Tartalomjegyzék AC

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Csevegő
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 163, 164, 165  Következő

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 7:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Respen írta:
murkesz írta:
mióta lettem pap? azt hittem, hogy 150-nél lépek szintet Sad

Szerintem ott is fogsz, ne aggódj... Wink

remélem, mert szintlépéskor akarom bejelenteni az újabb agyament ötletem Wink
DM Ganxtave
Pale Master

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 7:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

murkesz írta:
Respen írta:
murkesz írta:
mióta lettem pap? azt hittem, hogy 150-nél lépek szintet Sad

Szerintem ott is fogsz, ne aggódj... Wink

150nel fogsz megint es utana mar csak 200nal Cool
„Okos enged, ha már szenved."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
DM Ganxtave
Pale Master

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 7:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

murkesz írta:

megint van egy? jajj... Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése Yahoo Messenger MSN Messenger
Respen
Lvl 7 - Mágus

Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 8:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az a jó...

Hmmm...asszem nekem is...

<-------LUP
"A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 8:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Ganxtave írta:
murkesz írta:

megint van egy? jajj... Sad

nyugi.. csak a karaktertervem vázlatát csöpögtetem be Cool

Szerintem a második szintet sem éri majd el, mert úgy kezdi, hogy spawnolásnál villámot kap Very Happy
DM Ganxtave
Pale Master

Respen írta:
Az a jó...

Hmmm...asszem nekem is...

<-------LUP

ennyi tapert..istenem... Twisted Evil
Vissza az elejére
DM Ganxtave
Pale Master

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 8:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

murkesz írta:
nyugi.. csak a karaktertervem vázlatát csöpögtetem be Cool

Szerintem a második szintet sem éri majd el, mert úgy kezdi, hogy spawnolásnál villámot kap Very Happy

Nem hiszem el..megyek aludni...mert mire elolvasom..jajj nekem..
Vissza az elejére
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 8:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Naszóvvaall...*dobpergés*

Szeretnék... *néz végig könyörgő tekintettel a dm-tanács tagjain* ~tényleg szeretnék? Confused ~... szóval szeretnék egy kissé bolond varázslót indítani, melyhez úgy érzem, a tisztelt tanács hozzájárulását kell kérnem. Nem azért, mert a karakterem különös elbírálást kérne ~még csak az kéne...~ *pillant egy másodpercre a tanács tagjai előtt lévő piros kis gombokra*, egyszerűen csak nem tudom, hogy karakterem elérheti-e ilyen elmeállapottal a kalandozó kort. Hangsúlyoznám, hogy még nem döntöttem olyan jelentéktelen részleteket illetően, mint kaszt, előtörténet, kinézet vagy alapvető tulajdonságok. A jellemet illetően azonban néhány sablonból szeretnék majd választani, amint lehetőségem nyílik kellő részletességgel megvizsgálni az esélyes sablonok.
Az esélyes sablonok pedig....
...
..
.
*hatásszünet, majd egy vaskos könyvet vág elétek a világ isteneiről*

1. Lianall a fényesség megtestesítője
2. Algorath
3. Dianall

bármelyikük, mint a jó lelkek védelmezői. Vagy: A Jó Angyali Hiearchia Vezetője, Kinek Még Nincs Neve, De Lehet, Hogy Nem Is Lesz Exclamation Exclamation Exclamation

Gonosz vezető nem kívánok lenni, mert tartok tőle, hogy 1. gonosz megtestesítői nem lesznek annyira toleránsak egy bolonddal; 2. gonosz karakterek sem viselnék el, hacsak nem hisznek neki.

Szóval karakterem őrültsége abban nyilvánulna meg, hogy istennek hiszi magát... élete kezdete óta. Vagy bármi amnézia, mindegy. Azt hiszi, hogy valaki letaszította őt... esetleg más ül a helyén, ha mindenképp szembesülnie kéne ezzel. (Mondjuk, hogy honnan kapja valamelyik "papja" a mágiáját.) Tehát maximálisan elhiszi magáról, hogy kicsoda (vagy ki nem). Nem is titkolja senki elől. Ő maga sem tudja, miért csökkent le az ereje. Még azt nem tudom, hogy hitelesen kívánom-e megszemélyesíteni azt a bizonyos angyalt/istent, hisz egy halandónak amúgyis csak maximum elképzelése lehet felsőbbrendű lények jelleméről.

