Tartalomjegyzék greatexiles.atw.hu
GREAT EXILES FORUM

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

hunter
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Tag felvétel
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
farley

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 9:04 am    Hozzászólás témája: hunter Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved:
Fajod:
Kasztod:
Talented:
Statjaid:
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide)
Karazan kulcsod van-e?:
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek)
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?
Milyen guildokban voltál eddig:
Miért leavelted a régi guildodat:
Miért jelentkezel GE guildba:
Mikor játszol főként:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Mikike

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 18, 2007 11:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

...........

A hozzászólást Mikike összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 19, 2007 8:53 am-kor.
Vissza az elejére
Caradhras

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 18, 2007 7:20 pm    Hozzászólás témája: pff:D Hozzászólás az előzmény idézésével

Kicsit már forog a gyomrom Embarassed
Meg csöppet szánalmas is Laughing

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Mikike

HozzászólásElküldve: Kedd. Dec. 18, 2007 7:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Cara, ez nagyon bájos volt! Smile
Vissza az elejére
farley

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 19, 2007 12:02 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tömören megprobálom összeszedni gondolataimat eme témakörben.
Te ebbe a guildba soha nem leszel visszavéve ezt vedd tudomásul.
Vissza az elejére
Mikike

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 19, 2007 8:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megértettem.
Vissza az elejére
KODAK
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 31, 2008 11:27 am    Hozzászólás témája: Jelentkezés Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Kodäk
Fajod: Night Elf
Kasztod: Hunter
Talented: Bm(guild kivánsága szerint retalentelek akármikor)
Statjaid:1650 ap, 24 crit 679-783 dmg, 477agi 656 stam (unbuffed)
Armorod:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Kod%C3%A4k
Karazan kulcsod van-e?: Igen
Repuid:cenarion exp: revered
honor hold: honored(de nemsok kell a reveredhez)
lower city: revered
aldor: revered
Shatar exalted
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?jelenleg pvp mer a klánom nem igazán raidel,de pve-zni, raidelni szeretnék
Milyen guildokban voltál eddig:a szövetség(vér kötelez), 1 napig cold rage..aztán felbomlott másnap ^^
Miért leavelted a régi guildodat:nem halattunk,nem raideltünk
Miért jelentkezel GE guildba:raidelni szeretnék, van itt bár barátom stb
Mikor játszol főként:hétköznap minden nap 15-16-tol sokáig. 23..éjfél..
Vissza az elejére
KODAK
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 01, 2008 10:49 pm    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

honor hold, cot: revered
Vissza az elejére
Starstrike
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 26, 2008 12:36 pm    Hozzászólás témája: jelentkezés Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Burnost
Fajod: Night Elf
Talented: BM (kérésre respec)
Statjaid: AP: 1705(aspectek nélkül) Crit: 25.85% Hit:113 Agility: 649
7527Hp 6043Mana
Armorod: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Burnost
Karazan kulcsod van-e?: Igen
Repuid:Megvan minden HC kulcs(még revereden)
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?: PvE only
Milyen guildokban voltál eddig: Los Gauchos, Independent (A mostani guildem átmeneti)
Miért leavelted a régi guildodat: Inaktív lettem pár hónapra, azalatt feloszlott a guild
Miért jelentkezel GE guildba: Szeretnék progresselni, minél többet megnézni az aktuális PvE tartalomból.
Mikor játszol főként: Naponta, Heti 3-4 estét minimum 11ig végig tudok raidelni.

Elnézést, nem láttam külön erre vonatkozó szabályt, amikor pedig jobban körülnéztem, és észrevettem a classonkénti topicokat (először azt hittem azok is külön jelentkezések ) már elküldtem a jelentkezést.

