|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 6:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
nah... http://beszeljrola.extra.hu
Ajánlom Respennek, Archangelnek és Ganxtave-nek. Tényleg nagyon jó ám... írjátok ki magatokból a bánatotokat
(a háttér azért zöld, mert az megnyugtató ) |
Ennyi erovel nyithatnek egy txt filet es irogathatnam magamnak  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 6:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Ajánlom Respennek, Archangelnek és Ganxtave-nek. Tényleg nagyon jó ám... írjátok ki magatokból a bánatotokat
Ennyi erovel nyithatnek egy txt filet es irogathatnam magamnak  |
Helyes...akár neki is kezdhetsz  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 6:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát igen.. egy adott elvi megoldás számtalan módon implementálható  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 6:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
hát igen.. egy adott elvi megoldás számtalan módon implementálható  |
De...de ott nem zöld a háttér...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
|
|
| Respen írta: |
Helyes...akár neki is kezdhetsz  |
Minek? ha itt a csevego  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
|
|
| Respen írta: |
De...de ott nem zöld a háttér...  |
csinalok ha kell  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 6:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
közgazdaságtan előadás után kifejezetten jó volt két oldal semmit végigolvasni...  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 6:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
közgazdaságtan előadás után kifejezetten jó volt két oldal semmit végigolvasni...  |
Latod..en sohasem olvasom el, igy nincs iylen problemam  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 6:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
közgazdaságtan előadás után kifejezetten jó volt két oldal semmit végigolvasni...  |
Latod..en sohasem olvasom el, igy nincs iylen problemam  |
én igen mivel ha esetleg valami értelmeset is ír valaki ami mondjuk 20 oldalanként egyszer fordul elő... akkor arról jó tudni...
meg ha valamelyik halandó beszólna akkor helyre kell rakni  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 6:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én igen mivel ha esetleg valami értelmeset is ír valaki ami mondjuk 20 oldalanként egyszer fordul elő... akkor arról jó tudni...
meg ha valamelyik halandó beszólna akkor helyre kell rakni  |
Ha valaki fontosat ir..akkro nem a csevegobe irja
Ha meg valamelyikuk beszolna..ugyis annyit spammel meg idez..hogy meglatod  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 6:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha meg valamelyikuk beszolna..ugyis annyit spammel meg idez..hogy meglatod  |
te mindent megmagyarázol...  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Hétf. Okt. 15, 2007 6:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha meg valamelyikuk beszolna..ugyis annyit spammel meg idez..hogy meglatod  |
vagy megkérdeztek engem... én szívesen köpök És én tettem föl értelmes afkos hsz-t is
Nade.. nem spammelünk, hanem kreatívkodunk. *gondolkodóba esik, mivel is adhatna a szkriptelőknek munkát *
most még emailt írok... demajd egyszer, ha pár napon belül befejezem, akkor ötletelni is lesz energiám
*elhúzódik a veszélyes zónából, mielőtt kikapna* _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
magi44 Lusta-Dumagep
Csatlakozott: 2007.07.27., Péntek, 20:02 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: Bp,zugló
|
Elküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 8:22 am Hozzászólás témája: |
|
|
jobb reggelt.....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 8:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
..szerinted...mellesleg akit ajánlanál az nő?  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 8:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
..szerinted...mellesleg akit ajánlanál az nő?  |
hja.. a feleséged legjobb barátnője...  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|