|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Csüt. Okt. 04, 2007 7:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Faelar írta: |
nem biza
igac Mecter? *néc Ganxra meg Sorathulra egy-egy szemével* *meg Archangelre is* |
igaz...de sok szemed van  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Csüt. Okt. 04, 2007 7:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
Újabb szép szám...ez az 1500.-ik hozzászólás a csevegőbe  |
pff... _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 04, 2007 7:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ne mond, hogy neked nem tetszik...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Csüt. Okt. 04, 2007 7:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ne mond, hogy neked nem tetszik...  |
De mondom, ennyivel nagyobb a file amit menteskor letoltok  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 8:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
Csak hogy mondjak valami bölcset, és ne haszontalanúl postoljak:
Spammelni nem szép dolog!  |
nem biza
igac Mecter? *néc Ganxra meg Sorathulra egy-egy szemével* *meg Archangelre is* |
~nem jo a sorrend...~....*köhög egy igen hangosat*  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 9:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
Na jóreggelt! Ma már nem tegnap van (vagy tegnap már nem ma volt), úgyhogy írhatok...
| DM Logaan írta: |
Gellérthegyen van egy fasza csúzda. Oda jártunk lerészegedve csúzdázni a haverokkal.
Attól hogy a DM-ek megcsinálták te még kivárhatod a sorod. Mellesleg én sem csináltam még meg, mert annyi minden változik majd a végére...
 |
Hmhm.. én oda csak hintázni szoktam menni néha.. Csúszdát még nem láttam.. mondjuk csúszdázni nem is annyira szeretek, csak ha medence is van az alján... De ha jó idő lesz és kedvem is, akkor lehet, hogy ma utánajárok, úgyhogy köszi a tippet!
Azért akartam karit csinálni, hogy esetleg beszáljak a fórumozós játékba. *lerendezte Logit, fordul a következőhöz*
Igen.. te hülye vagy.. nem is érdemes veled foglalkozni. *továbblép*
Hm.. te meg föl sem fogod azt sem, hogy mit jelent a hülye... KÖVETKEZŐ!!! *kiált ki a váróterembe*
Túl erőltetett..
Neki nem szólok be, mert fuvolázik mellette... *azon irányú félelmét nem említi meg, hogy esetleg a hozzászólásait törölné*
Ááááááá...ti egy spammer alapján ítéltek meg engem...Jellemző...pedig magatokba nézve ti is látjátok, hogy én nem spammelek...Csak elhitetitek magatokkal, azért...azért, mert a bátyám spammel....
Smile Arrow Confused |
Véleményem szerint nem spammeltem... Próbáltam értelmes kérdéseket föltenni, vagy ötleteket írni. Igen.. olyan is van, hogy chatnek használja az ember a csevegőt (ha már ez a neve), de akkor sem valótlan vádakat próbáltam magam ellen koholni (illetve nem valótlan.. csak senki nem vádolt meg), főleg nem, azokat gyorsan másra kenni.
Küldjek photoshopot, hogy le tudd magad foglalni? (azt az avatart be fogom rajtad hajtani, ha már felcsigáztál vele.. Megvannak az eszközeim!
| DM Archangel írta: |
nem biza
~nem jo a sorrend...~....*köhög egy igen hangosat*  |
Nemnem... engem ki is hagyott...
Jaigen.. és ezt a hsz-t még én is spammnek érzem.. azok kedvéjért, akik nem tudják eldönteni, mi az:
| Murkesz írta: |
Na jóreggelt! Ma már nem tegnap van (vagy tegnap már nem ma volt), úgyhogy írhatok...
| DM Logaan írta: |
Gellérthegyen van egy fasza csúzda. Oda jártunk lerészegedve csúzdázni a haverokkal.
Attól hogy a DM-ek megcsinálták te még kivárhatod a sorod. Mellesleg én sem csináltam még meg, mert annyi minden változik majd a végére...
 |
Hmhm.. én oda csak hintázni szoktam menni néha.. Csúszdát még nem láttam.. mondjuk csúszdázni nem is annyira szeretek, csak ha medence is van az alján... De ha jó idő lesz és kedvem is, akkor lehet, hogy ma utánajárok, úgyhogy köszi a tippet!
