Azonosító: 11
Név: Pércsiné Andi
email: Andi@f?desi.hu
Recept: CSOKIKRÉMTORTA /18 szelet/ Hozzávalók: 3 db tojás, 8 dkg fruktóz, 5 dkg liszt, 5 dkg étkezési keményít?, 2 dkg kakaópor, 1 csomag süt?por, 10 dkg diabetikus csokoládé, 6 dl tejszín, 1/2 csomag zselatin, 2 db tojássárga, 1 ev?kanál vágott pisztácia, folyékony édesít?szer (Huxolin). A tojásfehérjéb?l és a fruktózból kemény habot verünk. A tojássárgákat elkeverjük 2 ev?kanál vízzel, majd a habba csurgatjuk. Beleszitáljuk a kakaóval, süt?porral elkevert lisztet. Kikent tortaformába öntjük, el?melegítet süt?ben, kb. 25 percig sütjük. Ha kih?lt, úgy vágjuk ketté, hogy az alja vastagabb legyen, mint a teteje. A bevonócsokit g?z fölött megolvasztjuk. Ha már majdnem dermed, beleadagoljuk a keményre felvert tejszínhabot /3 dl/. A piskótát visszarakjuk a tortakarimába, és úgy öntjük a krémet a tésztára, majd 30 percre h?t?be rakjuk. A zselatint 2 dl vízzel oldásig hevítjük, ha langyosodik, belekeverjük a tojássárgákat és a folyékony édesít?szert. Végül óvatosan beleadagoljuk a keményre felvert tejszínhabot. A csokikrémre kenjük, lefedjük a vékony piskótalappal, ha marad krém, a torta tetejére is kenünk, megszórjuk kakaóval és vágott pisztáciával. Összes tápanyagtartalom: 15463 kJ/3706 kcal, 76,3 g feh., 252,1 g zsír, 262,2 g szénh. 1 szelet tápanyagtartalma: 859 kJ/205 kcal, 4,2 g feh., 14 g zsír, 14,5 g szénh

Azonosító: 10
Név: T?t?s Tímea
email: totitimi@freemail.hu
Recept: Tejfölös keksz rakottan. 1 nagy tejföl egy csomag keksz vaniliás cukor rétegesen.

Azonosító: 12
Név: Kósa Tibi
email: tibicsoki@kukac.hu
Recept: MEGGYES KARIKÁK /30 db/ Hozzávalók: 28 dkg liszt, 25 dkg Delma light margarin, kevés víz, 1 dkg só, 1 ev?kanál ecet, 1 db tojás sárgája. Az alapanyagokból "vajastésztát" készítünk. Töltelék: 1/2 kg meggy, 6 dkg darált dió, 1 citrom leve és héja, 1 ev?kanál rum. A meggyet kimagozzuk, meglocsoljuk a rummal, citromlével és beleforgatjuk a darált dióba. A tésztát vékonyra kinyújtjuk, közepes nagyságú pogácsaszaggatóval kerek lapokat szúrunk. Egy-egy lapocska közepébe meggyet teszünk, egy másikkal befedjük. A kerek lapokat jól összenyomkodjuk a szélénél. Megkenjük tojássárgájával és el?melegített, forró süt?ben sütjük. Összes tápanyagtartalom: 10601 kJ/2565 kcal, 50,6 g feh., 146,5 g zsír, 258,9 g szénh. 1 db tápanyagtartalma: 353 kJ/85,5 kcal, 1,6 g feh., 4,8 g szír, 8,6 g szénh.

Azonosító: 14
Név: Székelyné Gondos Karolina
email: gondoskarolina@freemail.hu
Recept: SAJTOS POGÁCSA /60 darab/ Hozzávalók: 60 dkg liszt, 25 dkg Delma light margarin, 1 csomag süt?por, 3 db tojás, 2 dkg só, 30 dkg sajt, 3 dl 1,5%-os tej. A hozzávalókat, 13 dkg sajt kivételével összedolgozzuk. A pogácsaszaggató legkisebbikével kiszaggatjuk, tetejét megkenjük tojással és megszórjuk sajttal. Forró süt?ben sütjük. Összes tápanyagtartalom: 18493 kJ/434 kcal, 194 g feh., 211,7 g zsír, 442,3 g szénh. 1 db tápanyagtartalma: 308 kJ/73 kcal, 3,2 g feh., 3,5 g zsír, 7,3 g szénh.

Azonosító: 26
Név: Székelyné Gondos Karolina
email: gondoskarolina@citromail.hu
Recept: Remélem jó m?ködik a feltöltés!

