|
greatexiles.atw.hu GREAT EXILES FORUM
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
farley

|
Elküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 9:02 am Hozzászólás témája: paladin |
|
|
Neved:
Fajod:
Kasztod:
Talented:
Statjaid:
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide)
Karazan kulcsod van-e?:
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek)
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?
Milyen guildokban voltál eddig:
Miért leavelted a régi guildodat:
Miért jelentkezel GE guildba:
Mikor játszol főként: |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crylus

Csatlakozott: 2007.11.19. Hétfő 20:01 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Nov. 20, 2007 12:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdvözletem!
Ezúton szeretnék jelentkezni a lovagok közé amennyiben ez lehetséges.
Nevem: Crylus
Fajom: Human
Kasztom: Paladin
Talentek, Statok, Armor, Repuk megtalálhatók az Armory -n.
Karazhan kulcsom van.
PVE beállítottságú vagyok, eleddig főként mint gyógyító tevékenykedtem a raideken.
Előző klánom a Dark Side of the Moon volt a The Venture Co. szerveren. Sajnos a klán feloszlott, utánna csak tébláboltam nem találtam a helyem, valahogy már nem volt otthonos a szerver, az RP is kihalt, nem volt maradásom. Egy régi jóbarátom és harcostársam hívására érkeztem a Xaviusra. Szeretnék haladni, ehhez úgy érzem meglenne minden esélyem a Great Exiles-ben. Szeretnék csatlakozni egy eredményes, jó hangulatú klánba, úgy hallom ti ilyenek vagytok. A játékidőm gyakorlatilag késő délutántól a hajnali bealvásig tarthat, de nem vagyok nolifer kocka, élem az életem, nem vagyok minden nap fent a játékban. De ha jelentkezek egy raidre, akkor ott vagyok az elejétől a végéig.
További szép napot,
Crylus _________________ lvl70 Human Paladin (Holy) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sipi

|
Elküldve: Pént. Nov. 23, 2007 9:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
remélem felvesznek de ez a nagyok döntik el  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
farley

|
Elküldve: Pént. Nov. 23, 2007 6:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| egy kis időt kérünk a döntéshez előre is köszi a megértésedett |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crylus

Csatlakozott: 2007.11.19. Hétfő 20:01 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Pént. Nov. 23, 2007 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm. A lovagi türelem világhíres , várok . _________________ lvl70 Human Paladin (Holy) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
farley

|
Elküldve: Kedd. Nov. 27, 2007 5:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
csővi
Bocs hogy ilyen későn irtunk vissza mert nagyon nehéz volt a döntés amit elénk állitottál.
Hosszas mérlegelés után a döntésünk az lett hogy sajna nem tudunk most felvenni.Jellenleg nem tudunk egy új paladint beforgatni a guild életébe.
Előre is köszönjük megértésedett,és további sok sikert kivánunk a játékban.
Ha véletlenül lesz újra paladinra kereslet akkor majd megkeresünk. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Crylus

