Tartalomjegyzék greatexiles.atw.hu
GREAT EXILES FORUM

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

warrior

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Tag felvétel
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
farley

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 9:01 am    Hozzászólás témája: warrior Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved:
Fajod:
Kasztod:
Talented:
Statjaid:
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide)
Karazan kulcsod van-e?:
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek)
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?
Milyen guildokban voltál eddig:
Miért leavelted a régi guildodat:
Miért jelentkezel GE guildba:
Mikor játszol főként:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Feb. 28, 2008 11:44 am    Hozzászólás témája: Re: warrior Hozzászólás az előzmény idézésével

farley írta:
Neved:
Fajod:
Kasztod:
Talented:
Statjaid:
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide)
Karazan kulcsod van-e?:
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek)
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?
Milyen guildokban voltál eddig:
Miért leavelted a régi guildodat:
Mikor játszol főként:
Vissza az elejére
Demonsoul
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 26, 2008 12:37 pm    Hozzászólás témája: jelentkezés Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Demonsoul
Fajod: Night Elf
Kasztod: Warrior
Talented: Arms/Fury - Prot
Statjaid: Változó
Armorod:(a wow armoryból linkeld): http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Demonsoul

Karazan kulcsod van-e?: nincs emrt már nem kell

Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek): HC kulcsok megvannak ha az kell ha nem akkor majd rákérdeztek (vagy az előző armory linken megtalálható)

PVP vagy PVE beállitotságú vagy? Mikor mi dzivesen csinálom mindkettőt gearem jelenleg pvp de van pár pve tank cuccom is

Milyen guildokban voltál eddig: Sajna semmi komoly
Miért leavelted a régi guildodat: Mert nem volt aktív

Miért jelentkezel GE guildba: Mert a klán nagyrészével egy közös törtszerveren játszottunk
majdnem egy évig és nagyon jó társaság volt, és a Raidek is hangulatosak voltak velük és remélem most is olyan még

Mikor játszol főként: Hétvége hétköznap vegyesen.
Vissza az elejére
Atléta
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 26, 2008 8:17 pm    Hozzászólás témája: jelentkezés Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved:Atléta
Fajod:Night Elf
Kasztod:Warrior
Talented:Fury
Statjaid:17/44/0
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide)http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Atl%C3%A9ta
Karazan kulcsod van-e?:van
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek)változó, a HC kulcsok megvannak mind, meg a shattered exalted és a receptek onnan mert JC vok a többi honored revered
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?PVE
Milyen guildokban voltál eddig:Riders of Azzeroth,Feltámadás,Outlaw
Miért leavelted a régi guildodat:mert nem jutottak sokszor előre a raidek nem jöttek össze(a Feltámadás az ezalól kivétel mert az feloszlott pedig nagyon jó volt
Miért jelentkezel GE guildba:mert szeretnék Raidelni, hasznosnak érezni magam
Mikor játszol főként:nagyrészt este de amikor van időm mindig Very Happy
Vissza az elejére
Atléta
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 26, 2008 10:17 pm    Hozzászólás témája: Kis hibajavitás :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Kicsit elnéztem a dolgokat, a 17/44/0 a talenthez ment volna Very Happy
és a statjaimat kihagytam így. Ki javitanám a hibámat.
statjaim: Strength 552
Agility 192
Stamina 592
Hit rating 201
Attack Power 1801 unbuffed (shout+rampagevel 2472)
Crit Change 27,91%
HP 10184

