2010/2011-es év felkészülési meccsei

 

           TAVASZI felkészülési meccsek

Gara - Felsőszentiván: 4-2

Gara, 2011.02.12 (szombat)

Vezette: Tóth Sándor

Nézőszám: 15 fő

Góllövők: Bacsi 2, Nagy, Antal D.

Összeállítás:

Gara: Bacsi - Antal Zs., Szemerédi, Császár, Kricskovics - Koller, Nagy, Viszmeg, Antal D. - Szűcs, Varró. Edző: Viszmeg István

Cserék: Antal T., Orsós, János, Vízhányó, Takács, Bakai.

Fura csapattal álltunk fel a 10 emberrel érkező Felsőszentiván csapata ellen. Sőt a 10 játékosukból egy borsódi igazolású volt... K. Imre tanulás miatt, Mészáros betegség okán, Szabó disznót vágott, szóval foghíjasan voltunk. Erős szél és így hideg idő köszöntötte a játékosokat. A kapuban meglepetésre Bacsi álldogált, mivel egyetlen kapusunk sem ért rá. A rehabilitált Takács Krisztián pedig csak a második félidőre ért ki. Érdemleges játék nem nagyon alakult ki részünkről, eléggé szenvedtünk. A negyedik passz már nem sikerült, a tíz emberrel focizó ellenfél ellen.  Már az első félidőben cserélgetett mesterünk, mivel a második félidőben a táncosok Bajára mentek a kolbászfesztiválra.  Más különös nem történt, még mindig nem az igazi a játék.

 

 

Sükösd - Gara: 5-3

Sükösd, 2011.02.19 (szombat)

Vezette: Rácz Béla

Nézőszám: 25 fő

Góllövők: Mészáros, Bacsi 2

Összeállítás:

Gara: Szabó - Császár, Szemerédi, Antal Zs., Kricskovics - Nagy, Viszmeg, Mészáros, Varró - Bacsi, Szűcs. Edző: Viszmeg István

Cserék: Antal T., K. Imre, János, Kertész.

Ismét csak foghíjasan utaztunk el a megye II-es sükösdi csapathoz. Antal D. az éjszaka áldozata lett, Bakai beteg, Koller nem volt itthon, vagy ő is beteg, Orsós kitudja hol volt, kis Varró szintén beteget jelentett.  Vízhányó pedig szombaton bejelentette, hogy eligazol.

A felállás ismét változott a múlt hetihez képest. A játékban pedig sikerült minden eddigit überelni, nagyon gyengék voltunk. Sem elől, főleg nem hátul, de a középpályán sem ment a játék.  Ahogy kaptuk be a gólokat, elfogyott az a kevés lelkesedés is, és kezdtük egymást méregetni jó szokás szerint, vesztes állásnál. Van még dolga bőven az edzőnek a csapattal.

 

 

Ellentétes félidőket láthatott a kíváncsi közönség

Gara - Érsekcsanád: 1-1 (1-1)

2011.02.05., szombat

Nézőszám: 40 fő

Vezette: Tóth Sándor

Góllövők: Bacsi ill. Taba

Összeállítás:

Gara: K. Imre - Antal Zs., Császár (Koller), Szemerédi, Viszmeg - Nagy (Antal T.), Mészáros, Bacsi, Antal D. (Orsós, János) - Bakai, Szűcs. Edző: Viszmeg István

Első edzőmeccsünket hazai környezetben a megye II-es Érsekcsanáddal vívtuk meg. Jó pár éve nem találkoztunk edzőmeccsen az érsekcsanádi focicsapattal, ám exjátékosunk, barátunk Kertész Donát közbenjárásával sor került a mérkőzésre. A vendégek Kisszállás csapatával már játszottak edzőmeccset, edzéseiket is hamarabb elkezdték, mint mi, készülnek a megye II-ben való bent maradásra.

A garai csapat azon tagjai, akik edzésre járnak 4 tréninggel a lábukban futottak ki a sáros, de alatta fagyos talajra. Többeknek azonban az év első labdaérintése volt a nagypályán. Hiányzónk bőven akadt, amint  az összeállításból is kiderül. Sajnos kispadunk elég rövid volt.

Az első félidő szerintem egész értékelhető volt, bár a sorozatos csúszkálások, labdafelpattanások eléggé bosszantóak voltak. Az első félidőben úgy érzem mi irányítottuk a játékot, helyzeteink voltak, amiiből egyet értékesítettünk is. Egy alkalommal Kertész vágta ki a csanádi gólvonalról a labdát... Hol van a régi barátság?! egyenlíteniük még az első félidőben sikerült. Mindkét csapat rúghatott volna még több gólt, de a pálya körülményei, vagy az idény eleji forma nem tette lehetővé. Legalábbis írjuk ennek számlájára.

A második félidőre Gara csapata kipukkadt, elfogyott az erőnk. A vendégek felénk kerekedtek, ám gólokban nem tudták megmutatni fizikális fölényüket. Cserékkel frissíteni nem tudtunk, eléggé gyengén "muzsikáltunk" a második félidőben. Edzésnek jó volt, ám a bajnokikon mindkét csapattól ez kevés lesz a sikerekhez.