| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 6:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
egy biztos nincs... hullaszag.. pedig én azt szeretem úgyhogy azt hiszem elkezdek csinálni... *Respenre néz utánna pedig majd 150 fontos hatalmas íves pallosát kezébe véve megindul felé* _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 6:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
| egy biztos nincs... hullaszag.. pedig én azt szeretem úgyhogy azt hiszem elkezdek csinálni... *Respenre néz utánna pedig majd 150 fontos hatalmas íves pallosát kezébe véve megindul felé* |
Hehhh...izé..mi, hogy...Azt tedd csak el szépen, jó? Vagy tudodmit? Öljünk le...mondjuk, mondjuk...egy tehenet! Az is hulla, nem? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 6:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Izé, várjatok...megcsinálom a szintlépést, jó?
<--------LUP |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 6:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Unatkoztok?
Keressetek nekem laptopot. Embert öltem szal, van rá 220k-m. Jó áron legyen, mégjobb teljesítménnyel.
Hajrá. _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 6:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*miközben közeledik feléd szemei kezdenek zölden izzani* igeeeen?? és szerinted egy tehénből hogy lesz élőholt sereg?? tehénharcosokat akarsz nekem?? mi?? ez csak súlyosbítja bőnöd, halandó... _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 6:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| *miközben közeledik feléd szemei kezdenek zölden izzani* igeeeen?? és szerinted egy tehénből hogy lesz élőholt sereg?? tehénharcosokat akarsz nekem?? mi?? ez csak súlyosbítja bőnöd, halandó... |
nyilván igy van...viszont az a laptopos bizniszes feketealak akar tőled valamit Soulhunter....  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| *miközben közeledik feléd szemei kezdenek zölden izzani* igeeeen?? és szerinted egy tehénből hogy lesz élőholt sereg?? tehénharcosokat akarsz nekem?? mi?? ez csak súlyosbítja bőnöd, halandó... |
Őőőőő...izéééé...akkor nem. De kérem szépen, én nem csináltam semmi rosszat...de komolyan...*elpityeredik*  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*előkészíti Respen élőholttá alakítását s varázsszavakat mormol*
cólj ha kéc van Mecter _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Faelar írta: |
cólj ha kéc van Mecter |
Psssszt...te még csak lvl 3 vagy én meg már lvl 4....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
cólj ha kéc van Mecter |
Psssszt...te még csak lvl 3 vagy én meg már lvl 4....  |
Mecter! ec colga becél hoccám! undorító! *belerúg a colgába* nece! éc maraggy nyugton míg a Mecter élőholttá nem cinál! _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mecter! ec colga becél hoccám! undorító! *belerúg a colgába* nece! éc maraggy nyugton míg a Mecter élőholttá nem cinál! |
Óvatosan*nevet*Csiklandós vagyok...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pfffhhh...megint pangás...ilyenkor még az embernek az sem jut eszébe, hogy spammeljen...nincs benne így semmi élvezet  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pfffhhh...megint pangás...ilyenkor még az embernek az sem jut eszébe, hogy spammeljen...nincs benne így semmi élvezet  |
Hálistennek... _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Hálistennek... |
ÁÁááááááááá...*ugrál* Végre itt vagy! Lehet beszélgetni!!!Hurrá!
Ohhh...de lassan lépnem kell..  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 7:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na de...tényleg lépnem kell... A hétvégén nem leszek fent, így csak a szokásos intelmet tudom mondani:
Na spammeljétek tele a fórumot! Mondjuk engem nem zavar.Csak megszokásból mondom, hisz midenki ezt szokta mondani  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|