|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 6:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Van egy pár millió...kérsz?  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 6:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Sorathul írta: |
Van egy pár millió...kérsz?  |
nekem kuldj..es mindet betehetem a forumba..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 6:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
adj egy linket ahonnan tudok szedegetn őket mert nekem is kell...  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 6:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Soulhunter írta: |
adj egy linket ahonnan tudok szedegetn őket mert nekem is kell...  |
http://ascii-art.lap.hu/ nekem ez ugrott be hírtelen  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 6:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
| DM Sorathul írta: |
Van egy pár millió...kérsz?  |
nekem kuldj..es mindet betehetem a forumba..  |
Csak nem spammelni akarsz?  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 6:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Menj fizikat tanulni..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 6:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
Csak nem spammelni akarsz?  |
Hat ugy ismersz engem?  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 6:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak nem spammelni akarsz?  |
Hat ugy ismersz engem?  |
Nem, nem, dehogyis...egy DM-et?????Éééééééééééééén? Soha sem godolnék rólad ilyet....de komolyan.....  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 6:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem, nem, dehogyis...egy DM-et?????Éééééééééééééén? Soha sem godolnék rólad ilyet....de komolyan.....  |
Latjatok..igy kell viselkedni..*elismeroen nez respenre*..~talan nem fogom megolni azonnal...hagyok neki idot..~ _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 6:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem, nem, dehogyis...egy DM-et?????Éééééééééééééén? Soha sem godolnék rólad ilyet....de komolyan.....  |
Latjatok..igy kell viselkedni..*elismeroen nez respenre*..~talan nem fogom megolni azonnal...hagyok neki idot..~ |
*kihúzza magát, büszkén mosolyogva fogadja a dícséretet*~látjátok...ím a példa...figyeljetek jól~  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 7:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*kihúzza magát, büszkén mosolyogva fogadja a dícséretet*~látjátok...ím a példa...figyeljetek jól~  |
~remeljuk nem bizza el magat..attol, hogy protekcios lett..~  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 7:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja igen...eeeees *dobperges*
<--- 800 _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 7:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*kihúzza magát, büszkén mosolyogva fogadja a dícséretet*~látjátok...ím a példa...figyeljetek jól~  |
~remeljuk nem bizza el magat..attol, hogy protekcios lett..~  |
~hah! mit nekem néhány dm... ~ _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 7:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ja igen...eeeees *dobperges*
<--- 800 |
Vajon Archangel mit fog szólni hozzá, hogy gyors ütemben hozod be a lemaradásod?  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Szer. Okt. 17, 2007 7:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vajon Archangel mit fog szólni hozzá, hogy gyors ütemben hozod be a lemaradásod?  |
VAloszinuleg..megprobalja majd tartani az elonyet.  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|