Tartalomjegyzék greatexiles.atw.hu
GREAT EXILES FORUM

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

druid
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Tag felvétel
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
farley

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 9:02 am    Hozzászólás témája: druid Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved:
Fajod:
Kasztod:
Talented:
Statjaid:
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide)
Karazan kulcsod van-e?:
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek)
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?
Milyen guildokban voltál eddig:
Miért leavelted a régi guildodat:
Miért jelentkezel GE guildba:
Mikor játszol főként:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
farley

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 11, 2007 5:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

resto/balance/feral druidának van felvétel
Vissza az elejére
Imposztor

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 05, 2008 9:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A Great Exiles klán felvételt hírdet:

resto/balance/feral druidának
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 19, 2008 4:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: KismAji
Fajod: NE
Kasztod: druid(1értelmü) ^^
Talented: balance
Statjaid: sok és magas pont mindenből
Armorod: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Kismaji
Karazan kulcsod van-e?: alap van
Repuid: midnennel megvan
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? alap pve
Milyen guildokban voltál eddig: sokban, utoljára great exilesben
Miért leavelted a régi guildodat: naon kocka voltam, 1 időre abbahagytam. ebben segített az h nem volt pénzem gcre.
Miért jelentkezel GE guildba: ugy gondolom h ujra tudnék aktívan wowozni és sok imbaságot vinni a guild életébe( ahogy azt 3 hétig tettem Twisted Evil )
Mikor játszol főként: nem akarok ujra naon gigakocka lenni, majd kialakul. raideken tuti ott leszek(nyáron minden 2. nap, szepttől szinte minden nap)

ui.: 1enlőre nincs feltőltve az accom, várom a fizetésem. amint megkapom, mek is venni gc-t. Ezt befolyásolhatja az h nem nyerek bebocsátást szerény great exilesbe, nem akarok ujra guildet keresni, akkor inkább nem töltöm fel.

válaszotokat is előre köszönöm
Vissza az elejére
KismAji
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Aug. 22, 2008 3:20 pm    Hozzászólás témája: jelentkezés Hozzászólás az előzmény idézésével

naon nem akartok válaszolni.... Idea
Vissza az elejére
Magicmuszu

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 26, 2008 9:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kismaji felvételt nyert! Ha van időd keress meg ingame és kapod az invet!
Andriad
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 26, 2008 3:36 pm    Hozzászólás témája: jelentkezés Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Andriad
Fajod: Nightelf
Kasztod: Druid
Talented: Resto 0/0/61
Statjaid: Még alakulóban vannak de Armory pontosan megmutatja per pill hogy állok
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide): http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Andriad
Karazan kulcsod van-e?: természetesen van
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek) A kulcsok megvannak mindenhova, de még nem vagyok mindenkivel exalted
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?: PVE
Milyen guildokban voltál eddig: Power of Glory
Miért leavelted a régi guildodat: Én voltam a guild mester és ugy döntöttünk hogy az egész klán átmegy 1 másikba, amely később megragadt TK-nál de ekkor már rerolloltam hunterre, de most ugy döntöttem visszatérek a druidhoz
Miért jelentkezel GE guildba: Mert 1 összeszedett, fegyelmezett klán (ami sok guildnél nincs meg), és törekednek az uj kieg előtti befejezésre. + szeretnék együtt játszani sok olyan jó hangulatú, és segítőkész emberrel mint Magicmuszu, Gargalin, és Rossdoki
Mikor játszol főként: általában esténként 7-től éjfélig, de ha szabadidőm engedi, egész nap.
Raid tapasztalat: Személyesen csak Karazhanon, Gruulon, Maghteridonon, és ZA-n tudtam részt venni, de tesóm az EG tagja és sokszor végignéztem nála Hyjal, BT, és SWP Kalecgos kitakarítását
Vissza az elejére
KismAji
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 26, 2008 3:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

süti, kapom fizum ami reményeim szerint max 1 hét és jelentkezek is!
thx a felvételt
Vissza az elejére
Magicmuszu

