Köszöntelek  az  oldalamon!

 

*****    Az  oldal  szerkesztője: ***** Jakab Andrea *****Ez az oldal 2009.05.03.-án  indult***** Bemutatkozás

Ezt a weboldalt azért kezdtem el csekély webszerkesztési ismerettel készíteni, hogy kipróbáljam magam egy számomra új területen.

Egy  nőnek aki dolgozik, gyerekeket nevel, és a kis hétköznapi teendőit is el kell látnia, nem biztos, hogy sok ideje jut majd állandóan bővíteni, és frissíteni az oldalt.

Ha látogatóként erre jársz, és találsz  számodra érdekes dolgokat, nézz vissza később is.

A dizájn már harmadszor változott meg rövid időn belül, de mostanra már hasonlít arra amit elképzeltem, ezért valószínüleg ez a mostani a végleges kinézete .A menüsorban látható témák nem biztos, hogy mindenkinek elnyerik  a tetszését, de ha csak egy  visszatérö látogató is lesz már megérte.
Én pedíg mindíg tanulok valami újat a weblapszerkesztéssel kapcsolatban..

Mikor elkezdtem a  lapomat csak a  tanulás, meg  egy  új  hobby reményében írogatni, nem  is  sejtettem  (csak  reménykedtem :-) ), hogy a  tartalma  megtetszik  másoknak  is.
Nos  azóta  rengeteg  visszajelzést  kaptam, és  vannak visszatérő  látogatóim, akiktől időnként  tanácsokat  kapok, és  ezek  alapján  tudom  a hibáimat, vagy hiányosságokat  korrigálni. Ezúton  köszönöm  nekik a  segítséget. 

"Aki még sosem követett el hibát, valószínűleg még sosem  próbált semmi új dolgot. ""(Albert Einstein) :-)

 

 

További oldalaim:

Jakab-Liszi.Bau

Rana

Ciklon Sporttánc Egyesület

Egy  kedves  kolléganőmet  is  megihlette  ez a  dolog, és  megérintette az amatőr    weboldalszerkesztés szele, így  belefogott ő  is  élete  első  weboldalának szerkesztésébe, amivel  napról  napra  jobban  halad.Az ő oldalát itt  találjátok.

Egyszer volt.   

 

Lelkes "kis tanítványaim" :-) sora  ismét gazdagodott!!!!!

Emese oldalát itt találjátok: MSE

 

Ezek szerint "fertőző" a szenvedélyem:-)

De ennek nagyon örülök, és remélem sok örömet, és kellemes órát töltenek el majd a weboldalszerkesztéssel.

Lapjuk pedig szép lassan olyan lesz, amilyennek elképzelték.

Alkotnak valamit.

Én pedig igyekszem tanácsaimmal segíteni őket. Persze előfordulhat, hogy én tanulok majd tőlük valamit, amire már volt példa :-)