Tartalomjegyzék AC

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Csevegő
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 163, 164, 165  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
DM Ganxtave
Pale Master

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 04, 2007 7:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Faelar írta:

nem biza Very Happy

igac Mecter? *néc Ganxra meg Sorathulra egy-egy szemével* *meg Archangelre is*

igaz...de sok szemed van Cool
„Okos enged, ha már szenved."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
DM Ganxtave
Pale Master

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 04, 2007 7:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Respen írta:
Újabb szép szám...ez az 1500.-ik hozzászólás a csevegőbe Very Happy

pff...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Respen
Lvl 7 - Mágus

Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 04, 2007 7:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ne mond, hogy neked nem tetszik... Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
DM Ganxtave
Pale Master

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 04, 2007 7:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Respen írta:
Ne mond, hogy neked nem tetszik... Laughing

De mondom, ennyivel nagyobb a file amit menteskor letoltok Cool
Vissza az elejére
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 8:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Faelar írta:
Respen írta:
Csak hogy mondjak valami bölcset, és ne haszontalanúl postoljak:
Spammelni nem szép dolog! Wink

nem biza Very Happy

~nem jo a sorrend...~....*köhög egy igen hangosat* Arrow
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 9:04 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na jóreggelt! Ma már nem tegnap van (vagy tegnap már nem ma volt), úgyhogy írhatok... Very Happy

DM Logaan írta:
Gellérthegyen van egy fasza csúzda. Oda jártunk lerészegedve csúzdázni a haverokkal. Very Happy

Attól hogy a DM-ek megcsinálták te még kivárhatod a sorod. Mellesleg én sem csináltam még meg, mert annyi minden változik majd a végére...
Razz Smile

Hmhm.. én oda csak hintázni szoktam menni néha.. Csúszdát még nem láttam.. mondjuk csúszdázni nem is annyira szeretek, csak ha medence is van az alján... Wink De ha jó idő lesz és kedvem is, akkor lehet, hogy ma utánajárok, úgyhogy köszi a tippet! Razz

Azért akartam karit csinálni, hogy esetleg beszáljak a fórumozós játékba. *lerendezte Logit, fordul a következőhöz*

Igen.. te hülye vagy.. nem is érdemes veled foglalkozni. *továbblép*

Hm.. te meg föl sem fogod azt sem, hogy mit jelent a hülye... KÖVETKEZŐ!!! *kiált ki a váróterembe*

Respen írta:

spam

Túl erőltetett..

DM Ganxtave írta:
spam

Neki nem szólok be, mert fuvolázik mellette... Cool *azon irányú félelmét nem említi meg, hogy esetleg a hozzászólásait törölné*

Respen írta:

Ááááááá...ti egy spammer alapján ítéltek meg engem...Jellemző...pedig magatokba nézve ti is látjátok, hogy én nem spammelek...Csak elhitetitek magatokkal, azért...azért, mert a bátyám spammel....

Smile Arrow Confused

Véleményem szerint nem spammeltem... Próbáltam értelmes kérdéseket föltenni, vagy ötleteket írni. Igen.. olyan is van, hogy chatnek használja az ember a csevegőt (ha már ez a neve), de akkor sem valótlan vádakat próbáltam magam ellen koholni (illetve nem valótlan.. csak senki nem vádolt meg), főleg nem, azokat gyorsan másra kenni. Confused

Faelar írta:
blabla...

Küldjek photoshopot, hogy le tudd magad foglalni? Cool (azt az avatart be fogom rajtad hajtani, ha már felcsigáztál vele.. Megvannak az eszközeim! Twisted Evil

DM Archangel írta:
Faelar írta:

nem biza Very Happy

Nemnem... engem ki is hagyott... Wink

Jaigen.. és ezt a hsz-t még én is spammnek érzem.. azok kedvéjért, akik nem tudják eldönteni, mi az:

Murkesz írta:
Na jóreggelt! Ma már nem tegnap van (vagy tegnap már nem ma volt), úgyhogy írhatok... Very Happy

DM Logaan írta:
Gellérthegyen van egy fasza csúzda. Oda jártunk lerészegedve csúzdázni a haverokkal. Very Happy

Attól hogy a DM-ek megcsinálták te még kivárhatod a sorod. Mellesleg én sem csináltam még meg, mert annyi minden változik majd a végére...
Razz Smile

Hmhm.. én oda csak hintázni szoktam menni néha.. Csúszdát még nem láttam.. mondjuk csúszdázni nem is annyira szeretek, csak ha medence is van az alján... Wink De ha jó idő lesz és kedvem is, akkor lehet, hogy ma utánajárok, úgyhogy köszi a tippet! Razz

Azért akartam karit csinálni, hogy esetleg beszáljak a fórumozós játékba. *lerendezte Logit, fordul a következőhöz*

Igen.. te hülye vagy.. nem is érdemes veled foglalkozni. *továbblép*

Hm.. te meg föl sem fogod azt sem, hogy mit jelent a hülye... KÖVETKEZŐ!!! *kiált ki a váróterembe*

Respen írta:

spam

Túl erőltetett..

