|
AC
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
DM Soulhunter Necromancer

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Szomb. Júl. 21, 2007 3:35 pm Hozzászólás témája: Csevegő |
|
|
Ilyen is kell  _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:17 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Cegléd
|
Elküldve: Vas. Júl. 22, 2007 2:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nos amint azt olvastam felmerült Ravenloft világa ötletként, és mint ötletmerítő helyet én is javaslom! Azt mondtátok, hogy nincs túl sok infótok róla, ezért beszéltem Roszkoval, és mondtam neki, hogy megpróbálok szerezni hozzá dolgokat digit formában! Szóval Siker, azaz van nagyon sokminden, csak meg kell kapjam, amint átjön, szólok megint!
Pl az egyik legkedvesebb dolog a világban az volt, hogy aki gonoszkodott, az egyre jobban torzult, azaz minnél több gonosz cselekedete volt, annál jobban kezdett "elördögiesedni" - vörösen izzó szemek először pl, aztán karmai nőnek, kis szarvacskák stb...
nos mivel Angyal VS. Démonról beszéltek, ezt ötletként ajánlom mindkét irányba! tehát ha valaki sokat "jókodik", akkor is kaphat pluszilyen testi "torzulásokat" (tudom a szárnyak alap egy bizonyos szint után, és ez is lehet szintfüggő is, de csak ötlet)
Azt is olvastam, hogy nem tudjátok még egyértelműen, (de lehet letisztáztátok már, akkor előre is elnézést) miként legyenek a láthatő esetlegesen színbeli különbségek útján észrevehetővé tenni, hogy ki jó és ki gonosz! Nos nekem elsőre az általatok említet szárny szinek ugrottak be, gonosz vöröses fekete szárnyak, jó kékes fehér! Del ehet simán fekete és fehér is!
Egyenlőre ennyi, nem akarok belepofázni, csak ötleteket írok ide nektek amit szivetek joga komment nélkül kukázni is akár!
További jó és sikeres munkát srácok!
Még írni fogok! És ezt nyugodtan vegyétek fenyegetésnek!
Csak hogy legyen egy kis spam szag is ugyebár!
Ja igen angolul lesznek 99% a Ravenloftos dolgok, de gondolom ez rajtam kívül nem sokaknak gáz  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Vas. Júl. 22, 2007 9:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*asztalról felkelvén nagyot ásít*
Ravenloft? Ötletforrásnak kifejezetten jó! Akárcsak az FR.
Jut eszembe...*turkál kicsit a papírok között*
Van itten e nékem 13.5 GB .pdf formátumú angol nyelvű DnD könyvecske...elég csak belekukkantani és jönnek az ötletek.
Mivel elég nagy méretről van szó, így nem egyszerű a megosztása. Majd torrentfájlként megosztom...*kis szünet*...egyszer, és akkor letöltheti akinek kell.  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Vas. Júl. 22, 2007 11:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
a szárnyakban nem kell különbséget tenni, eleve a játékban többféle típusú lelhető fel. A démonszárny olyan mint a denevéré, vagy mint a sárkányé, az angyalszárny pedig több színben is fellelhető és inkább a madárra hasonlít, tollas kis püffeteg.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:19 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: a csontjaidból készült trónomon...
|
Elküldve: Vas. Júl. 22, 2007 11:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
lehet ezeket a spammokat majd józanul is elolvasom... _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

Csatlakozott: 2007.07.21., Szombat, 15:17 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Cegléd
|
Elküldve: Hétf. Júl. 23, 2007 8:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
| DM Sorathul írta: |
Van itten e nékem 13.5 GB .pdf formátumú angol nyelvű DnD könyvecske.. |
Ok csak gondoltam egyet! Meg ha jól emlékszem felmerült, hogy nincs nagyon magáról Ravenloft világáról infó! Azért ha másnak nem, magamnak megszerzem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Júl. 23, 2007 9:00 am Hozzászólás témája: |
|
|
ha megvan az nem hátrány... esetleg nem kell... de elfér sztem... _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Szer. Júl. 25, 2007 4:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Felvetnék valamit az az lenne hogy Lehesen a karakterek ruháját szinezni és átalakítani. mert az álata még egyedibb lesz a karaters ez szerintem nagyon vontos...egyelőre ennyi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Júl. 25, 2007 6:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Dareius is megkapta a sárga színt.. kéretik a szabályokat betartani... _________________ † R.I.P. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dareius Lvl 3 - Harcos