Update: S2 helm: +sta +crit +ap -pici int
Vissza az elejére
Syle.
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 26, 2008 6:19 pm    Hozzászólás témája: Jelentkezés Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved:Syle
Fajod:Nightelf
Kasztod:Hunter
Talented:Beast mastery(deha kell guild kérésére áttalentolok)
Statjaid:570 agiliti,489 stamina, 1907 aspektel(aspektnélkül 1752) crit 25,15 hit 137, 8361 HP 6343
Armorod:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Syle
Karazan kulcsod van-e?:Nincs mert ugyemár nincs szükségrá dehakell megcsinálom
Repuid:Cenarion expedition exalted
Honorhold 40repu hiján revered
scryers exalted
lowercity honored majdnem exalted
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?PVE
Milyen guildokban voltál eddig:Feltámadás
Miért leavelted a régi guildodat:szétesett a guild:(
Miért jelentkezel GE guildba:szertnék aktivanraidelni ujj ismerösöket szerezni:)
Mikor játszol főként:délután és este föleg (16-00 tol reggel 3ig kb)
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 17, 2008 9:56 pm    Hozzászólás témája: Szörnorb dwarf huntard Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Szörnorb (csak simán Norb Very Happy )
Fajod: Dwarf
Kasztod: Huntard
Talented: jelenleg MM , de ha kell áttalentelek
Armorod:éppenséggel nem megy az armory , majd pótolom
Karazan kulcsod van-e?: nincs de már nem is kell
Repuid:Hc kulcsaim vannak , aldorral még nem az igazi .
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? inkább pve de néha pvp is elmegy
Milyen guildokban voltál eddig: Régen Bs en deus-ex , substance, ragnán Tranquility
Miért leavelted a régi guildodat: régen paladinom volt , de idő hiányában abba hagytam a wowot és eladtam a palám
Miért jelentkezel GE guildba: mert nem szeretnék mindent előről kezdeni és szeretnék haladni veletek .
Mikor játszol főként: este általában mindig vagyok , de napközben néha .

egyéb : Lehet, hogy a gearem nem az igazi, de azt hamar össze tudom hozni . Tapasztalatom egészen swp ig van . természetesen a karakterem én huztam fel egy telejesen ujjonan vett accounton .
Most más nem igazán jut eszembe , Ha valamit kifelejtettem majd irok . Üdv , Norb
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 18, 2008 1:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello,

milyen karakterrel játszottál a BS-en?
A karakter neve? Mennyit voltál a Substance-ba?
Illetve a DeusEx-ből kikkel voltál jóban?

Előre is köszi a válaszolat Shocked
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 18, 2008 12:20 pm    Hozzászólás témája: re Hozzászólás az előzmény idézésével

Hogy mennyi ideig voltam a klánokban ? hát a kettőt egybevéve kb 1 hónapot ( igy nagyon nem is ismertem meg senkit ) de akkor még rendes progress sem volt mert kevés 70 es volt . Aztán migráltam Bs ről ragnára haver és oszt társak miatt . Norb volt a palám neve . Bs en Curatort öltem utoljára ^^ . ragnán viszont sokmindenkit ismerek főként hng-ből és tq ból valamint pár embert oow-ből .
Vissza az elejére
Norb
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Júl. 28, 2008 7:59 pm    Hozzászólás témája: szörnorb Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a választ ... Már tárgytalan
Vissza az elejére
Gifter
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Aug. 02, 2008 5:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Gifter
Fajod: Nightelf
Talented: 0/46/15
Statjaid: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Gifter
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Gifter
Karazan kulcsod van-e?: igen, megvan
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek) nem tom, így fejből, elég jól állok velük, és azon vagyok hogy minél előbb fullon legyen mind
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? PVE
Milyen guildokban voltál eddig: Power of Glory, Outlaw
Miért leavelted a régi guildodat: Nagyon nem volt meg a motiváció az emberekben, és így nem volt elég odafigyelés raideken, aminek következtében leragadtunk
Miért jelentkezel GE guildba: Szeretnék valami célt elérni, és nem azt látni, és hallani az emberektől, hogy majd holnap ujra megpróbáljuk, hátha lemegy, + szeretnék olyan becsületes emberekkel együtt játszani mint Gargalin
Mikor játszol főként:nyári időben egész nap, suliidőben esténként, de általában raideken mindíg ott tudok lenni.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Tag felvétel Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v2.02) - http://www.wowcr.net , Templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.