Mégegyszer elnézést a kis hibám miatt, pedig olvastam, hogy gondosan töltsük ki a lapot Smile de tudjátok hogy van ez, az ember néha elnézi a dolgokat a taktikokba általában nem rontok Very Happy
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 28, 2008 6:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved:Sader
Fajod:Dwarf
Kasztod:Warrior
Talented:Fure 17/44,vagy akár arms 33 / 28 / 0
Statjaid:
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Sader
Karazan kulcsod van-e?: van
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek) Lower city: Revered 20962/21000 Very Happy Sha'tar Exalted Honor hold : Exalted Cenarion expedition Exalted talán ennyi.
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? PVE
Milyen guildokban voltál eddig: Bloodline
Miért leavelted a régi guildodat:Feloszlott
Miért jelentkezel GE guildba: Szeretnék progresselni,jo társaságot.
Mikor játszol főként: Minden nap.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 28, 2008 6:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha szükséges,természetsen átmeek tankra,kb full t4 vok.
Vissza az elejére
Morden
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 02, 2008 8:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mi a ráknak kérdezzuk még a kulcsokat? amolyan bizonyiték, hogy eleget raidelt már? Smile
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 22, 2008 6:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Ghnomi
Fajod: Gnome
Talented: 33/28/0
Statjaid: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Ghnomi
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Ghnomi
Karazan kulcsod van-e?: nincs
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek) http://eu.wowarmory.com/character-reputation.xml?r=Ragnaros&n=Ghnomi
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? jelenleg pvp-zek mert nincs pve guildem
Milyen guildokban voltál eddig: Da Voodoo, Lóve pvp
Miért leavelted a régi guildodat: mert transzfereltem
Mikor játszol főként: mindig
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szomb. Júl. 26, 2008 11:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Loynis

Fajod: Night Elf

Kasztod: warrior

Talented: 8/5/48

Statjaid: Az alap tank gearemé: HP: 16474, Armor: 17853, Strength: 189, Agility: 191, Stamina: 1206, dodge: 24,43%, parry: 17,03%, block: 25,31%, block value: 489, Hit rating: 79(5,01%), expertise: 27(6,75%)
Elég sok féle gearrel rendelkezem(block, rez, dps, egyéb itemek stb.) ezért tudok alakítgatni is természetesen ha szükséges.

Armorod: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Loynis

Karazan kulcsod van-e?: igen

Repuid: Ashtongue Deathsworn: neutral, The scale of the Sands: neutral, minden más full exalted.

PVP vagy PVE beállitotságú vagy? PVE

Milyen guildokban voltál eddig: Void Farkas néven kb. 1,5-2 évig (Xavius). Most is guildben vagyok, de ez saját létrehozás azokkal akikkel ide transfereltem ezért nem számít. Voltam még egy nagyon kicsi ideig a POF-ban is még a Xavius-on.

Miért leavelted a régi guildodat: Disbandolt

Miért jelentkezel GE guildba: A Void disband után leálltam pár hónapra a játékkal és kb 1,5 hónapja kezdtem el újra játszogatni. És most szeretném újra elkezdeni a raidelést is. Úgy itéltem meg a GE jó válaszás számomra. Ugyan nincs tapasztalatom MH és BT-ben, de gyorsan tanulok és 2 éves tapasztalat van mögöttem mint OT/MT prot warrior.

Mikor játszol főként: Minden nap tudok játszani. Kedden és csütörökön jelenleg csak fél 8 körül érek haza, de a többi nap legkésöbb fél 7-re itthon vagyok játékra készen. Hétvégén álltalában délutántól szoktam lenni, de ha valami miatt korai raid kezdés lenne(teszem azt déli, 1 óra 2 óra stb.) is megolható szerintem.
Vissza az elejére
Imposztor

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 05, 2008 10:00 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jelenleg nincs felvétel!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 10, 2008 10:44 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Benighted
Fajod: Night elf
Talented: Deep fury
Statjaid: 274 hit 36% crit 2k ap 10 k hp 10k armor
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=benighted
Karazan kulcsod van-e?: van
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek) The Scale of the Sands és Ashtongue Deathsworn exalted megvan
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? pve
Milyen guildokban voltál eddig: order of watchers
Miért leavelted a régi guildodat: mert nem jöttem ki az officerekkel
Miért jelentkezel GE guildba: mert ez a guild szimpatikusnak tűnik nekem
Mikor játszol főként: hétvégén
Vissza az elejére
Magicmuszu

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 12, 2008 10:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Benighted elutasítva
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Tag felvétel Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v2.02) - http://www.wowcr.net , Templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.