|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Vas. Okt. 14, 2007 1:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Roszko írta: |
nah a sok varázslós hókuszpókusz...  |
Mikor te kapod a segitseget az nem zavar mi?  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Vas. Okt. 14, 2007 1:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Premo pl pont egy fos...nem sebzéselnyelésről van szó, hanem arról, hogy a varázsló a jövőbe lát, és így elkerüli, hogy eltalálják.
Kőbőr/Kérgesbőr pl pont olyanok hogy vizuálisan nem látszódnak ellenben a Pókírha az látszódik is azon akire mondták.
Varázslatellenállás szintén nem látható, akár faji, akár mágikus akárcsak a erő rezistencia.
Elemek elleni védelem szintén nem csillivilli.
De ez odébb van...vagy nyissatok egy vitahelyet neki.  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 1:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*mosolyogva néz körül, mikor visszatér, és elégedetten tapasztalja, hogy megy a spammelés*  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 1:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ennyire nem kéne...visszajövök és erre leálltok a spammeléssel?Na neeee....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 2:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
azért te folytatod mindenki helyett úgyhogy nincs itt probléma...  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 2:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja, hogy én? Hát igen...de nem baj, ugye?*büszkén kihúzza magát* _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 2:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ehh..mar megint olvashattam vagy 2 oldalt a spammerek miatt..mindja szetcsapok koztuk..*respenre gondol*  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 2:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Ehh..mar megint olvashattam vagy 2 oldalt a spammerek miatt..mindja szetcsapok koztuk..*respenre gondol*  |
én is szétcsapok *agresszív képet vág* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 2:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ehh..mar megint olvashattam vagy 2 oldalt a spammerek miatt..mindja szetcsapok koztuk..*respenre gondol*  |
Én?HogyMiiiiii? Az utóbbi öt oldalon csak három..ezzel együtt nlégy hozzászólásom van...ne bánts!  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 2:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
Én?HogyMiiiiii? Az utóbbi öt oldalon csak három..ezzel együtt nlégy hozzászólásom van...ne bánts!  |
Mennyi???? uristen...4darab....nem is gondoltam volna...KIVEGEZNI!!...azonnal!!!! _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 2:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mennyi???? uristen...4darab....nem is gondoltam volna...KIVEGEZNI!!...azonnal!!!! |
Elkezdtem összeszámolni a tieidet is, de tizenvalahánynál már meguntam...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 2:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mennyi???? uristen...4darab....nem is gondoltam volna...KIVEGEZNI!!...azonnal!!!! |
Elkezdtem összeszámolni a tieidet is, de tizenvalahánynál már meguntam...  |
Pont errol beszelek..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 2:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
pff... ennyi spammert.....  _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 4:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Ja, hogy én? Hát igen...de nem baj, ugye?*büszkén kihúzza magát* |
nyilván nem  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 4:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
| Ja, hogy én? Hát igen...de nem baj, ugye?*büszkén kihúzza magát* |
nyilván nem  |
Hat iylet..en itt probalom jomodorra nevelni oket...te meg ilyet mondasz..pfff  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|