Azért akartam karit csinálni, hogy esetleg beszáljak a fórumozós játékba. *lerendezte Logit, fordul a következőhöz*
Igen.. te hülye vagy.. nem is érdemes veled foglalkozni. *továbblép*
Hm.. te meg föl sem fogod azt sem, hogy mit jelent a hülye... KÖVETKEZŐ!!! *kiált ki a váróterembe*
Túl erőltetett..
Neki nem szólok be, mert fuvolázik mellette... *azon irányú félelmét nem említi meg, hogy esetleg a hozzászólásait törölné*
Ááááááá...ti egy spammer alapján ítéltek meg engem...Jellemző...pedig magatokba nézve ti is látjátok, hogy én nem spammelek...Csak elhitetitek magatokkal, azért...azért, mert a bátyám spammel....
Smile Arrow Confused |
Véleményem szerint nem spammeltem... Próbáltam értelmes kérdéseket föltenni, vagy ötleteket írni. Igen.. olyan is van, hogy chatnek használja az ember a csevegőt (ha már ez a neve), de akkor sem valótlan vádakat próbáltam magam ellen koholni (illetve nem valótlan.. csak senki nem vádolt meg), főleg nem, azokat gyorsan másra kenni.
Küldjek photoshopot, hogy le tudd magad foglalni? (azt az avatart be fogom rajtad hajtani, ha már felcsigáztál vele.. Megvannak az eszközeim!
nem biza
~nem jo a sorrend...~....*köhög egy igen hangosat*  |
Nemnem... engem ki is hagyott...
Jaigen.. és ezt a hsz-t még én is spammnek érzem.. azok kedvéjért, akik nem tudják eldönteni, mi az: *rekurzízvan*
|
_________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 9:07 am Hozzászólás témája: |
|
|
murkesz ha így folytatod kénytelen leszek neked is kitalálni valami egyedi rangot.... ilyen összetett spam írásához művésznek kell lenni.... majd gondolkodunk  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 9:11 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
murkesz ha így folytatod kénytelen leszek neked is kitalálni valami egyedi rangot.... ilyen összetett spam írásához művésznek kell lenni.... majd gondolkodunk  |
*ujjongásba tör ki, kétszer körbefutja a kollégiumot pucéran.. aztán hirtelen megtorpan, és rájön, az egyedi rang nem feltétlenül kell, hogy pozitív legyen*  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 9:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
Speeckóó raaaang?..........mi approvolta??  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 9:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
majd meglássuk mit alkot érte... de pölö nem ártana beszálnia a fórumjátékba... addig nincs spec rang...  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mmh..
Mrksz....
nincs is turelmem ennyit Kigobozni ki-mire spammeltél...bocs..!..de az elejere reagalva:
ne menj csuzdazni 2 hete le vannak szerelve a gellerthegyen a csuzdák.....
Eshat ha nyaron is ismerjuk egymast akkor AC tali 10.2/2./b. Talit Balatonfureden rendezzuk az aqua parkban..!!!
Ganxtaval mar bejartuk a dolgot....Naon gyóóóó......
gyün még valaki akko oda?........ ..................  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ja  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ja  |
=................= fő spammer...!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| magi44 írta: |
ja  |
=................= fő spammer...!!! |
héééé..kérdécre válacoltam..... _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| magi44 írta: |
mmh..
Mrksz....
nincs is turelmem ennyit Kigobozni ki-mire spammeltél...bocs..!..de az elejere reagalva:
ne menj csuzdazni 2 hete le vannak szerelve a gellerthegyen a csuzdák.....
Eshat ha nyaron is ismerjuk egymast akkor AC tali 10.2/2./b. Talit Balatonfureden rendezzuk az aqua parkban..!!!
Ganxtaval mar bejartuk a dolgot....Naon gyóóóó......
gyün még valaki akko oda?........ ..................  |
pff.. nyár? hol van az még. Maholnap elcsap a villamos.. vagy kilök elé valaki. (nem kérek jelentkezőt *vet egy pillantást a most érkezőre*) ki tudja
hmhm.. viszont akkor ez probléma. valaki azt állította nekem, hogy Margit szigeten akad némi felnőtt méretű hinta.. kérdezem illetékeseket, igaz-e?  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|