Lényeg.. tudom, hogy elvetemült ötlet Very Happy Kérdés inkább az, hogy megélheti-e egy ilyen alak a felnőtt kort, és csak akkor kap az arcába egy túlvilági suhintást, vagy már hamarabb véget vetnének halandó életének. Rolling Eyes

És igen.. magam sem hiszem, hogy sokáig élnék vele, de amúgyis három karim lehet egyszerre. Very Happy (preferált kaszt: mágus vagy varázsló... pap ugyebár kizárva érthető okokból. viszont a mágikus képesség, azt hiszem, mindenképp szükséges. Talán varázsló áll első helyen, mert mágust jobban szeretem, és akarok egy olyat is indítani, ami eljut aaa.. *befogja gyorsan száját, mielőtt kinyögne egy hőn áhított prc-s varázslatot*.. szóval magasabb szintre is Rolling Eyes ) ~perszepersze... mit álmodozol te akár második szintről is Cool ~

Ide lőjetek!*tépi fel mellkasán az ingét, és kitárt karjaiban tartva a cafatokat, büszkén várja a dörgéseket* Wink
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 8:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

nah szóval lőnni nem fog senki Very Happy
de azért ez egy eglehetősen érdekes elképzelést azt láthatod te is... namost ugyebár az istenség megtestsítése még ha lecsúszott is, illetve azt hiszi, most a lényegen nem változtat hogy az vagy csak hiszi, az ugye nem egyszerű...
maradjunk annyiban hogy majd amikor mondasz egy karitörténeten hogy mitől ilyen meg még ami egy kari indításához tisztességes RP-játékostól elvárható az meglesz akkor DM-fórumban megbeszéljük...
annyit mondanék elsőre hogy ötlet nem rossz, de közel sem biztos hogy a többi DMnek ez tetszeni fog... most sztem nem nyilatkozunk vagy legalábbis semmiképp sem véglegeset mert átbeszéljük... nem mondom hogy nem lesz, felejtsd el de azért szte sok reményt se táplálj iránta hogy lesz... nem ellened szól nyilván de mégiscsak... én személy szerint azt mondom hogy adjunk egy próbaidőt, aztán esetleg később valami történik vele Twisted Evil
nah asszem elöljáróban ennyit majd meglátjuk a többi nagyfőnök hogyan vélekedik... Very Happy
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 8:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Soulhunter írta:
nah szóval lőnni nem fog senki Very Happy
de azért ez egy eglehetősen érdekes elképzelést azt láthatod te is... namost ugyebár az istenség megtestsítése még ha lecsúszott is, illetve azt hiszi, most a lényegen nem változtat hogy az vagy csak hiszi, az ugye nem egyszerű...
maradjunk annyiban hogy majd amikor mondasz egy karitörténeten hogy mitől ilyen meg még ami egy kari indításához tisztességes RP-játékostól elvárható az meglesz akkor DM-fórumban megbeszéljük...
annyit mondanék elsőre hogy ötlet nem rossz, de közel sem biztos hogy a többi DMnek ez tetszeni fog... most sztem nem nyilatkozunk vagy legalábbis semmiképp sem véglegeset mert átbeszéljük... nem mondom hogy nem lesz, felejtsd el de azért szte sok reményt se táplálj iránta hogy lesz... nem ellened szól nyilván de mégiscsak... én személy szerint azt mondom hogy adjunk egy próbaidőt, aztán esetleg később valami történik vele Twisted Evil
nah asszem elöljáróban ennyit majd meglátjuk a többi nagyfőnök hogyan vélekedik... Very Happy

Világos. Én sem számítok hosszú életre, csak felmerült, mint ötlet. Még az is lehet, hogy holnapra már nem is akarom. Viszont ha ő nem lesz, akkor a helyére találok ki mást... jobbat Twisted Evil Arrow Very Happy

Sajnálni meg nem szoktam a karim... kivéve, ha felgyülemlik bennem a vágy, hogy erős karim legyen, akkor pedig megértem, ha "véletlen" elhalálozik. Rolling Eyes
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 9:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

mondom elvetni nem kell... csak várni hogy a többiek mit mondanak... nekem egy olyan karim volt ami nagyon a szívemhez nőtt... azt nagyon sajnáltam hoyg azzal történt "valami" Confused Sad
DM Ganxtave
Pale Master

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 10:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Soulhunter írta:
mondom elvetni nem kell... csak várni hogy a többiek mit mondanak... nekem egy olyan karim volt ami nagyon a szívemhez nőtt... azt nagyon sajnáltam hoyg azzal történt "valami" Confused Sad

Nekem volt sok karim..es sokminden tortent veluk Very Happy Very Happy
Vissza az elejére
murkesz
Lvl 8 - Varázsló

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 16, 2007 10:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

DM Ganxtave írta:
DM Soulhunter írta:

Nekem volt sok karim..es sokminden tortent veluk Very Happy Very Happy

nem azt mondtad, hogy elmész aludni? Cool
DM Soulhunter
Necromancer

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 17, 2007 2:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

éjjel 3 és sehol senki??? m van itt kérem??? hol van a jó informatikus szellem??? ejnyeee.... Very Happy most kezdődik az este....
DM Ganxtave
Pale Master

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 17, 2007 7:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

TE nem vagy normalis...ez mar biztos...okos ember ejjel alszik es nappal tevekenykedik...baar..okos Soulhunter meg ejjel dolgozik..meg nappal is Very Happy
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Altalános Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 129, 130, 131 ... 163, 164, 165  Következő
130 / 165 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Xtreme Skin Designed by Xtreme Web Developers         visit website