GAVITA Építőipari és Kereskedelmi BT.

Tartalom

ˇ        Munkatevékenység

ˇ        Magunkról

ˇ        Elérhetőségeink

ˇ        Ingyenes árajánlatok

 

Munkatevékenység

Főtevékenység

Épület, híd, alagút, közmű, vezeték, építése.

Egyéb tevékenység

Épületbontás, földmunka, tetőszerkezet-építés, tetőfedés, vízszigetelés.

Autópálya, út, repülőtér, sport játéktér építése.

Vízi létesítmény építése.

Egyéb speciális szaképítés.

Villanyszerelés.

Víz- gáz- fűtésszerelés.

Egyéb épületgépészeti szerelés.

Vakolás.

Épületasztalos-szerkezet szerelése.

Padló-, falburkolás

Festés, üvegezés.

Egyéb befejező építés

 

Magunkról

Tisztelt leendő Partnereink!

Köszöntjük Önöket a GAVITA BT. honlapján. Ezúton szeretnénk rövid tájékoztatást adni tevékenységi köreinkről és az általunk nyújtott szolgáltatásokról. Cégünk elsősorban az épület kivitelezés, épületekhez való építőanyag beszerzésében tevékenykedik. Célunk, hogy az Önök döntéseit megkönnyítsük, segítsünk az építőanyagok szakszerű kiválasztásában és a épületekhez a legjobb kivitelezés megvalósításában. A komplex kivitelezést - amibe természetesen beletartozik a szükséges hatósági engedélyek és szolgáltatói hozzájárulások beszerzése is - segíti munkatársaink (építészek, belsőépítészek) és partnereink magas szakmai színvonala.

A szakemberek korszakát éljük. Korunk felgyorsult életritmusa nem ad időt arra, hogy minden területen széleskörű tudást szerezzünk. Sajnos sokszor csak akkor ismerjük fel a szaktudás szükségességét, amikor a hibákat már elkövettük. Esetünkben ez nem így van mi mindig a megrendelőt tartjuk szem előtt, hogy minél hamarabb befejezhessük az adott munkát és, hogy kiváló szakember tegye ezt meg ne valami kontár aki csak hibát hibára halmoz.

A laikus számára nehéz feladat felmérni egy telekben vagy épületben rejlő lehetőséget, általában a négyzetméterek döntenek. Egy szakember nagyobb biztonsággal tudja eldönteni, hogy a konkrét elvárásnak megfelelő külső- és belső tér racionálisan kialakítható-e az adott ingatlanból, épületből. Ésszerűbb és kifizetődőbb még a döntést megelőzően kikérni egy specialista véleményét.

Cégünk segít Önnek az optimális döntés meghozatalában, és annak megvalósításában. Helyesen alkalmazva a belsőépítészet adta lehetőségeket a térfelosztást megtervezzük illetve átalakítjuk, elrejtjük a tervezési és szerkezeti hibákat, vizuálisan megnagyobbítunk akár egy előnytelen formájú kis helyiséget is. Igény szerint új építőanyag beszerzését és kivitelezését is vállaljuk. Tudjuk, hogy ügyfeleink mennyire elfoglaltak, és mennyire drága az idejük. Együttműködésünk során ezért igyekszünk maximálisan tehermentesíteni Önöket az elképzeléseik megvalósításával kapcsolatos gondoktól, különösen nagy felelősséggel végezzük a ránk bízott feladatokat, ugyanakkor a kivitelezés minősége mindenkor megfelel a legszigorúbb követelményeknek. A megvalósított munkák minőségének ellenőrzését minden esetben műszaki ellenőreink - akik felsőfokú építőipari képesítéssel rendelkeznek - és a cég valamelyik igazgatója végzi el.

Keressenek fel minket bármilyen munkahely vagy lakótér kialakításával kapcsolatos elképzeléseikkel és mi egy jól átgondolt terv keretében formába öntjük azt, függetlenül attól, hogy irodáról, üzlethelyiségről, lakásról vagy egy reprezentatív lakóházról van szó. Ezt a tervet olyan minőségben tudjuk valóra váltani - a szükséges egyeztetések és engedélyeztetések után - amely megfelel a legigényesebb megrendelők elvárásainak is.

Tisztelettel:: GAVITA BT

Elérhetőségeink

Elektronikuslevél-cím

gavita@freemail.hu

Honlap címe

www.tar.hu\gavita

Telefonszámaink

Gábor István  cég vezető

06-20/994-3050

Cég központ

06-29/352-275

 

Cím

2220. Vecsés Széchenyi u. 52.

 

 

Ingyenes árajánlatok

 

Amennyiben Ön szeretne ingyenes árajánlatot kapni háza vagy lakása, esetleg ingatlanra való ház építéséről, írjon e-mail

címünkre egy olyan levelet, ami tartalmazza az építkezésre vonatkozó főbb adatokat, az elvégezendő munka leírását esetleg, hogy milyen terep viszonyok találhatóak. Mi csak ilyen esetben csak 1 m2-re vonatkozó árakat tudunk közölni Önökkel, de ha megfelelő a költség vetés hívjanak minket bizalommal és pontosabb felmérés alapján tudunk újabb árajánlatot adni!

 

 

Utolsó frissítés: 2003. augusztus 26.