Megjelent a Grimasz új  lemeze Ifjúból gyilkos   címmel, 13 saját dallal.

Üdvözlök mindenkit a honlaPUNKon!!!

A sok tegcsere, és ezermillió probléma miatt már régen frissítettem az oldalt, de most a négy éves szülinap és az album megjelenése alkalmából az oldal új arcot ölt... Aki már járt az oldalunkon, az észreveheti, hogy új a design.

A Tagok címszó alatt a zenekar tagjainak rövid bemutatását találod

A Hírekben olvashattok azokról a dogokról amik történtek és amik törénni fognak (koncertbeszámolók).

A Média a banda koncertjein, utazásain és próbáin készült képeket rejti magában, ezek mellett itt találhattok hanganyagokat, videókat, és dalszövegeket is.

A Kontaktban elérhetöségeinket olvashatod.

A Linkekben barátaink linkjeit találod, valmamint azokat a címeket, ahol még meg található a Grimasz

2008. április 7-én a zenekar stúdióba vonult Szabadkán. Rengeteg idö, munka és dühroham után nagy nehezen elkészült az album, ami az elvárásainkat nem érte el, de elsö albumnak nagyon megteszi. A felvétel az "AMAG" studióban készült. Az rögzítést és a keverést Bresnyák Endre végezte.

Akikkel eddig játszottunk:

Aljas kúszóbab, Killer Tojás, Auróra, Fürge Róka Lábak, Tolerancia, Flashback, No Safety, Death active, Hole corrion, Corny Gallstone, Shitpump, Hara-Punk, Dögvész, Heritage, What's uP?!, Krov, BecsaPUNK, Lepra

Ahol eddig játszottunk:

Zeppelin Club(Zenta), Annuska Club(Mohol), Theatro(Ada), Mozi Club(Ada), IFIX tehetségkutató(Ada), Enigma(Orahovo), Ifjúsági otthon(Kishegyes), VI. VII. VIII. Nyári Ifjúsági Játékok(Zenta), Ciha(Topolya), Panta Rhei(Topolya), IV. adai motoros találkozó(Ada), Cariacci(Ada), Te meg Én(Moravica), Amadeus(Orahovo), 2007-es Pécsi Rockmaraton(Pécs)