Azonosító: 27
Név: Székelyné Gondos Karolina
email: gondoskarolina@citromail.hu
Recept: TÚRÓ KRÉMES Hozzávalók: 50 dkg liszt, 25 dkg Delma light margarin, 10 dkg fruktóz, 2 db tojás sárgája, 1/2 kg félzsíros túró, 5 dkg mazsola, 10 dkg Delma light margarin, 1 citrom leve és héja, 2 db tojásfehérje, 10 dkg fruktóz. Az anyagokat jól összedolgozzuk és hideg helyen pihentetjük. Két lapot nyújtunk, egyenként kisütjük, majd a túrókrémmel megtöltjük, amit a következ? képpen készítünk el. A túrót a margarinnal, a citrom levével és a héjával, valamint a mazsolával habosra keverjük. A tojásfehérjéket szintén habosra keverjük, hozzáadjuk a fruktózt és még habosítjuk. Végül a felvert fehérjék habját is belekeverjük a túróba.

Azonosító: 28
Név: Székelyné Gondos Karolina
email: gondoskarolina@citromail.hu
Recept: FÉLHOLDAK /30 db/ Hozzávalók: 25 dkg Delma light margarin, 4 db tojás, 25 dkg liszt, 1 csomag süt?por, 1 db citrom leve és héja, 1 dkg kakaópor, 10 dkg fruktóz. A puha margarint a tojások sárgájával és a fruktózzal habosra keverjük. Hozzáadjuk a citrom levét, héját és a süt?poros lisztet. A tojásfehérjéket keményre verjük és óvatosan a tésztába adagoljuk. A tészta felét kikent, lisztezett tepsibe öntjük. A másik felébe beleszitáljuk a kakaót, és a világos tésztára öntjük. Közepesen meleg süt?ben, t?próbáig sütjük. Deszkára borítjuk és ha kih?lt, félholdakat szaggatunk bel?le.

Azonosító: 30
Név: Andi Andi
email: Enik?@enik?.hu
Recept: RIGÓ JANCSI /kb. 25 db/ Hozzávalók: 8 db tojás, 8 dkg fruktóz, 12 dkg liszt, 3 dkg darált dió, 2 dkg kakaópor a tésztába, 1 csomag süt?por, 4 dl tejszín, 4 dkg fruktóz, 2 dkg kakaópor, 5 dkg diabetikus csokoládé, 1/2 csomag étkezési zselatin. A tojások sárgáját 4 dkg fruktózzal kikeverjük. A fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a maradék 4 dkg fruktózt, és tovább verjük, majd óvatosan a kikevert tojássárgájához adjuk. A lisztet a süt?porral összekeverjük, beleszitáljuk a kakaóport és végül a diót. Kanalanként keverjük a tojásokhoz. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük és lassan sütjük. Ha kisült, kettévágjuk, 2/3 része az alja, 1/3 része a teteje legyen. A fels? lapot megkenjük a g?z fölött megolvasztott és 2 kávés kanál olajjal higított csokoládéval, majd egyenl? kockákra vágjuk. A tejszínt keményre verjük a 4 dkg fruktózzal. Felhasználásig h?t?be tesszük. A zselatint kis lábasban 2 dl vízzel feloldjuk. Amikor kih?lt, belecsurgatjuk a tejszínhabba, és a kakaót is beleszitáljuk. Az alsó tésztalapra kenjük, és a már felvágott kockákat rárakjuk. Jól leh?tjük és csak azután vágjuk fel a kockák mentén. Összes tápanyagtartalom: 13945 kJ/3347 kcal, 113,9 g feh., 203,3 g zsír, 259,3 g szénh. 1 db tápanyagtartalma: 557 kJ/133 kcal, 4,5 g feh., 8,1 g zsír, 10,3 g szénh.

Azonosító: 31
Név: Aladar
email: Matyi@Matyi.hu
Recept: RIGÓ JANCSI /kb. 25 db/ Hozzávalók: 8 db tojás, 8 dkg fruktóz, 12 dkg liszt, 3 dkg darált dió, 2 dkg kakaópor a tésztába, 1 csomag süt?por, 4 dl tejszín, 4 dkg fruktóz, 2 dkg kakaópor, 5 dkg diabetikus csokoládé, 1/2 csomag étkezési zselatin. A tojások sárgáját 4 dkg fruktózzal kikeverjük. A fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a maradék 4 dkg fruktózt, és tovább verjük, majd óvatosan a kikevert tojássárgájához adjuk. A lisztet a süt?porral összekeverjük, beleszitáljuk a kakaóport és végül a diót. Kanalanként keverjük a tojásokhoz. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük és lassan sütjük. Ha kisült, kettévágjuk, 2/3 része az alja, 1/3 része a teteje legyen. A fels? lapot megkenjük a g?z fölött megolvasztott és 2 kávés kanál olajjal higított csokoládéval, majd egyenl? kockákra vágjuk. A tejszínt keményre verjük a 4 dkg fruktózzal. Felhasználásig h?t?be tesszük. A zselatint kis lábasban 2 dl vízzel feloldjuk. Amikor kih?lt, belecsurgatjuk a tejszínhabba, és a kakaót is beleszitáljuk. Az alsó tésztalapra kenjük, és a már felvágott kockákat rárakjuk. Jól leh?tjük és csak azután vágjuk fel a kockák mentén. Összes tápanyagtartalom: 13945 kJ/3347 kcal, 113,9 g feh., 203,3 g zsír, 259,3 g szénh. 1 db tápanyagtartalma: 557 kJ/133 kcal, 4,5 g feh., 8,1 g zsír, 10,3 g szénh.