|
Elküldve: Szer. Júl. 25, 2007 7:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm :9 meglessz nem csinálok bajt igérem  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 19:01 Hozzászólások: 567 Tartózkodási hely: A nyomodban...
|
Elküldve: Csüt. Júl. 26, 2007 10:50 am Hozzászólás témája: |
|
|
számítottam rád mester  _________________
...who are we to judge what's right, and what has purpose for us... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Csüt. Júl. 26, 2007 3:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nahh szóval…
Ezek vannak meg Ravenlofthoz per pillanat – fűzök némi kommentárt melléjük…
- Campaing setting
- Jóskártya (Elég tré… Mind a kártyák elég gázak, mind grafikailag rusnyák, mint a lőtt seb.).
- Champions of Darkness (Karakter koncepciók – főleg negatívak…)
- Champions of the mists (Szintén karakterkoncepciók, ezúttal vegyesen… Elég ötletesek azok a kiegészítők, ami erről szólnak.)
- Dark tales and disturbing legends (Modul alapok legendákra és hasonlókra. Nektek ez kifejezetten hasznos lehet.)
- Denizens of Darkness (Egy halom szörny, ha jól emlékszem…)
- Gazetteer 1 – 4-ig (Górcső alá vesz birtokokat. Plusz varázslatok, varázstárgyak, stb…)
- Heroes of light (Elég egyértelmű… A Champions of Darkness ellentéte.)
- Ravenloft DM guide (Mesélők könyve…)
- Ravenloft PHB (Alapkönyv…)
- Secrets of the dread realms (Főleg a birtokurakkal foglalkozó kiegészítő, elég pofás…)
- Van Richten… (Három különböző Richtenes könyvecske fegyverekről, hullákról, stb… Az öreg tapasztalatai vérmes játékosoknak.)
- Legacy of blood (Birtokos családokat taglal, ötletekkel, stb…)
- Masque of the red death (Földi környezet dark fantasy módra, szép külcsínnel…)
- Children of the night (Meglehetősen igényes, de nem hivatalos kiegészítő a démonokról…)
- The forgotten children (Ravenloftos és a fentebbi gótikus földi átirathoz kapcsolódó magazin mindenféle jóval. Szintén nem hivatalos, kifejezetten szép darab. Ezekből még kell, hogy legyen a neten!)
- Chilling tales (Modulgyűjtemény, egész tűrhető. A ti játékaitokhoz talán ez megy a legjobban! Ha kell, ajánlhatok belőle, vagy összefoglalhatok a KM-nek…)
- The Created (Modulgyűjtemény „tákolmányokról”. Ezerféle durvábbnál durvább mesterséges teremtmény, gólem, stb… Plusz mindhez modul. Mint az előbbinél, ez is nagyon passzol a crpg-hez.)
- Modulok… Nagy részét meséltem. A teljesség igénye nélkül: Created (Nem a fenti gyűjtemény, ez hivatalos modul.) Hour of the knife, Shadow of the knife, Adam’s wrath, Thoughts of darkness, Calling from Verbrek, Shadowborn, Feast of Goblyns és társai, Web of illusion, When the black roses bloom…
Ami most belefér, elküldöm, de a legtöbb túl sok mega… Majd a hétvégén egyeztetünk!
Ahoj!
Blk.
Ui. Ha kell esetleg modulokhoz segítség, jelezz/jelezzetek! Eléggé benne jártunk anno, Te is emlékszel…
Nos ezt kaptam a havertól, szemezgessetek, és amelyikre úgy gondoljátok kellhet elkérem! Esetleg egy ötlet, hogy miként tudná elküldeni a srác, mert azt mondja elég sok mega, ahogy látjátok 
(egyébként asztali modulra gondolt a srác, több szerepjáték verseny szervezője, és moduljainak gyártója vagy társgyártója)
Amit vastag betővel szedtem, azt már most elküldte! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Logaan Cselszövő

Csatlakozott: 2007.06.21., Csütörtök, 14:51 Hozzászólások: 489 Tartózkodási hely: Középen, villámhárítónak. Valakinek tartania kell azt a nyamvadt egyensúlyt.
|
Elküldve: Csüt. Júl. 26, 2007 4:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Jajjjajjj srácok mindenféle szervezkedést visszaszívok, augusztus 4-én Gárdonyban leszek csak elfelejtettem időközben. Tehát balaton és társai részemről ugranak áj em ríli szorri. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
DM Sorathul Site Admin

|
Elküldve: Csüt. Júl. 26, 2007 7:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hééé mondtam már hogy GÁRDONYBAN IS VAN NYARALÓNK????
|
 |
loewylen Lvl 2 - Vándor

|
Elküldve: Pént. Júl. 27, 2007 5:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na de sokan lettünk itt a fórumon
Még két ember, és megdől az eddigi felhasz rekord
Egybként szia mindenki
Tudom van aki Spam szagot érez!
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|