|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Winters

|
Elküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 23:25 Hozzászólás témája: Re: 80 ember |
|
|
| Hatlabu_Farkas írta: |
Wintersnek(kijavítottam beeeee) teljesen igaza van. de lehet más dolog is van. ha :
Nincs több HEJ, vagy
nem lesz több Áram, vagy
nincs több akarat ....
vagy ami még rosszabb : nincs igény arra, hogy FUN PLAY legyen,
mert mindenki szerint R0SSZ volt a FUNPLAY,
és csaxerintem volt tök jó ? |
Nos hely az mindig 200 van. Mért ne lehetne 60 codos 60 Cs-s 40 Funplay20 NFS-es 20 BFME2-s Ha jól számolom az 12 cod csapat 12 csapat Cs és 10 csapat Bfme2 és a többi szóló
Áram ne viccelj már itt van Paks egy köpésre
Akarat itt vagyok én
Igény??? itt sírunk h legyen Fun
a Fun az adja meg egy lannak a hangulatát amikor mindenki tök feszült, h hú hányadik lesz meg minden ennek ellenére meg a Fun részlegben már mindenki részeg a boldogságtól
UI: Csanal ne töröld pls a Hszeimet had maradjon meg az utó kornak is és aki olvassa a okuljon
Az egyetlen utánozhatatlan megállíthatatlan és legyőzhetetlen W4nT3r5 _________________

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 23:31 Hozzászólás témája: |
|
|
| Joe írta: | A FUN playerek által beadott pénz nem elég pénz ahhoz, hogy foglalkozatok a FUN résszel? Vagy csak egyszerűen "szartok" azok fejére akik egy jót szeretnének játszani?
Mert akárhogy számolom, ha lesz 30 FUN player (min.1000Ft/fő-vel) az min. 30 ezer pénz...nektek ez nem pénz? Vagy nincs hely a FUN-ra?
Nem féltek attól, hogy egyes emberek majd csak azért jelentkeznek a versenyre, hogy elmenjenek a LAN-ra? Hamar kiesnek aztán játszhatnak amivel csak akarnak! Vagy aki kiesik az repül is a LAN-ról?
ui: ha akarjátok lehet törölni a hsz-t...viszont érdekelne mi is van igazából! Nem azért mert mindenről tudni akarok, hanem mert mint FUN player érdekelne! |
Csak jelezném, hogy a mostani, 40 fős lanon is -10.000 volt az egyenleg, és ez már a sokak által kifogásolt, 2000HUF-ra emelt összeggel számolva. tehát pénznek pénz az is, csak éppen kevés. és ha a lan tartozásait nézzük(mert még veszteséges a buli vastagon), akkor nem is minusz 10 az az összeg.... De ezt nem érthetitek, hiszen nem láttok, és nem is láthattok a kulisszák mögé. Nem rátok tartozik. Amire el tudsz jönni, és tetszik, eljössz, amire nem, arra nem. de pár ember miatt nem bolygatunk meg komolyabban egy egész szervezési metódust, ugye megérted... _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától!
A hozzászólás legutóbb D-LAN|CSanal által 2006. Júl. 19 Szer., 23:41-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 23:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Valamint ugye rendezünk külön funlanokat is, bár a mostani funlan veszteségessége is bizonyítja, hogy nekem van igazam akkor, amikor az érdeklődés hanyatlására hivatkozva szorgalmazom a funlanok hanyagolását. _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Júl. 19 Szer., 23:38 Hozzászólás témája: Re: Ámen |
|
|
| Winters írta: | J
Csak néhány javaslat amit érdemes (sztem) átnézni ha nem csak puska durrogást akartok hallgatni egész lanon
Starcraft
Warcraft 3
Battle for middle Earth
Need for Speed Underground 2
Need for Speed Most Wanted
Crashday
Funplay
Ezeket ajánlom figyelmetekbe!!!
) |
Ajánlom figyelmedbe: MI szervezzük a bulit, MI döntjük el hogy mi lesz, vagy legyen. És kikérem maganak a team nevében is a feltételezést, hogy nem gondoltuk át ezerszer is a lehetőségeket, mielőtt a 2 játékos verseny mellett döntöttünk. A lanszervezés nem csak annyi ám, hogy majd mindenki jön, és hú de jó lesz, meg: majd csak lesz vhogy. Ez max egy 20 fős lan-ig igaz... _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Winters

