|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Archangel Hentes-Mészáros, Álmodó

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 10:35 am Hozzászólás témája: |
|
|
UFF....
NA SKACOK! ELJÖTT AZ IDŐ AZ ÖNMEGTARTOZTATÁSRA. AKI BÁRMELYIK TOPICBA IR, MIKOR MEGY AZ ADATBÁZISMENTÉS AZ KAP EGY JO KIS BANNT. MINDENKI ÖRÜLNE MÁR EGY JOBB ÉS GYORSABB FORUMNAK, HÁT MR. GANX EZEN DOLGOZIK. SZAL KÉRETIK 'CSENDBEN MARADNI' AMIG GANX NEM MONDJA HOGY MEHET!
UFF _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
Megkérdezted s sárba tiportalak,
Hozzám jöttél mikor minden kiégett,
S a szívedet kitépve lakmároztam Én,
Mert olyan mint Én nincsen más,
S ezt kapod ha nem érted merre tovább." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 11:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nos, ujra beindulhat az elet itt a forumon, kimentettem mindent amit kellett, a tobbit majd meglatjatok..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 11:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Archangel írta: |
UFF....
NA SKACOK! ELJÖTT AZ IDŐ AZ ÖNMEGTARTOZTATÁSRA. AKI BÁRMELYIK TOPICBA IR, MIKOR MEGY AZ ADATBÁZISMENTÉS AZ KAP EGY JO KIS BANNT. MINDENKI ÖRÜLNE MÁR EGY JOBB ÉS GYORSABBAN SPAMMELHETŐ FORUMNAK, HÁT MR. GANX EZEN DOLGOZIK. SZAL KÉRETIK 'CSENDBEN MARADNI' AMIG GANX NEM MONDJA HOGY MEHET!
UFF |
nehéz volt, de kibírtam  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 11:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
Nos, ujra beindulhat az elet itt a forumon, kimentettem mindent amit kellett, a tobbit majd meglatjatok..  |
köszönjük áldásos munkádat  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:18 Hozzászólások: 871 Tartózkodási hely: Éppen feletted....
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 12:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
Nos, ujra beindulhat az elet itt a forumon, kimentettem mindent amit kellett, a tobbit majd meglatjatok..  |
köszönjük áldásos munkádat  |
a franc....de szépen mondtad...  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 12:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
UFF....
NA SKACOK! ELJÖTT AZ IDŐ AZ ÖNMEGTARTOZTATÁSRA. AKI BÁRMELYIK TOPICBA IR, MIKOR MEGY AZ ADATBÁZISMENTÉS AZ KAP EGY JO KIS BANNT. MINDENKI ÖRÜLNE MÁR EGY JOBB ÉS GYORSABBAN SPAMMELHETŐ FORUMNAK, HÁT MR. GANX EZEN DOLGOZIK. SZAL KÉRETIK 'CSENDBEN MARADNI' AMIG GANX NEM MONDJA HOGY MEHET!
UFF |
nehéz volt, de kibírtam  |
milyen legális és nem legális dolgokat használtál fel ennek elérésére?  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 12:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
még én is kiváncsi vok....
de tényleg  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 12:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
milyen legális és nem legális dolgokat használtál fel ennek elérésére?  |
gyrost ettem.. ez legális lenne, ha nem a maffia lett volna a szállítóm  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 12:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
milyen legális és nem legális dolgokat használtál fel ennek elérésére?  |
gyrost ettem.. ez legális lenne, ha nem a maffia lett volna a szállítóm  |
és még élc?..nah mind1 ...én kinaival csaptam szét magam...ehhh  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 12:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és még élc?..nah mind1 ...én kinaival csaptam szét magam...ehhh  |
áh.. okosan kell ezt csinálni. csak akkor beszélsz, amikor kérdeznek.. meg ilyesmi. akkor jó kaját kapsz  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 12:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
és még élc?..nah mind1 ...én kinaival csaptam szét magam...ehhh  |
áh.. okosan kell ezt csinálni. csak akkor beszélsz, amikor kérdeznek.. meg ilyesmi. akkor jó kaját kapsz  |
trükkös...mi a cég neve?....megdegleszhahülyeségetkérdesz?  _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 12:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
trükkös...mi a cég neve?....megdegleszhahülyeségetkérdesz?  |
pffnemtom.. szerinted merek én nézelődni ott cégtáblát, meg ilyenek?
arra koncentrálok, hogy pontosan adjak, és ne várakoztassam meg őket, mikor odanyögik nekem, hogy "csípős mehet?"
na megyek, írok gyorsan egy zh-t, pá  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
trükkös...mi a cég neve?....megdegleszhahülyeségetkérdesz?  |
pffnemtom.. szerinted merek én nézelődni ott cégtáblát, meg ilyenek?
arra koncentrálok, hogy pontosan adjak, és ne várakoztassam meg őket, mikor odanyögik nekem, hogy "csípős mehet?"
na megyek, írok gyorsan egy zh-t, pá  |
mindig a csípős ......ehhh
 _________________ "Rámnéztél eltaszítottalak,
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én mindig tudom, mikor kell itt lenni...
Olyan nincs, hogy én itt vagyok és nem szabad írni....  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 1:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Varázsló
<----------200 |
A következőt már ki is találtam...biztos barbár lesz  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|