Tartalomjegyzék greatexiles.atw.hu
GREAT EXILES FORUM

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

videók
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Galéria
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
farley

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 12, 2007 9:05 pm    Hozzászólás témája: videók Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.multiplayermovies.com/view_video.php?viewkey=7c759bf4fc791ba842aa&page=14&viewtype=&category=tr

na ez egy elég durva kis video érdemes meglesni alig találtam rá újra
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Caradhras

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 17, 2007 9:15 am    Hozzászólás témája: Hehe^^ Hozzászólás az előzmény idézésével

Kis goldfarming másképp....hehe^^

http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=47395&stream=Stage6

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Jeree

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 17, 2007 10:56 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha ezt meg lehet csinálni, az nagyon dúrva

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 17, 2007 10:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

na caradhras ez nm semmi video Very Happy
kérnék egy önként jelentkező palát aki elszórakozna így velem azon a helyen (hol is van?) Very Happy
sima trashmobból ilyen lilák esnek? Sad)

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 17, 2007 11:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most néztem, a Heart of Darknest 10%-ban dobja a trash. 1 db 350g.
lehet megérné próbálkozni

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 17, 2007 1:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jeree Black Temple-be való bejutáshoz kell szted valami?
Mert ha nem kell semmi, akkor szerezzünk egy palát én tolok fel hs-t palára, te meg elhúzod mindíg a mobokat, mint a videón a másik csóka csinálta Very Happy

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 12:22 pm    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát srácok a bibi az, hogy van BT-be preq... ha jól tom SSC plusz TK last boss kill....szal ez a kis pénzfarmolás még várat magára, de az elképzelés abszolút kivitelezhető, mint a videó is mutatja^^

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Caradhras

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 18, 2007 12:26 pm    Hozzászólás témája: ööö Hozzászólás az előzmény idézésével

Vagy, ha nem ez a preq...akkor Hyjal bosskill....szal ez sem jobb Very Happy

Vissza az elejére
Caradhras

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 25, 2007 1:53 pm    Hozzászólás témája: HHHHa-HHaaaaa-Haaaaaaaaaaa :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát ez LoL Shocked

Legfőképp KONEN-nek ajánlom ezt a videót ---->>> /laugh
Nagyon komoly Exclamation Exclamation

http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=48482&stream=Stage6

(Be skilled in comprehension of english) ^^

Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Laughing

Vissza az elejére
Naralex

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 27, 2007 9:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cara én ezt Mustinak is ajánlanám... mert lusta volt elmenni princre... "Holnap én korán kelek... "
szöveggel ki akart bujni a tankolás alól... de én mondtam neki hogy én is korán kelek...
és így ott maradt princre... de jól áttbasztam Very Happy mert nekem nem is kellet kellnem Very Happy
Vissza az elejére
farley

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 31, 2007 10:42 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.youtube.com/watch?v=2ht2hJliBUA

Mikor a feladat túl nehéznek tünik
Vissza az elejére
Caradhras

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 02, 2007 1:36 pm    Hozzászólás témája: DRUNK powaaa Hozzászólás az előzmény idézésével

Jaaaj ezt mar lattam...kurvanagy:D

Vissza az elejére
Akira

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 05, 2007 11:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az új kedvenc előadóm: ha a srác komolyan gondolja, akkor szánalmas, ha viccből csinálja, egy igazi zseni, tessék eldönteni:

http://www.youtube.com/watch?v=v3sNARLNu_Y

http://video.google.com/videoplay?docid=4890535583577505426&q=gunther+ding&total=1021&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=5

Laughing

Vissza az elejére
farley

HozzászólásElküldve: Hétf. Nov. 05, 2007 4:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nyugodj meg ez nem viccel de gyanus vagy te nekem akira miért csak te lelsz rá ilyen finomságokra:)
Vissza az elejére
Azim/Berry

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 06, 2007 7:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem mai zene, és nem is rossz Smile
Nekem bejön Very Happy
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Galéria Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
1 / 6 oldal

Ugrás:  
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v2.02) - http://www.wowcr.net , Templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.