|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 2:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Nos megértelek titeket és tudom h ti szervezitek a bulit meg minden azért is D-lan team ugyebár . Én csak azt nem értem, h minek tesztek rossz lóra mert akinek nincs még 4 codos vagy cs-s haverja az hogy jön el????Mert van egy csomó ember aki nem tudott volna ott lenni akkor a D-lan 1-2-3-4 és az 5-ön csak mióta 2 CSAPATverseny!!! elég tré (például ha te mennél még 3 komával egy másik lanra és csbe akartok indulni akkor ugyebár 3+1 az akárhogy is nézem csak 4 ember,mert lebetegedett a full pro haver és nincs a lanon funplay rész,h kiegésítsétek a csapatot az szívás kb ez lenne a D-lan 7-en is legalább 3-4 csapatnál) remélem megértesz eddig a D-LaN a LEGJOBB lan ahol eddig voltam most mért kell elbacni??? Ha emeltek az árakon oké csak 4szer van lan egy évbe és ha mondjuk 2-3000 forintot mindenki kibír(évente 8-12000 az egyáltalán nem sok). Akkor ott van egy másik h aki mondjuk jöni akar a lanra és mondjuk ő nem csapatkockaember akkor nem tud eljönni.Nem csak a csapat munkán van a hangsúly hanem a gógyin(jó mondjuk ha a haver fedezi a valagad egy Springfieldel akkor könnyen mész előre, de általában a problémákkal egyedül kell megküzdeni vagy nem így van???? Most tegye a kezét a szívére aki fosik átmenni egy sötét utcán csak mert lehet h a templom toronyba campel egy Sniper!!! Ki nem szarja le h ott van???
1. Túl béna h lelőjön
2. Előbb lelövöm kispisztollyal:)
3.Nincsenek ott a csapattársak h megvédjenek egyedül kell teljesíteni csak magadra számíthatsz
Hol is tartottam???? Nah h akár mennyit kifizetek de nem azért h holmiinfiityshacker lelőjön jah és várom a cáfolatok, de én videó nélkül is tom h hackerek. Ja és nem vesztetek lóvét ha úgy csináljátok,h előre be kell fizetni csekken avgy átutalás és mondjuk utsó 2 héten már nem lehet jelentkezni viszont ha mondjuk nem jelentkezik annyi NFS-es gyerek csak 10 akkor 10 hely szabadul és meglehet toldani a Cst meg a codot akkor meglehet nyiitni még egy codot meg 1 cst és azért utsó 2 hét mert akor már látni h hányan jönnek egyéb játékból ha kevés még utolsó előtti héten még kilehet nyitni a cs jelentkezést meg a codot de utsó 5 napon már nem és ennyi probléma megoldva full house:) _________________

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Winters

|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 3:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja és akinek problémája van az elméleteimmel az keressen meg(jah és beírom a noteszba mikor tépem le a tökeit szoros az idő beosztásom:)) msn ugyan az mint az emai. Csak bátran velem lehet tárgyalni kompromissum esetleg de társat nem keresek aár mennyire akarjátok:) Jah és az infinityseket aki szintén utálja az lépjen be a klubba már lassan 4000ren vagyunk. Decemberben ajándékok kisorsolása várható a tagok között:) _________________

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Winters

|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 3:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Bocs mostanába aktív voltam fórumon és elnézést h jobbá szeretném tenni a D-lant 5leteimmel, tanácsaimmal és Csanal ne harapdáld a fejem:) _________________

