem ám!*
3. *gratulál*
4. *örül*
5. *szurkol* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 7:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
CSITT-moderálva _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2007 8:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| CSITT-moderálva |
 _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 04, 2007 5:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nem kéne több infót kiszivárogtatni. _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Csüt. Okt. 04, 2007 6:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ehh.. és én meg pont ilyenkor nem nézek föl.. Most haldokolhatok a kíváncsiságtól, hogy mi lett kicenzúrázva. Pedig ám nagyon meg tudok lepődni akkor is, ha mindent tudok.. de tényleg *Murkesz ilyen tudatos meglepődős fajta * _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|