|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 8:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
Jut is eszembe....ha már TP-t is majdnam kaptam....majd beszállhatok a játékba?  |
//nem kaptál.. bug volt _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 8:44 am Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
Jut is eszembe....ha már TP-t is majdnam kaptam....majd beszállhatok a játékba?  |
//nem kaptál.. bug volt |
a bug én lennék?  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 8:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
a játékba bárki beszállhat miután egyetértett a szabályokkal. Tudni kell hogy minden TP-t és tárgyat ill jellemmódosítót megkap az illető a modul indulásakor amit itt elér. Szükséges teljes karakter kidolgozás pont szerint is (ez nekem PMbe). Teljes és részletes karitörténet a megfelelő topicba és egy ötletes és logikus belépő a mostani mesébe , ami ugye több sztálon is folyik...szal hajrá
Ark |
igenkérem.. erről írtam vagy 10 posztot.. nem tudom, milyen kasztok lesznek a játékba, épp ezért nem tudok előtörténetet/karit csinálni  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 8:51 am Hozzászólás témája: |
|
|
a játékba bárki beszállhat miután egyetértett a szabályokkal. Tudni kell hogy minden TP-t és tárgyat ill jellemmódosítót megkap az illető a modul indulásakor amit itt elér. Szükséges teljes karakter kidolgozás pont szerint is (ez nekem PMbe). Teljes és részletes karitörténet a megfelelő topicba és egy ötletes és logikus belépő a mostani mesébe , ami ugye több sztálon is folyik...szal hajrá
Ark |
igenkérem.. erről írtam vagy 10 posztot.. nem tudom, milyen kasztok lesznek a játékba, épp ezért nem tudok előtörténetet/karit csinálni  |
lvl1-es karival be tudsz szállni, csak azok lesznek amik most is vannak..a megszokottak..ugyse huzol ki belőlem többet  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 8:58 am Hozzászólás témája: |
|
|
lvl1-es karival be tudsz szállni, csak azok lesznek amik most is vannak..a megszokottak..ugyse huzol ki belőlem többet  |
Hátjó, akkor majd körbenézek az eddigi világleírásban, és megpróbálok összedobni valamit. Dedede.. ha ugyanezt a karit kell vinni majd a modulban, akkor most ne is vegyünk fel olyan faet/spell-t, ami nincs benne nwn-ben? (jaés itt is rögtön bejön prc-s probléma, mert pl. nekem nagyon tetszik AZ új 0. szintű varázslat /mágusnak/... pl. azt fölvehetem?) _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 9:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
lvl1-es karival be tudsz szállni, csak azok lesznek amik most is vannak..a megszokottak..ugyse huzol ki belőlem többet  |
Hátjó, akkor majd körbenézek az eddigi világleírásban, és megpróbálok összedobni valamit. Dedede.. ha ugyanezt a karit kell vinni majd a modulban, akkor most ne is vegyünk fel olyan faet/spell-t, ami nincs benne nwn-ben? (jaés itt is rögtön bejön prc-s probléma, mert pl. nekem nagyon tetszik AZ új 0. szintű varázslat /mágusnak/... pl. azt fölvehetem?) |
Sajnos nem ifju Padawan...kéretik a normál NWN szerinti technika alapján összedobni a karit és ugy játszani..az esetleges módosításokat majd megbeszéljük amikor máőr aktuális lesz. Na? Ez igy fair?  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 9:41 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ark |
Na...akkor majd neki is kezdek karakter generálásnak  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 10:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
Sajnos nem ifju Padawan...kéretik a normál NWN szerinti technika alapján összedobni a karit és ugy játszani..az esetleges módosításokat majd megbeszéljük amikor máőr aktuális lesz. Na? Ez igy fair?  |
ok. prc nélkül viszont inkább asszem kalandor lesz. nademajd.. most rohannom kell, mert parancsot kaptam, és teljesítenem kell //derossz. mostanában már írni sem tudok a fáradtságtól.. van erre megoldás? (alvás nem segít)  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 10:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
hehe...gyurni kell hogy magasabb legyen az energiaszinted és tudatmodositok helyet maradni a legális dolgoknál:
- BURN (CocaColás cucc, u.a. mint a redbul csak van benne guarana is
- Ginseng (ez mindenre jo)
- koffeintablette (csakis a 200 mg-os )
- SPEED! (háát ezt csak végső esetben.... )
- kokain (anuykám szerint mindenre jo..csak drága.. )
Na tömörengyönyören.
És gyertek játszani akkor persze...
Ark _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 10:49 am Hozzászólás témája: |
|
|
hehe...gyurni kell hogy magasabb legyen az energiaszinted és tudatmodositok helyet maradni a legális dolgoknál:
- BURN (CocaColás cucc, u.a. mint a redbul csak van benne guarana is
- Ginseng (ez mindenre jo)
- koffeintablette (csakis a 200 mg-os )
- SPEED! (háát ezt csak végső esetben.... )
- kokain (anuykám szerint mindenre jo..csak drága.. )
Na tömörengyönyören.
És gyertek játszani akkor persze...
Ark |
Megyünk, megyünk, csak előbb befejezem a pakolást...Képzeld, Ganxtave ígért nekem egy utazást..*újságolja boldogan*  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 11:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
utazást??...hmm..kilátásban van egy hamarosan...akkor igyekezni!  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 2:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Spammerek, most lesz nemulass..hazaertem  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 2:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mivan mindenki rákattant a konyhaajtóra???  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 2:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
mivan mindenki rákattant a konyhaajtóra???  |
Csak remenykedek, hogy a Tejcsarda konyhajanak az ajtaja fole ez a szoveg kerul  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 3:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nincs konyhája hálistennek.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|