DM Ganxtave írta:
spam

Neki nem szólok be, mert fuvolázik mellette... Cool *azon irányú félelmét nem említi meg, hogy esetleg a hozzászólásait törölné*

Respen írta:

Ááááááá...ti egy spammer alapján ítéltek meg engem...Jellemző...pedig magatokba nézve ti is látjátok, hogy én nem spammelek...Csak elhitetitek magatokkal, azért...azért, mert a bátyám spammel....

Smile Arrow Confused

Véleményem szerint nem spammeltem... Próbáltam értelmes kérdéseket föltenni, vagy ötleteket írni. Igen.. olyan is van, hogy chatnek használja az ember a csevegőt (ha már ez a neve), de akkor sem valótlan vádakat próbáltam magam ellen koholni (illetve nem valótlan.. csak senki nem vádolt meg), főleg nem, azokat gyorsan másra kenni. Confused

Faelar írta:
blabla...

Küldjek photoshopot, hogy le tudd magad foglalni? Cool (azt az avatart be fogom rajtad hajtani, ha már felcsigáztál vele.. Megvannak az eszközeim! Twisted Evil

DM Archangel írta:
Faelar írta:

nem biza Very Happy

Nemnem... engem ki is hagyott... Wink

Jaigen.. és ezt a hsz-t még én is spammnek érzem.. azok kedvéjért, akik nem tudják eldönteni, mi az: *rekurzízvan*

DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 9:07 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

murkesz ha így folytatod kénytelen leszek neked is kitalálni valami egyedi rangot.... ilyen összetett spam írásához művésznek kell lenni.... majd gondolkodunk Wink Wink
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 9:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Soulhunter írta:
murkesz ha így folytatod kénytelen leszek neked is kitalálni valami egyedi rangot.... ilyen összetett spam írásához művésznek kell lenni.... majd gondolkodunk Wink Wink

*ujjongásba tör ki, kétszer körbefutja a kollégiumot pucéran.. aztán hirtelen megtorpan, és rájön, az egyedi rang nem feltétlenül kell, hogy pozitív legyen* Rolling Eyes
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 9:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Speeckóó raaaang?..........mi approvolta?? Very Happy Arrow Wink
Vissza az elejére
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 9:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

majd meglássuk mit alkot érte... de pölö nem ártana beszálnia a fórumjátékba... addig nincs spec rang... Cool
magi44
Lusta-Dumagep

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mmh..

Mrksz....
nincs is turelmem ennyit Kigobozni ki-mire spammeltél...bocs..!..de az elejere reagalva:
ne menj csuzdazni 2 hete le vannak szerelve a gellerthegyen a csuzdák.....

Eshat ha nyaron is ismerjuk egymast akkor AC tali 10.2/2./b. Talit Balatonfureden rendezzuk az aqua parkban..!!!
Ganxtaval mar bejartuk a dolgot....Naon gyóóóó......

gyün még valaki akko oda?........ Razz .................. Laughing
Vissza az elejére
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ja Wink
Vissza az elejére
magi44
Lusta-Dumagep

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Archangel írta:
ja Wink

=................= fő spammer...!!!
Vissza az elejére
DM Archangel
Hentes-Mészáros, Álmodó

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

magi44 írta:
DM Archangel írta:
ja Wink

=................= fő spammer...!!!

héééé..kérdécre válacoltam.....Very Happy
Vissza az elejére
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

magi44 írta:
mmh..

Mrksz....
nincs is turelmem ennyit Kigobozni ki-mire spammeltél...bocs..!..de az elejere reagalva:
ne menj csuzdazni 2 hete le vannak szerelve a gellerthegyen a csuzdák.....

Eshat ha nyaron is ismerjuk egymast akkor AC tali 10.2/2./b. Talit Balatonfureden rendezzuk az aqua parkban..!!!
Ganxtaval mar bejartuk a dolgot....Naon gyóóóó......

gyün még valaki akko oda?........ Razz .................. Laughing

pff.. nyár? hol van az még. Maholnap elcsap a villamos.. vagy kilök elé valaki. (nem kérek jelentkezőt *vet egy pillantást a most érkezőre*) ki tudja Rolling Eyes
hmhm.. viszont akkor ez probléma. valaki azt állította nekem, hogy Margit szigeten akad némi felnőtt méretű hinta.. kérdezem illetékeseket, igaz-e? Rolling Eyes
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 163, 164, 165  Következő
101 / 165 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Xtreme Skin Designed by Xtreme Web Developers         visit website