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 8:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Na akkor tisztázzuk: a Versenylan azért lesz tisztán versenylan, mert:
- Így is teltház lesz, és így is fognak kimaradni csapatok a helyszűke miatt.
- Marhára nem érdekel minket, hogy vki azért marad le, mert nem tud csapatot szervezni időben, így is lesz elég, sőt.
- Gazdaságilag jobban kijövünk
- Szervezése, lebonyolítása egyszerűbb, nem kell a rengeteg teendő mellett még a FUN-osokkal is foglalkozni.
- Funlan valószínűleg lesz még, lehet rá gyurmázni, de nem csak a nyár miatt voltatok ennyien, ez a létszám a jellemző. Kb. 60 fő fölött lenne gazdaságos egy FUNlan, amibe a team tagjai nem számítanak bele ugyebár.
"1. olyan csapatok felállását akik csak játszani akarnak, és CSAK ezért neveznek be, aztán meg hamar kiesnek"
Ez hadd legyen az ő gondjuk, ha befizette a pénzt, joga van ehhez is.
"2.a verseny rész mellett +30 ezer Ft (30 FUN-os azért össze szokott jönni) "
Számolgassunk!
Ha a funlanosok 2000-et fizetnek, a versenyzők pedig 5000-et, akkor mivel járunk jobban? 30 funossal, vagy 30 versenyzővel?
30*2000 = 60.000HUF
30*5000 = 150.000HUF
Már csak a versenyek komoly díjazása, és a költségeink szempontjából sem mindegy.
"3. a +pénz mellett nem hiszem, hogy nektek ennyit kéne dolgoznotok a +FUN részen! (itt nem a LAN megszervezéséről beszélek, hanem csak arról, hogy egy +FUN részt berakni semmi +munkát nem jelent nektek a verseny LAN mellé!)"
Nem HISZED. Nos, az kevés, és nem is fontos elhinni. De a munkánkba hadd ne szóljatok már bele... Ha úgy gondolod, gondoljátok, hogy jobban tudtok LAN-t szervezni, vagy jobban tudnátok csinálni, nosza, a lehetőség nektek is adott, csináljatok lant, mutassátok meg nekünk légyszi, hogy is kellene ezt művelni! De a MI munkánkba ne szóljatok bele! köszi.
Viszont továbbra sem értem, hogy vagytok képesek azt hinni, hogy egyedül okosabbak vagytok, mint egy 20 fős team, ráadásul nektek sokkal kevesebb információtok van az egészről, mint amennyi egy ilyen döntéshez szükséges. Elegem van abból, hogy megkérdőjelezitek a döntéseinket, úgyhogy ezt a vitát ezennel lezártnak nyílvánítom, vagy elfogadjátok a helyzetet, és jöttök funlanra, amikor lesz, és nektek is belefér, vagy nem. De a versenylan az VERSENYLAN marad. Kész, ennyi.
UFF! _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 9:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Joe, mi lenne, ha gondolkodnál is? Az én véleményem?! A TEAM-é!
Ha csak az enyém lenne, akkor nem így lenne, ahogy most van, hanem esetleg úgy, ahogy te gondoltad. de a TEAM így döntött. Amúgy azután kezdem macerálásnak venni a dolgot, hogy 4x-re írjuk le, hogy nem lesz másképp, mert.
 _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 9:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Amúgy ha van mikrofonod, beszélhetünk msn-en hanggal is, utálok ennyit gépelni  _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 9:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Hurráááá, felfogtaaa Hullámozunk!  _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 7:40 Hozzászólások: 815 Tartózkodási hely: Dunaújváros (DSZKI)
|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 9:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Elég nehéz lesz ismét mindent leírnom, de megpróbálom MINDENKI SZÁMÁRA ÉRTHETŐEN:
Szal egy verseny lebonyolítása nem abból áll, hogy eljön akárhány csapat, ugyanis a csoportmérkőzések és az utána következő kieséses ág - vígaszág lebonyolításához megfelelő létszámú csapatra van szükség! És hadd ne mondjam hogy az mennyi fejtörést okozhatna, s kivitelezhetetlen, hogy majd nyitunk ilyen meg olyan helyeket! Azzal hogyan lenne pl. olyan szám az induló csapatok létszáma ami megfelelő a lebonyolításhoz! Aki még ebbe se lát bele az inkább maradjon szerintem NAGYON CSÖNBEN! és NE szervezzen sohase LAN-t! Pláne nem hozzászólás szinten! Eddig is leírtuk már hogy nem csak a saját szempontjainkat tartjuk szem előtt, de valahogy ezen mindenki csak túlfut, s nem olvassa pontosan. KÉREK MINDENKIT PONTOSAN OLVASSON S NE OLYAN RÁGÓDJON AMI MÁR LE LETT ÍRVA ÉRTHETŐEN… AKI EZEK UTÁN SEM ÉRTI MEG, AZ AZ ELŐTTEM SZÓLÓ EMBER TANÁCSÁT FOGADJA MEG: CSINÁLJON LAN-t, pl. EGYEDÜL! Tényleg nem láttok a háttérbe s láthatóan nem is lehet veletek megértetni szinte SEMMIT!
„De azt is elhiheti mindenki, hogy próbáljuk mindenki igényét kielégíteni, ahogy csak tőlünk telik! Elég sokszor több hétre is elhúzódik a döntés köztünk, illetve jó pár vita is zajlott már erről! Kicsit nehéz elképzelni talán mi minden is zajlik egy ilyen szervezés hátterében, de ÉRTETEK DOLGOZUNK (próbálkozunk, ahogy tudunk)!”
Ahogy írtam komoly MUNKA FOLYIK, s nem pedig üres dobálózás mindenféle gondolkodás nélkül!
Amúgy meg nem a többieket kellene „fikázni” hanem mindeninek a saját dolgával foglakozni! Sajnos nekem ez jön le a leginkább… mert nem egészen olyan stílusban írtok, hogy az csak jópofa, esetleg megfontolandó (mintha már ezeken mi nem gondolkodtunk volna) javaslat lenne egy LAN szervezéséhez! S kérek mindenkit, hogy ezen változtasson, mert ki mint vet úgy arat, s leginkább a TI hozzászólásaitok indítanak el egy ilyen FLAME-et! (ahogy írtok) Mert nem lenne semmilyen gond azzal, ha szerintetek nem lenne jobb így meg így? S egyszerűen ennyi, nem pedig után ismét értetlenkedni, ha nem úgy van, ahogy PONT ti akarjátok, írtam s megint írom, mindent alaposan átgondolunk NEM MAGUNKNAK CSINÁLJUK A LANT! Ha folytatjátok az értetlenkedést s nem csak javító szándékkal írtok egy két gondolatot akkor ez lesz belőle mint most is. Javaslom írd be a javaslatot, s megköszönjük, de nem az eddigi formában, terjedelemben, értetlenül, nem átolvasva minden eddig elhangzott esetleges indokot! Köszönjük! Ja és ismétlem magam: várjuk a JÓ SZÁNDÉKÚ, ÉPÍTŐ javaslatot, ÁTGONDOLVA!!! _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 10:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Ámen _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Winters

|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 11:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| D-LAN|CSanal írta: |
Számolgassunk!
Ha a funlanosok 2000-et fizetnek, a versenyzők pedig 5000-et, akkor mivel járunk jobban? 30 funossal, vagy 30 versenyzővel?
30*2000 = 60.000HUF
30*5000 = 150.000HUF
Már csak a versenyek komoly díjazása, és a költségeink szempontjából sem mindegy.
|
1.Ez hülyeség
2.Ez nem igaz
3.Számoljuk még1cer
Ha Funlanosok fizetnek 2000-ret és a versenyzők 5000-et,de a versenyzők fejenként fizetnek 5000ret?????
Ha fejenkénti (1 csapat utáni pénz 25k)akkor megértelek, de ha csapat utáni pénz akkor meg Funra nagyobb a szükség ha mondjuk 5 ember fun akkor az 10k vagyis a duplája. De ha fejenkénti 5k akkor nem fognak jönni
Szerk. by CSanal: Látod, ez a te bajod, nem figyelsz. Vagy a fejeddel van baj, hogy nem érted meg. Igen, fejenként 5k. _________________

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Winters

|
Elküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 11:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Én csak azétr vok itt,h kijavítsam Csana gondolatait:) _________________

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|