|
Elküldve: Kedd. Nov. 27, 2007 7:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Oké, köszönöm. _________________ lvl70 Human Paladin (Holy) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sigill Vendég
|
Elküldve: Csüt. Jún. 26, 2008 12:42 pm Hozzászólás témája: jelentkezés |
|
|
Neved: Boci. A karaktereme Sigill.
Fajod: Kek sarkany. Jelenleg Stormwind kulpolitikajat iranyitom emberi formaban.
Kasztod: Paladin.
Talented: Orzo-vedo. Jegyed van, he?
Statjaid: ~15k hp, ~30% dodge, ~17% parry unbuffed. De ezek csak a szaraz tenyek. Van lelkem is.
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide) itt lathato a szerver legimbabb retricsicskaja, sajnos szemelyesen nem ismerem: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Sigill
Remelem az armory ugyes lesz es a prot gearemet is megmutatja.
Karazan kulcsod van-e?: A Violet Eye imad, en vagyok a szekszualis fantaziajuk.
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek) Az en hostetteimet meselik a gyerekeiknek.
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? PvE. Remelem hiheto.
Milyen guildokban voltál eddig: Ha fantaziatlan neveket akartok hallani, akkor Protectors of Gaia es Bloodline official szerveren. (Szent Feny lovagjai kb lvl50ig) Ez kb 120 nap /played alatt, tehat azt hiszem eleg kitarto vagyok. Progressben hyjal archiig (o meg szuz, vagyis nem volt meg nekem) es bt a romantikus, forroveru gurtoggig (o sem, de en probalkoztam).
Miért leavelted a régi guildodat: Ő hagyott el engem. A PoGrol meg nem akarok rosszat mondani.
Miért jelentkezel GE guildba: A gomb mindig kivul van. Egyfolytaban keresem, alabb s alabb merulve a transzendencia melysegeibe, s amikor azt hiszem, hogy mar csak a karomat kell nyujtani erte, mar szinte biztos, hogy a kozelben van, mindig kiderul, hogy nem. A gomb mindig kivul marad. Amiert pedig jelentkezem, az elsosorban a tankolas. Csak nektek akarok jot, elhiszitek??
Mikor játszol főként: Este 7tol ejfelig, olyankor linent farmolok a 10es papommal. Heti 3-4 raid ferne bele az asszony, a haza es a csalad miatt.
Meg el kell arulnom, hogy 29ig kulfoldon leszek, ha erdekel a jelentkezesem titeket, akkor tudunk rola beszelni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sigill Vendég
|
Elküldve: Szer. Júl. 02, 2008 10:18 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Targytalan. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Morden Vendég
|
Elküldve: Szer. Júl. 02, 2008 4:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kár ..., birom a szöveged  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Szomb. Júl. 05, 2008 10:52 am Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Neved: Firmus
Fajod: Human
Kasztod: Paladin
Talented: Holy
Statjaid: 8417 HP, 10553 Mana, 16510 Armor, 1815 Bonus Healing, 21,55% Crit Chance, 732 Bonus Dmg., 219 Mana Regen,
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Firmus
Karazan kulcsod van-e?: Természetesen van.
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek) Inkább linkelném ha nem nagy baj. http://eu.wowarmory.com/character-reputation.xml?r=Ragnaros&n=Firmus
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? Inkább PVE
Milyen guildokban voltál eddig: FeltámadáS
Miért leavelted a régi guildodat: Felbomlott sajnos
Miért jelentkezel GE guildba: Mert szeretnék új embereket megismerni és Raideken részt venni ( Itt sem a loot számít hanem a társaság! )
Mikor játszol főként: 16:00 - Reggelig ha kell  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Imposztor

Csatlakozott: 2007.10.07. Vasárnap 22:58 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Aug. 05, 2008 10:01 am Hozzászólás témája: |
|
|
A Great Exiles klán felvételt hírdet:
Holy Paladin kerestetik |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Hétf. Aug. 11, 2008 8:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
Neved:Anaximenész
Fajod:dranei
Kasztod:holydin
Talented:holy
Statjaid: 8.8 k hp, 10.5k mana, 2002 bonus heal, 800 +damage, 24,14 holy spell crit
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Anaximen%C3%A9sz
Karazan kulcsod van-e?: nincs, nem láttam értelmét megszerezni, (mindig van vki a partybna akinek van)
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek) a healeléshez szükséges enhantokat adó frakciókat (HH, aldor ) kimaxoltam a töbivel is egész jól állok de inkább linkelném: http://eu.wowarmory.com/character-reputation.xml?r=Ragnaros&n=Anaximen%C3%A9sz
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? öszintén szolva ez a kari nekem altom (ha felvennétek nem az lenne) ezért kénytelen voltam valahogy gearelni, tehát inkább pvp-ben utaztam egyébként fölleg pve beállitottságú vagyok
Milyen guildokban voltál eddig: szent fény lovagjai, árnylovagok, redemption, most Észak lángjai
Miért leavelted a régi guildodat: a legtöb feloszlott vagy tömegklán lett belőle és megállt a prgressben
Miért jelentkezel GE guildba: mert szeretném megszerezni a T6 vállast XD na jó nem, szeretnék -uj emberkéket megismerni,
-egy jóhangulatú, fejlödő klánhoz csatlakozni, melyet legjobb tudásommal segitenék
-mert sok jót hallottam a klánról és a huncsatis hirdetésekből látom h. egyik héten még "BT 8/7" aztán már "8/8" (vagy 9/9 nem tom hány boss van ott) szal nem tököltök és ez tetszik
-nem 80on, funból kitakaritani Hyjalt, BT-t Sw-t
- és persze hogy geareljem a karim
Mikor játszol főként: változó, most nyáron szinte éjjel-nappal, de inkább esténként, és persze ha jelentkezek egy raidre akkor ott vagyok 100%osan |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Magicmuszu
|
Elküldve: Hétf. Aug. 11, 2008 1:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Anaximenész elutasítva _________________ Muszu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v2.02) - http://www.wowcr.net , Templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.