"Akár egy főnix"

"Aki még sosem követett el hibát, valószínűleg még sosem próbált semmi új dolgot. ""(Albert Einstein)

Miért kezdtem el?

Ezt a weboldalt csekély web szerkesztési ismerettel, autódidakta módon  kezdtem el készíteni, hogy kipróbáljam magam egy számomra új területen.

Kellett egy hobbi, ami az akkor még kicsi gyerekeim mellett, akár este, kevés szabadidőmben, és persze kevés anyagi befektetés mellett is szórakoztat. Ekkor kezdtem el nézelődni a neten, és próbálgatni különböző szerkesztői praktikákat.

Két kedves kolléganőimet is megihlette ez a dolog, és megérintette az amatőr weboldalszerkesztés szele, így belefogtak ők is a weboldal szerkesztésbe, amivel napról napra jobban haladnak. Az ő oldalukat itt találjátok.

Egy kis kikapcsolódás

Szóval megtetszett a dolog, és egyre több mindent ki akartam próbálni, színek, hátterek, táblázatok, úszó betűk stb.. Igen, ám de egy idő után már kevésnek bizonyult a net olvasgatása, és persze ami nekem akkor újdonság volt, azt a kisiskolások már a suliban tanulják 

Van tovább?

Nem akarok profikkal versenyre kelni, saját szórakozásomra fejlesztgetem ezt az oldalt. De ha a téma felkelti az erre járó érdeklődését. annak csak örülni tudok.

Azóta több oldalt is készítettem, a fenti menüsorban megtaláljátok az elérhetőségüket.