Köszöntelek a ZöldSziget hangstúdió oldalán !
...............................................................................................................................................................................................................................

   A stúdiónkat  egy nyugodt  zöldövezetes  két szintes házban hoztuk létre azzal a céllal, hogy aki ideérkezik egy nyugodt inspiráló  környezetben találja magát.
Az alsó szint a munka színhelye maga a Stúdió, amely egy technikai és egy nagyméretu feljátszó helyiségbol áll. Felso rész a pedig  a zenészek kikapcsolódását, pihenését szolgálja egy kellemes társalgóval.
    Hangstúdiónkal  - saját zenekaraink tapasztalatából - olyan produkciók számára szeretnénk  lemezfelvételi  lehetoséget biztosítani, amelyek  nem tudnak sok százezerforintot áldozni egy saját lemezre, ellenben profi minoségu hangfelvételt szeretnének.
Mindannyian  foállásként is a hangtechnikában dolgozunk, többéves tapasztalattal bírunk a hangfelvételek készítésében.Fő Profilunk:
...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Zenekari hangfelvételek készítése, Reklámspotok, Szinkron gyártás, Zenei alapok készítése hangszerelése, Soksávos helyszíni  felvételek (48 sávon)
7623 Pécs Szigeti U 112.
E-mail: zoldszigethangstudio@gmail.com
Tel.: 70.978.30.00   /  30.239.82.07
        70.336.31.76  /  70.263.89.08