| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 6:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Viszont..en is elbucsuzok..megigertem Archangelnek, hogy megvarom az 1000-rel..igy Joejt mindenkinek..holnap talalkozunk  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 6:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Viszont..en is elbucsuzok..megigertem Archangelnek, hogy megvarom az 1000-rel..igy Joejt mindenkinek..holnap talalkozunk  |
Áááááááááá...na mind1...jó éjt.
~mi lenne, ha egyedűl végigspammelném a fórumoT addig?
amúgy megint
<------LUP _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 6:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kíváncsi vagyok...ha törölném mondjuk ezt a topicot, akkor kinek mennyivel esne a hszeinek száma...
Leszintezés lesz...
Nem tudom..de neked is sokkal...-Ganx _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 6:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Sorathul írta: |
Kíváncsi vagyok...ha törölném mondjuk ezt a topicot, akkor kinek mennyivel esne a hszeinek száma...
Leszintezés lesz...  |
Nekem ezzel együtt aszzem 150-el----volt egy hozzászólásom a játéknál az offtopicba is  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 6:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Leszintezés lesz...  |
Nem ér...nektek ott a DM topic...ti oda is tudtok spammelni...bezzeg szegény játékosok...
Nem szabad..vagyis csak kicsit - Ganx _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 6:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak kicsit...értem...
Ez a lenyeg..- Ganx _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 6:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Basszus...hagyjátok már abba mert eskü törlöm a gecibe.  _________________
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 6:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Basszus...hagyjátok már abba mert eskü törlöm a gecibe. |
Jójó...abbahagyom...megyek vacsizni...
Még lehet jövök ma  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 6:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ganxta...Edit gombról lecuppanni...
--
De bazz...maskeppen nem tudom kifejezni amit akarok..mivel Archangel megkert, hogy varjam meg..  _________________
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 6:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kérdezz egy ninja-t...
http://uk.youtube.com/watch?v=bPXF-iZh488
//angoltudás szükséges, különben fingod sincs hol a poén _________________
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 9:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Varázsló
<----------200 _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

Csatlakozott: 2007.07.30., Hétfő, 11:13 Hozzászólások: 301 Tartózkodási hely: Nagykanizsa
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 8:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Névtelen írta: |
no mi van senki nincsen vagy mi??..................egyedül vok kénytelen meg vitatni eme játékot??  |
én nem ismerem, Ganx pedig nem szólhat hozzá, mert Archangelt várja az ezerrel  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Névtelen Felfedező

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|