www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
15 találat
Tartalomjegyzék
Szerző Üzenet
  Téma: Csevegő
Cs1bu

Válaszok: 53
Megtekintve: 13576

HozzászólásFórum: Társalgó   Elküldve: 2006. Aug. 23 Szer., 19:57   Téma: Csevegő
Szerintem NagyAti elmondta részletesen miért nem lehet más játék. Ha gyüjtesz magaköré sok sok embert, akkor szerintem a késöbbiekben visszatérhettek a témára.
Nekem sem kedvencem sem a source sem a ...
  Téma: Igényfelmérés használt árucikk eladására és vételére a LANon
Cs1bu

Válaszok: 15
Megtekintve: 5318

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 11 Kedd., 17:20   Téma: Igényfelmérés használt árucikk eladására és vételére a LANon
2db SLI-ben menö Club3d 6800GT 22 honap gar van rá.
Irányár 110k
Ha igény van rá akkor alaplap és proci is lenne hozzá....

Gigabyte K8npro-sli
3200+ Venice
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 07 Pént., 16:36   Téma: Igényfelmérés használt árucikk eladására és vételére a LANon
Én most adom el az MX 310 esemet mennyit tudnál érte adni kb?

:S egeret nem igazán vennénk most igy meg szerintem...de megkérdem azért.
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 06 Csüt., 12:15   Téma: Igényfelmérés használt árucikk eladására és vételére a LANon
Én most adom el az MX 310 esemet mennyit tudnál érte adni kb?

Itt mindig az a kérdés hogy te mit szeretnél érte Razz Smile
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 20:41   Téma: Igényfelmérés használt árucikk eladására és vételére a LANon
Hát azt ne tőlem kérdezd nem én vagyok az illetékes szal még nem biza
monitoronként 1000HUF Very Happy

a Redtowerbe meg nem én vagyok a használtas szoval én is érdeklödöm..de eddig nem rossz az ajánlat sz ...
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 18:29   Téma: Igényfelmérés használt árucikk eladására és vételére a LANon
Támogatom... Viszek akkor monitort(2db-ot is asszem ha nem 3at Very Happy) és veszek helyette másikat ha sikerül ithon lerendezni. Very Happy

Monitorokrol kicsit bövebben? Smile Pls. Smile
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 14:09   Téma: Igényfelmérés használt árucikk eladására és vételére a LANon
Támogatom Very Happy

Rajtad meg sem lepödöm Very Happy amugy, valszeg lesz Razz Smile de mondom Pénzekig a 100% a tuti válasz.
  Téma: Counter Strike : Source
Cs1bu

Válaszok: 85
Megtekintve: 29106

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 10:33   Téma: Counter Strike : Source
Márcsak 7 Smile
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 7:44   Téma: Igényfelmérés használt árucikk eladására és vételére a LANon
Kedves Gamerek.

Mivel sok embertöl kaptam olyan jellegü hozzászolást hogy: "...beszámoljuk-e ezt meg azt... ha én veszek nálatok x-t vagy y-t.."
Ezért tartanék egy igényfelmérést arra ho ...
  Téma: RED Tower Computer AKCIÓS árlista!
Cs1bu

Válaszok: 44
Megtekintve: 13712

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 7:26   Téma: Re: Saitek X52 vel kapcsoltban
re!

THX a gyors választ de még sem kell egyenlöre... Crying or Very sad asszem Confused Confused Confused

Azért viszünk le nagy valoszinüséggel.
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 05 Szer., 7:24   Téma: RED Tower Computer AKCIÓS árlista!
Inno3D kártya visszamondva.

Ha nem vendég nick alatt tetted volna mind ezt akkro nem kellet volna sokat klikkelnem hogy kideritsem ki vagy.
Legközelebb erre ügyelj kérlek.
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 03 Hétf., 18:30   Téma: Re: Razer Mantis Control
Sziasztok!!

Razer Mantis Control egérpadot szeretnék vásárolni, de Logitech MX 1000 -es egerem van.Arra lennék kiváncsi, hogy ez a két dolog mennyire kompatibilis egymással?

Embarassed

Akkro e ...
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 01 Szomb., 20:52   Téma: Re: gigabyte aurora
gigabyte aurora ház érdekelne, fekete szinben, megoldható?

Igyexek keresni valamit.. Smile eseteg ha nem lenne érdekelne valami más konstrukció is?
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Ápr. 01 Szomb., 20:50   Téma: RED Tower Computer AKCIÓS árlista!

Red Tower !

Inno3D GeForce 6600GT 128MB TV-OUT AGP videókáryta érdekelne. Tudnátok ilyet szerezni ? Mennyiért ? Köszönöm.

AZ INNOVISION-t nem ajánlanám, de persze hogy tudunk. AGP-be inkább Cl ...
Cs1bu

HozzászólásFórum: D-LAN 6   Elküldve: 2006. Márc. 31 Pént., 20:30   Téma: RED Tower Computer AKCIÓS árlista!
Szerintem biztosan hoznak csak Razer egeret vagy Steel padokat hiszen ezek kelendő cuccok és nem mindenki foglal előre szóval biztos lesz csak lehet elkapkodják előled...

Igen fogunk vinni , his ...

1 / 1 oldal
Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás:  

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu