| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
D-LAN|Nagyati Site Admin

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 7:40 Hozzászólások: 815 Tartózkodási hely: Dunaújváros (DSZKI)
|
Elküldve: 2006. Aug. 15 Kedd., 8:47 Hozzászólás témája: Első információk |
|
|
A D-LAN 7 várható időpontja 2006. ősz kb. október vége - november eleje, attól függően, hogy az iskolákban mikorra várható az őszi szünet. Amint közelebbi infó is lesz azt ITT, illetve a honlapon is jelezzük!
www.d-lan.hu _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

Csatlakozott: 2006. Márc. 18 Szomb., 11:57 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Aug. 18 Pént., 19:29 Hozzászólás témája: |
|
|
széééééép
várjuk várjuk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|FuRioN

Csatlakozott: 2006. Márc. 08 Szer., 7:51 Hozzászólások: 221 Tartózkodási hely: BARACS 4éva
|
Elküldve: 2006. Aug. 18 Pént., 21:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Ennek örülök  _________________ "You are not ready for immortality." By Kosh, Worlon Empire.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
buceee Vendég
|
Elküldve: 2006. Aug. 21 Hétf., 9:59 Hozzászólás témája: LAN |
|
|
| Üdv: úgy gondoltam rákérdezek,sokunk bánatára nincs a játszható játékok között a counter-strike 1.6, úgy érzem lenne rá igény, mert bőven igényes LAN okat csináltok, amire sokan szívesen menne,értesüléseim szerint nagyobb csapatok is,így a kérdés az,hogy van e esély arra,h mégis legyen ebben a kategoriában is verseny? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

Csatlakozott: 2006. Márc. 18 Szomb., 11:57 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Aug. 22 Kedd., 8:50 Hozzászólás témája: |
|
|
esélytelen az 1.6 .... CSS a jövőő  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|eX

Csatlakozott: 2006. Máj. 09 Kedd., 21:26 Hozzászólások: 786 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Elküldve: 2006. Aug. 22 Kedd., 9:26 Hozzászólás témája: |
|
|
meg a CoD 2!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: 2006. Aug. 22 Kedd., 11:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| RoCKFortune írta: | esélytelen az 1.6 .... CSS a jövőő  |
Na ez az amit nem jelenthetsz ki ilyen magabiztosan, fél éve még aztmondom ok, saját vélemény, nem vagy 1.6 fanatic,de most,h a cs:s egyértelműen megbukott...
Elolvastam a másik fórumot: felsoroltál 3 rendezvényt, ami úgy 5 LAN t jelent évente,ez hol elég? Arról pedig,h a kevés nyeremény miatt nem jönnének a csapatok,csupán annyi a véleményem,h a klánok 90%-a nem a nyereményért megy.Azt mondja vki nem lenne kiegyenlített a mezőny,de mondjatok egy rendezvényt, ahol nincsenek favorit csapatok...És úgy hiszem,h a kiesett csapatok sem csomagolnak össze és mennek haza azért , mert kikaptak egy "pro'" csapattól,hanem keresnek maguknak ellenfelet a többi kiesett csapat között és játszanak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
buceee Vendég
|
Elküldve: 2006. Aug. 22 Kedd., 11:31 Hozzászólás témája: névpótlás |
|
|
[quote="Anonymous"] | RoCKFortune írta: | esélytelen az 1.6 .... CSS a jövőő  |
Na ez az amit nem jelenthetsz ki ilyen....
Buceee voltam |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Aug. 22 Kedd., 12:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Na akkor pontosítsunk, nehogy elkezdődjön mégegszer a hisztis topic:
A D-LAN-on esélytelen a cs 1.6!
És ez TUTI !
Amúgy ha kevésnek találod az 1.6-os LAN-okat, mit szóljanak a source-osok?! _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

|
Elküldve: 2006. Aug. 22 Kedd., 14:54 Hozzászólás témája: |
|
|
én tudom miről beszélek, 1.6vcss topicot meg itt lezárnám, 4 éve csézek, tudom miről beszélek és tudom miről beszél a dlan szervező kolléga!
DLAN7 .. várjuk! .. még mindíg! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|FuRioN

Csatlakozott: 2006. Márc. 08 Szer., 7:51 Hozzászólások: 221 Tartózkodási hely: BARACS 4éva
|
Elküldve: 2006. Aug. 23 Szer., 22:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Na emberek látom megint előjött a régi téma a CS 1.6! Nos nem szeretném, ha megint elfajulnának a dolgok mint ahogy erre már volt példa régebben! D-LAN -on NINCSEN CS 1.6 versenyszám és jelenleg nem is tervezzük ennek beiktatását! Újra és újra nem kerülnek leírásra az indokok, aki akar itt olvasgathat:
http://www.d-lan.hu/phpBB2/viewtopic.php?t=17
Továbbiakban ezen témával kapcsolatos kommenteket törlöm, ill. moderálom! Remélem válaszom kielégítő és világos volt mindenki számára! Köszönöm.
FuRioN
D-LAN Team _________________ "You are not ready for immortality." By Kosh, Worlon Empire.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

|
Elküldve: 2006. Aug. 23 Szer., 23:10 Hozzászólás témája: |
|
|
inkább a lannal kapcsolatban lennének új infok  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 7:40 Hozzászólások: 815 Tartózkodási hely: Dunaújváros (DSZKI)
|
Elküldve: 2006. Aug. 24 Csüt., 8:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Hihető, hogy amint van pontosabb, több infó, akkor közöljük?
Nyugi hamarosan jön új infó, egyelőre legyen elég annyi, hogy november eleje lesz kb. a LAN!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

|
Elküldve: 2006. Aug. 25 Pént., 0:59 Hozzászólás témája: |
|
|
próbáltam elterelni a figyelmet a(z újra) kialakuló vitáról!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|