Azonosító: 32
Név:
email: Nincs adat!
Recept:

Azonosító: 33
Név:
email: Nincs adat!
Recept:

Azonosító: 34
Név:
email: Nincs adat!
Recept:

Azonosító: 35
Név:
email: Nincs adat!
Recept: Nincs adat!

Azonosító: 36
Név:
email: Nincs adat!
Recept:

Azonosító: 37
Név:
email: Nincs adat!
Recept: Nincs adat!

Azonosító: 38
Név: Merziuz
email: merz27dq3xf@hotmail.com
Recept: nF00BS http://pills2sale.com/ viagra online

Azonosító: 39
Név: Merziuz
email: merz27dq3xf@hotmail.com
Recept: nF00BS http://pills2sale.com/ viagra online

Azonosító: 40
Név: dobson
email: dobsonsmithio34ga124@yahoo.com
Recept: G17gmQ https://www.quora.com/What-the-top-SEO-keywords-for-essay-you-know/answer/Alan-Smith-1772 write my essay

Azonosító: 41
Név: dobson
email: dobsonsmithio34ga124@yahoo.com
Recept: G17gmQ https://www.quora.com/What-the-top-SEO-keywords-for-essay-you-know/answer/Alan-Smith-1772 write my essay

Azonosító: 42
Név: johnan
email: smithio34ga2534@yahoo.com
Recept: ZqxSZ3 http://xnxx.in.net/ xnxx videos

Azonosító: 43
Név: johnan
email: smithio34ga2534@yahoo.com
Recept: ZqxSZ3 http://xnxx.in.net/ xnxx videos

Azonosító: 44
Név: dobson
email: smithio34ga2534@yahoo.com
Recept: TVYh1A https://writemyessayforme.web.fc2.com/

Azonosító: 45
Név: dobson
email: smithio34ga2534@yahoo.com
Recept: TVYh1A https://writemyessayforme.web.fc2.com/

Azonosító: 46
Név: dobson
email: dobsonsmithio34aga3@yahoo.com
Recept: aLFcyI https://writemyessayforme.web.fc2.com/#writemyessay

Azonosító: 47
Név: dobson
email: dobsonsmithio34aga3@yahoo.com
Recept: aLFcyI https://writemyessayforme.web.fc2.com/#writemyessay

Azonosító: 48
Név: dobson
email: smithio34ga2534@yahoo.com
Recept: yUsUij https://writemyessayforme.web.fc2.com/octavio-paz-essay-day-of-the-dead.html

Azonosító: 49
Név: dobson
email: smithio34ga2534@yahoo.com
Recept: yUsUij https://writemyessayforme.web.fc2.com/octavio-paz-essay-day-of-the-dead.html

Azonosító: 50
Név: johnanz
email: smithio34ga2s534@yahoo.com
Recept: Quv3ay http://waldorfdollshop.us/ waldorf doll

Azonosító: 51
Név: johnanz
email: smithio34ga2s534@yahoo.com
Recept: Quv3ay http://waldorfdollshop.us/ waldorf doll

Azonosító: 52
Név: markus
email: smithio34ga2s514@yahoo.com
Recept: 3yCOsp https://beeg.x.fc2.com/

Azonosító: 53
Név: markus
email: smithio34ga2s514@yahoo.com
Recept: 3yCOsp https://beeg.x.fc2.com/

Azonosító: 54
Név: markus
email: smithio34ga1134@yahoo.com
Recept: U8i1UG https://buyzudena.web.fc2.com/

Azonosító: 55
Név: markus
email: smithio34ga1134@yahoo.com
Recept: U8i1UG https://buyzudena.web.fc2.com/

Azonosító: 56
Név:
email: Nincs adat!
Recept: Nincs adat!

Azonosító: 57
Név:
email: Nincs adat!
Recept: Nincs adat!

Azonosító: 58
Név:
email: Nincs adat!
Recept: Nincs adat!

Azonosító: 59
Név:
email: Nincs adat!
Recept: Nincs adat!

Azonosító: 60
Név:
email: Nincs adat!
Recept: Nincs adat!

Azonosító: 61
Név:
email: Nincs adat!
Recept: Nincs adat!

Azonosító: 62
Név:
email: Nincs adat!
Recept: Nincs adat!

Azonosító: 63
Név:
email: Nincs adat!
Recept: Nincs adat!