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 04, 2008 8:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Andriad elutasítva! Sry ez kevés ide!
Playforfun
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 07, 2008 12:19 am    Hozzászólás témája: Resto druida tagfelvétel Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved:Playforfun
Fajod:NE
Kasztod:Druid
Talented:Resto
Tapasztalat:karazhan,za,maghteridion,kazzak,gruul,ssc,tk full.Ezzel a karival még ssc/tkig nem juttotam el .5 db 70 es karakterem volt 2 ő már nincs meg mert accot cseréltem de ez már több mint egy 2 éve volt .Druid,hunter,warrior,rogue,warlock.Ssc/tk tapasztalatot a warrival szereztem mint tank a többi karival igazából csak pvpéztem.
Armorod:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Playforfun
Karazan kulcsod van-e?:Igen
Repuid:Összes 5 fős insta repu ,violet eye exalted
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?pvpének indult a kari de aztán pve lett
Milyen guildokban voltál eddig:szfl
Miért leavelted a régi guildodat:nem vették komolyan a játékot
Miért jelentkezel GE guildba:mert szeretném a raid tapasztalataimat bővíteni illetve beszeretnék kerülni végre egy normálisan raidelő klánba aki nem azért megy instába, hogy el hogy eltöltse vmivel az időt hanem hogy érjen is el vmit ott.
Mikor játszol főként:16:00- tól egészen 23:00-ig kapható vagyok bármirelyen instára raidre.
Kicsit furcsának tűnhet hogy nincsenek normálisan felenchantelve,gemelve a cuccaim és hogy feral talenten vagyok ez azért van mert az instázás szempontjából jobb a feral talent .Mihelyts megtudom hogy felvettetek megfixelem a cuccaimat badgekből illetve pénzből.
Vissza az elejére
Akira

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 07, 2008 12:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Jelentkezés előtti nap nemszerencsés GE tagokat kidobni Gruul raidről, bár lehet ez a jóbenyomáskeltés tactix része :S

Vissza az elejére
Playforfun
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 09, 2008 7:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem én voltam a raid leader,én csak inveltem az embereket én nem rugtam ki senkit max azért haragudhatsz rám mert nem nagyon néztem a raid leader class elosztásásának feltételét és inveltem pár embert akitől a raid leader megszabadult aki ebben az esetben Ancsa volt.
Vissza az elejére
Akira

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 09, 2008 8:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Abszolut, nem haragszom, félre ne értsd, csak megjegyeztem, hogy ez így nem igazán volt szerencsés.

Vissza az elejére
Járvi
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Szept. 21, 2008 5:00 pm    Hozzászólás témája: jelentkezés Hozzászólás az előzmény idézésével

Nevem: Járvi
Fajom: NE (Female)
Kasztom: Druid
Talentem: Resto
Tapasztalat : Karazhan , ZA, TK , SSC. BT 4boss , Hyjal 4 boss
Armory link :http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=J%C3%A1rv
Karazhan kulcs: nincs
Repuk : majdnem minden HC-hoz megvan a kulcsom
PvP vagy PvE : Csakis a PvE
Milyen guildekben voltam : The Beast Within
Miért léptem ki ebből a klánból : Megállt a Progress
Miért Jelentkezem : Mert szeretném megismerni az összes instát , bossot még a kieg előtt és szeretnék egy jó társaságba tartozni . El szeretnék vmit érni ebben a játékban .
Mikor Játszom : Amint hazaértem suliból . Razz
Ez minden !
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 11, 2008 11:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Gyógyítalak
Fajod: NE
Kasztod: Druid
Talented: Restoration
Statjaid: Armoryban megtalálható Very Happy
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Gy%C3%B3gy%C3%ADtalak
Karazan kulcsod van-e?: nincs
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek) ez is látható armoryban Smile
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? PVE teljes mértékben
Milyen guildokban voltál eddig: Eddig a Tauri blizzlike szerveren voltam, és vettem ezt a karaktert. Ha számít valamit a taurin az alliance oldal legerősebb PVE klánjában voltam
Miért leavelted a régi guildodat: -
Miért jelentkezel GE guildba: Mert sok jót hallottam rólatok és szeretnék egy jó klánhoz tartozni, és jó társaságban sok instába menni, tudtommal ez mind megvan nálatok : )
Mikor játszol főként: 18:00-01:00 kb.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Tag felvétel Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v2.02) - http://www.wowcr.net , Templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.