Tartalomjegyzék greatexiles.atw.hu
GREAT EXILES FORUM

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

priest
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Tag felvétel
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
farley

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 09, 2007 9:02 am    Hozzászólás témája: priest Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved:
Fajod:
Kasztod:
Talented:
Statjaid:
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide)
Karazan kulcsod van-e?:
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek)
PVP vagy PVE beállitotságú vagy?
Milyen guildokban voltál eddig:
Miért leavelted a régi guildodat:
Miért jelentkezel GE guildba:
Mikor játszol főként:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Baci
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 09, 2007 10:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Baci
Human
Priest
Bonus Damage: 511, Bonus Healing: 859; Crit: 10%; Mana reg: 288
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Baci
Kara kulcs : nincs
CE: 4642/12000; HH: 4151/12000; Kurenai: 1058/21000; Ogri'la: 0/3000; Sporeggar: 4020/6000; Consortium: 1618/6000
PVE
Szövetség
Azért léptem ki,h a haverommal tudjak együt játszani és ugyan ezért is jelentkezek ide ( Eielin )
Vissza az elejére
Stickie

HozzászólásElküldve: Szomb. Dec. 15, 2007 5:53 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Talán emlékeztek még, hogy nem is olyan régen a GE csapatát erősítettem, csak sajnos az utóbbi időben fel kellett függesztenem a játékot. Most újra itt vagyok és nagyon szívesen csatlakoznék, ha akad egy hely számomra.
Van kara kulcsom! Razz
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Stickie

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 20, 2007 1:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bump

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 20, 2007 10:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bocs hogy még nem reagálunk a felvételi kérelmedre de sajna nekünk is évvége van és játékon kivül is van pár dolgunk da majd irunk hogy mi lesz a döntésünk
Vissza az elejére
Iheal(hhz)
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 26, 2007 12:57 am    Hozzászólás témája: imba priest Hozzászólás az előzmény idézésével

ihealyou dranei priest female:P
Bonus dmg: per pill 534 healing 750
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Ihealyou
Kara kulcs: incoming..... (2 insta )
repu:ce:hon hh:hon low:hon shatar:friendly Smile scyer:natural [
2 hét az exa vagyok főnök Smile ]
PVE alap Smile
Guildek: union, pof, ge,
Gárdonyi haverjaimmal szerettünk volna guildet csinálni csak nem jött össze és inaktyv lettem de amiatt a guild mmaitt léptem ge ből a kedvükért
Most azért jelentkezek mert az összes gárdonyi haverom itt van meg sok ember akivel jóban vagyok Smile
Hát az a csoda ha offline vok Sad ez már betegség de télleg!!!
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 09, 2008 3:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved:[/i] Celeborn
Fajod: Ne
Kasztod:pap
Talented:holy + disc
Statjaid: 1800 healupp raid környezetben
Armorod: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Celeborn
Karazan kulcsod van-e?: van
Repuid: revered mindenhol, karazanban exalted
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? PVE
Milyen guildokban voltál eddig: Holy flame, CUBE, union, smashing idea, pof
Miért leavelted a régi guildodat: Raidképtelenné vált
Miért jelentkezel GE guildba: azért mert ez az egyetlen valamirevalo guild a xaviuson
Mikor játszol főként: előre nem tom megmondani. Minden héten vasárnap derül ki a beosztásom és aszerint tudok menni raidre. Hetente max 3 nap.
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 20, 2008 8:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Elflady
Fajod: Ne
Kasztod: priest
Talented: shadow
Statjaid: bonus spell damage 870
Armorod:(a wow armoryból linkeld ide) Nem hozta be azért most nem tudom
Karazan kulcsod van-e?: Van
Repuid:(Csak outlandi frakció repuk kellenek) Honored
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? PVE-et szeretem akkor szoktam PVPézni ha nincs raid vagy más insta
Milyen guildokban voltál eddig: Holy Flame,PoF
Miért leavelted a régi guildodat: Mert mindenki elment máshova és nem lehetett már raidelni
Miért jelentkezel GE guildba: Mert az egyetlen normális magyar guild a szerveren
Mikor játszol főként:Szinte minden nap online vagyok
Vissza az elejére
Vendég

