| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
~nem jo a sorrend...~....*köhög egy igen hangosat*  |
*átrendezi szemeit, és egyszerre néz mindegyik Mecterre*
| DM Soulhunter írta: |
murkesz ha így folytatod kénytelen leszek neked is kitalálni valami egyedi rangot.... ilyen összetett spam írásához művésznek kell lenni.... majd gondolkodunk  |
Mecter? nekem ic kell rang!!!
Cajtmecter *ez közös nyelven annyit tesz "Sajtmester"*
ac bica
*esedezik, közbe Murkesz fején térdel*
| murkesz írta: |
Azért akartam karit csinálni, hogy esetleg beszáljak a fórumozós játékba.
|
én is. már van is tervem hogy milyen lesz. vagy nincs me ha olyan kaszt nem lesz....
Véleményem szerint nem spammeltem... Próbáltam értelmes kérdéseket föltenni, vagy ötleteket írni. Igen.. olyan is van, hogy chatnek használja az ember a csevegőt (ha már ez a neve), de akkor sem valótlan vádakat próbáltam magam ellen koholni (illetve nem valótlan.. csak senki nem vádolt meg), főleg nem, azokat gyorsan másra kenni.
|
de spammeltél.
Küldjek photoshopot, hogy le tudd magad foglalni? (azt az avatart be fogom rajtad hajtani, ha már felcsigáztál vele.. Megvannak az eszközeim! |
bah! elvileg van Fotósoppom, csak a CDje lelépett, a gépen lévő verzió meg nem műxik...  _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 12:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
érzem az erőt benned murkesz..lassan lvl5..az első  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 1:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
érzem az erőt benned murkesz..lassan lvl5..az első  |
ááááá *belehúz, közben jól megtapossa Murkeszt nehogy tovább írhasson* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 1:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Faelar írta: |
ááááá *belehúz, közben jól megtapossa Murkeszt nehogy tovább írhasson* |
*varázsol egy személy megfékezése varázslatot Faelarra, gúnyosan röhög, majd újabb varázslat után eltűnik...elteleportált...*  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 1:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Névtelen írta: |
| no mindenkinek jó hétvégét max vasárnap teszem tiszteletem.........addig is jók legyetek ám!!*és közben egy mogyoró pálcát hajtogat bitatolag* |
Igen, igen...jók leszünk...*néz tiszteletteljes tekintettel*  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 1:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| no mindenkinek jó hétvégét max vasárnap teszem tiszteletem.........addig is jók legyetek ám!!*és közben egy mogyoró pálcát hajtogat bitatolag* |
jók leszünk nem spammelünk sokat igaz murkesz? *oldalbavágja az előbb említettet* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 1:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jók leszünk nem spammelünk sokat igaz murkesz? *oldalbavágja az előbb említettet* |
no azé nem szeretnék oldalakat vissza olvasni és ezzel vesztegetni a drága idöt. _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=18895
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=19841 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 1:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
no azé nem szeretnék oldalakat vissza olvasni és ezzel vesztegetni a drága idöt. |
megígérem. nem lesz sok spam *sunyin vigyorog* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 05, 2007 1:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
megígérem. nem lesz sok spam *sunyin vigyorog* |
Nem sok...ez azért eléggé relatív...neked mi a sok?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Szomb. Okt. 06, 2007 2:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ébresztő lusta banda, pontosan éjjel négy óra van, tehát el kell mondanom:
- Megállapodások topik már van
- Márciusban kosaraztunk
- Mi volt a harmadik?
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szomb. Okt. 06, 2007 8:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
Leeessszzzz megállapodáááások....
Soulhunter bicepsze volt Archangelnek a veg  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Szomb. Okt. 06, 2007 8:33 am Hozzászólás témája: |
|
|
Szörnyűek vagytok  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Szomb. Okt. 06, 2007 8:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
megígérem. nem lesz sok spam *sunyin vigyorog* |
Nem sok...ez azért eléggé relatív...neked mi a sok?  |
höhö....murkesztől azé van mit tanulni egy hét alatt se lett lvl5ös....van mire gyurni skacok  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Szomb. Okt. 06, 2007 8:48 am Hozzászólás témája: |
|
|
Táper...ebből nem lesz semmi...  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|