Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
yootczee

Csatlakozott: 2005.09.10., Szombat, 10:14 Hozzászólások: 112 Tartózkodási hely: zoo
|
Elküldve: Kedd. Szept. 13, 2005 14:06 Hozzászólás témája: |
|
|
<KĐ> írta: |
látom kreatív vagy vazze...  |
mondjuk legközelebbi iylen nagy rendezvény az summar jam , de akor én oszt kiránduláson leszek... tesóm sztem lemegy... _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
<KĐ>
Csatlakozott: 2005.09.12., Hétfő, 16:19 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Erzsébetcitííí <Mister>
|
Elküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 23:10 Hozzászólás témája: |
|
|
látom kreatív vagy vazze...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
yootczee

Csatlakozott: 2005.09.10., Szombat, 10:14 Hozzászólások: 112 Tartózkodási hely: zoo
|
Elküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 23:05 Hozzászólás témája: |
|
|
<KĐ> írta: |
yootczee írta: |
Juha írta: |
klinikáknál van egy egész jó kocsma:)
legalábbis viszonylag gazdaságos  |
meik is az???
mi most misteresek vagyunk :p |
mister alkoholic, akko egyszer gyertek is le... én a klinikáknál megtalálható vok 11:35körül, mee mindennap akko végzek!
szal majd gyertek le misterbe! esetleg egyéb ötlet
álmodjatok székeket! béka |
maj dúgyis talizunk csak akkor legyennálad mindég  _________________

Legutóbb yootczee szerkesztette (Kedd. Szept. 13, 2005 14:04), összesen 1 alkalommal |
|
Vissza az elejére |
|
 |
<KĐ>
Csatlakozott: 2005.09.12., Hétfő, 16:19 Hozzászólások: 17 Tartózkodási hely: Erzsébetcitííí <Mister>
|
Elküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 22:52 Hozzászólás témája: |
|
|
yootczee írta: |
meik is az???
mi most misteresek vagyunk :p |
mister alkoholic, akko egyszer gyertek is le... én a klinikáknál megtalálható vok 11:35körül, mee mindennap akko végzek!
szal majd gyertek le misterbe! esetleg egyéb ötlet
álmodjatok székeket! béka |
|
Vissza az elejére |
|
 |
yootczee

|
Elküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 20:11 Hozzászólás témája: |
|
|
meik is az???
mi most misteresek vagyunk :p _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Juha GrabTheMic! member
|
Elküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 19:43 Hozzászólás témája: |
|
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
yootczee

|
Elküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 18:19 Hozzászólás témája: |
|
|
én ma kint voltam klinikákon fél3 kor  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
<KĐ>
|
Elküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 16:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Hey man!
Képek akko lesznek ha Te vagy a Géza rájaér!lettek elég hardcore alkotások!!!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
yootczee

|
Elküldve: Hétf. Szept. 12, 2005 15:30 Hozzászólás témája: |
|
|
zilio írta: |
az kömény!! kösz a beszámolót |
sziwessen  _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zilio GrabTheMic! member
Csatlakozott: 2005.09.08., Csütörtök, 2:45 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Szept. 11, 2005 22:48 Hozzászólás témája: |
|
|
az kömény!! kösz a beszámolót |
|
Vissza az elejére |
|
 |
yootczee

|
Elküldve: Vas. Szept. 11, 2005 18:44 Hozzászólás témája: |
|
|
hát ő rövid kiss beszámoló...
4 órai vonatal indultunk .. 6 od magammal köztük a gzával is... szolnokon csatlakozott hozzán jossa.... 12 liter sört vettünk az utra ...
még 2 órás út.. és ott vagyunk békésen..
megérkeztünk 3 órás útután kicsit mokázva énekelgetünk fölleg jossa barátom
jessey jött ki értünk (b-song) lementünk a helyre..
hát ellégé meglepődtünk amikor a kapunál megálva mulatos zenét halotunk kisugározni a helységből.. próbálltuk poénként le reagálni (énekeltünk)
aztán mondta a leányzó.. jessey hogy a második emeleten vagyunk mi itt lent meg yilen zene lesz .. mondtuk ok..
akkor nézzünk fel
há t felmentünk allaig voltak páran .. de már akkor is meglehetett fent sülni...
ezért inkább lementünk dumálgatni.. hát jossa és gza már ott nyomták a fasságaikat kisseb freek és éneklések közepedte elhatároztunk hogy mostmár bemegyünk végleg ..
hát akkor már volta fent kb ...
elkezdődöt már abuli.. speedy zenélt..
közben pizzza evő verseny első hely (jossa)... nyeremény.. egy rekesz soproni (amit ott elfogyasztottunk...) és egy üveg wisky
utána nem sokkal illuzió fellépés....( hát kiderült hogy nem valami jó a hangtechnika a srácok is zavarban érezhették magukat párszor elrontották a szöveget.. ezért egy számot a végén még egyszer elő adtak... ) de nem csak a hangtechnika hibája volt ez szerintem
egy kiss break következet .. mindt a feelmekben iylen párbaly féleség.. hát ő mit mondjak inkább lementem levegőzni jossával...
aztán következet az NFS (sifi,westair) nekik már jobb volt a fellépésük kölönösen a ne beszélj spanyolul címü számuk fogot meg
aztán nem sokkal utánuk G-za és jossa következet...
hát a hangtechnikát nákuk valamennyire belőték kösszönhető nekik.. az ő fellépésüknél valamenniyvel többen voltak bent mint eddig... dinamikájukkal nem volt gond szövegüket néhol egy picit átírva(freezelve) de jól megoldották... utána meg egy kiss zene. és a végénel free is volt azon már nem voltam bent nem bírtam a meleget...
hát maga a fellépők anniyra nem voltak rosszak, mehettek volna jobb zenék is... hangtechinkán lett volna javitani való... és egy légkondinak is örültünk volna vagy ha csak ki lehettet volna nyitni az ablakot..
5_25 üssel jöttünk haza mindenki meg volt hallva
képeket majd küldöm zillio csak egy hawernál vannak.. ha megkapom megy.. béke _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
yootczee

|
Elküldve: Vas. Szept. 11, 2005 9:01 Hozzászólás témája: |
|
|
nah h ymost értem haza majd ha teljes mértékben magamnál leszek akkor írok.,, _________________
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zilio GrabTheMic! member
Csatlakozott: 2005.09.08., Csütörtök, 2:45 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 14:12 Hozzászólás témája: |
|
|
jó partit  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
yootczee

|
Elküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 14:09 Hozzászólás témája: |
|
|
lassan indulunk .. majd írom ,h mien volt békesség _________________

Legutóbb yootczee szerkesztette (Vas. Szept. 11, 2005 9:00), összesen 1 alkalommal |
|
Vissza az elejére |
|
 |
yootczee

|
Elküldve: Szomb. Szept. 10, 2005 10:16 Hozzászólás témája: |
|
|
jönn ma valaki?
ha igen akkor fél4 kor nyugatinál van tali... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|