|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 6:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kár...pedig tényleg...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

Csatlakozott: 2007.10.02., Kedd, 18:01 Hozzászólások: 177 Tartózkodási hely: Két sík között...hogy melyik kettő között...lassan már őmaga sem tudja...
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 6:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
De ugye nem hargszol rám...
Hát persze hogy nem...hisz nincs is miért, ugye?  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 7:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Unalmasd egyedűl spa...khm...hozzászólni...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 7:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Ganxtave írta: |
| Piros az alma...es a fu kek |
Teljesen igazad van...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 9:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Es kerem szepen, holgyeim es uraim:
Eloszor:
Megvan az 1000. hozzaszolasom *dorgo taps*
Masodszor!:
Tunes at az uj forumra:
http://nwnac.hu/forum/index.php _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
Culina-ostium - Konyhaajto latinul
„Ki a gombát szereti, rossz ember nem lehet... sokáig."
„Okos enged, ha már szenved." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 26, 2007 1:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Mivel máshova most nem lehet, ezért ide írok...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:12 Hozzászólások: 949 Tartózkodási hely: Lajosmizse
|
Elküldve: Pént. Okt. 26, 2007 1:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Azert nyitottam ezt meg es toroltem a tobbit, hogy addig ez legyen hasznalva  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 26, 2007 1:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Használom is becsületesen  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Pént. Okt. 26, 2007 1:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
Használom is becsületesen  |
Veszem eszre..itt moszt szabad szpemmelni..  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 26, 2007 1:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hurrá!!!!!  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Ganxtave Pale Master

|
Elküldve: Pént. Okt. 26, 2007 1:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most latom..minden topicot toroltem..csak ezt nem es mennyi hozzaszolasom van..te jo eg...  _________________ Én megmondtam...Lesznek megallapodasok...
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Respen Lvl 7 - Mágus

|
Elküldve: Pént. Okt. 26, 2007 2:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szégyelld magad...
Ja, hogy nekem is innen van a legtöbb...  _________________ "A hatalom ne beszéljen, hanem cselekedjen! Ha olyannak látjuk az embereket amilyenek, akkor rosszabbá tesszük őket; Ha viszont úgy kezeljük őket, mintha azok lennének, aminek lenniük kellene, akkor segítjük őket azzá válni, amivé képesek." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Pént. Okt. 26, 2007 4:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Respen írta: |
Szégyelld magad...
Ja, hogy nekem is innen van a legtöbb...  |
furcsa... nekem is... _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
murkesz Lvl 8 - Varázsló
|
Elküldve: Pént. Okt. 26, 2007 5:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
SPAM  _________________ "Ha ellenben a dekompozíció folytonosan halad tovább, és minden rész ismét csak tovább osztható, úgy a részekre osztás, tehát a feltételestől a feltételeihez tartó regresszus in infinitum vezet... " |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Faelar Lvl 4 - Bárd

Csatlakozott: 2007.08.09., Csütörtök, 17:17 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: valahol biztos.....
|
Elküldve: Pént. Okt. 26, 2007 5:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| murkesz írta: |
SPAM  |
szia Murkesz *kedvesen mosolyog* _________________ SAJTMESTER |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|