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 21, 2008 7:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bejött az armory http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Elflady
Vissza az elejére
aidio
Vendég

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 24, 2008 9:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Aidio
Fajod: Draenei
Kasztod: Priest
Talented: Disc/holy atm
Statjaid: 643 dmg up jelenleg,de frozen-shadowveave setből 2 rész benntvan a bankban.
Armorod:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=aidio
Repuid:honored/revered mindegyik
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? pve
Milyen guildokban voltál eddig: sokfele megfordultam már
Miért leavelted a régi guildodat: mert nem találom a helyemet
Miért jelentkezel GE guildba: unalmas egyedül játszani
Mikor játszol főként:egész nap
Vissza az elejére
farley

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 26, 2008 3:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Legalább ne néznél hülyének minket tudom hogy ki vagy.
Azok után van bőr a pofádon jelentkezni hogy a hun chatin pocskondiáztad a Ge-t meg egy pár tagját.
Azért nem találod a helyedet a guildokban mert oda bekéne helyezkednek és igazodnod kellene a többi emberhez csak hát az neked nem megy.Többször váltottál guildot mint más bugyit egy hónapban.
Te vagy a másik ember akit mikikével egy kalap alá veszek.Tehát felejsd el a GE-T végleg és mindörökre.
Vissza az elejére
Aidio
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 27, 2008 12:29 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Legalább ne néznél hülyének MINKET TUDOM hogy ki vagy. "
más is megnézte a jelentkezést vagy csak te?
"Azok után van bőr a pofádon jelentkezni hogy a hun chatin pocskondiáztad a Ge-t meg egy pár tagját."
csak pár taggal van gondom...de leginkább veled és az épitő jellegü hozzászolásaiddal
Vissza az elejére
Rohambilis

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 29, 2008 9:30 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nah Aidio érdekelne kikkel mia problem a GE-nél, mert szerintem makulátlan a társaság :DDD miért is volt pocskondiázás?
Na jó néha vannak nézeteltérések, de alapjába véve sztem szép, hogy 50-60 ember megvan egy guildben!
Vendég

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 27, 2008 12:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Neved: Linneh
Fajod: dranei
Kasztod: priest
Talented: disc/holy
Statjaid: 2103 healing, 10k mana, 178 mp5 unbuffed (és ~800 spell dmg offset gear)
Armorod: armory
Repuid: Consortium és Keepers of Time revered, többi exalted
PVP vagy PVE beállitotságú vagy? kizárólag pve
Miért jelentkezel GE guildba: összetartó, életképes, magyar guildet keresek
Mikor játszol főként: változó, leginkább délután/estétől hajnalig

Az előző guildre vonatkozó kérdéseket kihagytam, ez egy kicsit bonyolultabb. Jelenleg a Thirtyseven tagja vagyok Sylvanason. Fél éve csatlakoztam az akkor még egycsapatos kara guildhez, SSC/TK-ig jutottunk el, itt viszont megállt a progress és kb két hónapja nem öltünk meg új bosst. Bár a srácokat nagyon megszerettem és kialakult pár ingame barátság is, szeretném még 70en raidelni Hyjalt és BT-t és pillanatnyilag erre így nem sok esélyt látok. A költözést még nem döntöttem el, természetesen rajtatok is múlik! Smile
Elbírálásnál kéretik figyelembe venni, hogy ma van a névnapom! Wink
és persze /blame Erendir Rolling Eyes
Vissza az elejére
farley

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 27, 2008 11:17 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

egy kis időt kérünk az elbiráláshoz
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Lezárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Tag felvétel Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

World of Warcraft phpBB template "WoWMoonclaw01" created by MAËVAH (EU-Illidan) - ex-MOONCLAW (EU-Sinstralis) (v2.02) - http://www.wowcr.net , Templates
© World of Warcraft and Blizzard Entertainment are trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment, Inc. in the U.S. and/or other countries. wowcr.net is in no way associated with Blizzard Entertainment.