| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 8:14 am Hozzászólás témája: |
|
|
*körbenéz* ezt nekem mondtad? én már hogy lennék normális? azt hittem erre már rájöttél... _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 8:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
| *körbenéz* ezt nekem mondtad? én már hogy lennék normális? azt hittem erre már rájöttél... |
En tudom..csak lehet, hogy a tobbiek nem..es ha mar ugyis spammelni jottem fel..akkor miert ne?  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 11:26 am Hozzászólás témája: |
|
|
| *körbenéz* ezt nekem mondtad? én már hogy lennék normális? azt hittem erre már rájöttél... |
mért ki normális??...............szerintem olyan nem létezik hogy valaki normális mindenkinek van valami stiklije...................  _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=18895
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=19841 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 1:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Névtelen írta: |
mért ki normális??...............szerintem olyan nem létezik hogy valaki normális mindenkinek van valami stiklije...................  |
én az vagyok...  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 1:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
én az vagyok...  |
csak nehogy elbizd magad  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mért ki normális??...............szerintem olyan nem létezik hogy valaki normális mindenkinek van valami stiklije...................  |
én az vagyok...  |
hüm................biztos?..............hát nem tudom..............mert ha igen akkor téged muzeumben kéne mutogatni az egyetlen normális a földön  _________________ Jónak születünk gonoszá váltunk és holtak leszünk........ha szárnyalni nem kezdünk.
http://s1.hu.darkpirates.com/c.php?uid=18895
http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=19841 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 2:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
én az vagyok...  |
EZ OLYAN MINT SOULHUNTER BICEPSZE GECCCC....*sirva röhög*  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 2:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
EZ OLYAN MINT SOULHUNTER BICEPSZE GECCCC....*sirva röhög*  |
épp elég arra amire kell...  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 2:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
EZ OLYAN MINT SOULHUNTER BICEPSZE GECCCC....*sirva röhög*  |
épp elég arra amire kell...  |
nee..mar megint.....pl.: marciusban kosarazni..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 2:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A mai nap jó híre : megkaptam a Gold labelemet
Johnny Walker Gold Label....  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 3:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Johnny Walker Gold Label....  |
Latod..megeri utcat takaritani  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 4:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Johnny Walker Gold Label....  |
Latod..megeri utcat takaritani  |
hülye vagy ?..azm ásik téma...ezt vettem kisapám, meg még rendeltem kettőt két havernak is..bár lehet megiszom mielőtt odaadnám nekik.....mondjuk nem volt drága 20font.... ..mármint 1 üveg, na de az milyen...Gooooooold *leheli*  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 4:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
meguntam, hogy mindig narancssárga nevek vannak csak mellettem. (jójó.. néha Faelar meg Respen is itt van, akik fehérek, de ők nem számítanak)
nameg egy csomó zöld is szokott.. jogok nélkül nem lehet szines a nevem?
Jaéééés... mi van a domainnel? Akarom gyakorolni, hogy minél gyorsabban be tudjam majd írni  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... "
Legutóbb murkesz szerkesztette (Szer. Okt. 17, 2007 4:29 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 4:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
nem _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Roszko Lvl 1 - Kalandor

Csatlakozott: 2007.08.26., Vasárnap, 11:30 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: itt
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 4:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
jaaa.. az új domain nem volna rossz... mert ez elég érdekes egy cím  _________________ "...néha kell a nap is, hogy olvadjon a jég..."
"...ülök a sarokban, kattogok, tisztán látok,
kezdek rájönni egyedül vagyok..." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|