|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Márc. 07 Kedd., 22:48 Hozzászólás témája: Counter Strike : Source |
|
|
| Itt lesznek az infók, és ide jöhetnek a érdések-válaszok, illetve megjegyzések is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
TimoS Vendég
|
Elküldve: 2006. Márc. 07 Kedd., 23:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdvözlök Mindenkit a D-LAN 6 CS:S Fórumon!
Kérlek, ha bármi kérdésed van a Source versenyszám lebonyolításával kapcsolatban, tedd fel. Mielőtt hozzászólnál, kérdeznél, kérlek figyelmesen olvasd el a honlapon az általános információkat.
Köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

Csatlakozott: 2006. Márc. 18 Szomb., 11:57 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Márc. 20 Hétf., 14:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Szervusztok!
Befizettem a pénzt a D-LAN6ra, de sajnos nem tudtam utalni igy a Móriczon lévő OTPben adtam fel. Mivel OTPben, nem kell papirt kitölteni a pénzfeladáshoz ezért irtam, egy cetlit a néninek, hogy mit kéne ráirni.
Nhamost a pénz elment, bepötyögte a néni, de késöbb kiderült, hogy rosszul irta be a közlönybe a csapat nevünket. BoNE (BoNE gaming helyett) és a rendes nevemet irta be (Zsigri Zoltán) és nem irta be a tagneveket se
Továbbá amit adott papirfecnit, amit megőroztem természetesen, azon a befizető nevénél Garai Balázs van a ti embereketek .... asszem nem igy kéne kinéznie a dolognak. Gondoltam szolok, hogy ezt a problémát minnél elöbb oldjuk meg, mertt hajamat kitépem ettől a sok öreg adminisztrátórtól ...
#d-lan.hu és #clanbone ircen fent vagyok mint BoNE]Rocky ... thx előre is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Márc. 20 Hétf., 15:33 Hozzászólás témája: |
|
|
OTP Suxx, LOL
Vettük, de ha a befizető neve a Garai Balázs, akkor kinek ment a pénz?  _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

Csatlakozott: 2006. Márc. 18 Szomb., 11:57 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Márc. 20 Hétf., 15:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| D-LAN|CSanal írta: | OTP Suxx, LOL
Vettük, de ha a befizető neve a Garai Balázs, akkor kinek ment a pénz?  |
neki ment csak valszeg elirta a csaj mert itt van a feclin a számlaszáma  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|TimoS

|
Elküldve: 2006. Márc. 20 Hétf., 17:24 Hozzászólás témája: |
|
|
kedves rock!
Elnézést kérek ha a cs2hu-n lévő cikk nem egyértelmű a következőket kell tenned, nyugi nincs semmi gond:
beadod a néninek a pénzt, közlönybe klán név, és hogy hány fő fizetett, ha 5en vagytok akor nem is muszály, megjön az összeg. A "hány fő fizetett" ez akor fontos ha 6an 7en jöttök.
A közleménybe csak enyit kell beirni. a klán név legyen ott mindenképp, igy tudjuk hogy kihez csatoljuk a pénzt. ez a legfontosabb.
ezután ha megjött a pénz berakunk titeket az üléstáblázatba, és megkeressük a klánt mircen mailen msn-en. Felvesszük a kontaktot, kicsit beszélgetünk, ha kérdésed van felteheted. És ha többen jeletkeztetek, ekkor kérjük el a többi klántag nicknevet, hogy tudjuk a helyszínen névre pontosan kit engedhetünk be, ki fizetett.
remélem most má tiszta ez a sarkallatos popntja a lanozásnak, innentöl már csak könnyebb  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Snake.aZ.eKe Vendég
|
Elküldve: 2006. Márc. 21 Kedd., 10:21 Hozzászólás témája: |
|
|
hali!
Ha nem lesz esetleg annyi "funplayer", mint versenyző, akkor gondolom a csapatok előnyt élveznek. Ez viszont mikor fog kiderülni? És mit értetek fun alatt, ha lesz rá (eddig) 2 fő?
Többi kérdés:
- Milyen szabályok vannak cs:sben, átveszitek-e a gps-szabályzatot úgy ahogy van?
- GUI (BAROMIRA KELL) is lesz-e?
- Szerverek milyenek lesznek?
- Adminok megfelelően tájékoztatva leszenek a konfigbeállításokról, konfigcheckről, szabályokról?
Előre is köszi a válaszokat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
JoCkAs Kitiltva
|
Elküldve: 2006. Márc. 21 Kedd., 14:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| Snake.aZ.eKe írta: | hali!
Ha nem lesz esetleg annyi "funplayer", mint versenyző, akkor gondolom a csapatok előnyt élveznek. Ez viszont mikor fog kiderülni? És mit értetek fun alatt, ha lesz rá (eddig) 2 fő?
|
Nyugi, nem csak 2funplayer lesz! Ebben biztos lehetsz! Ja...csak "kis" apróság, hogy az elöző LAN-on nem jövő versenyzők helyét átvették a FUN-osok...szóval gondolhatod, hogy nem csak 2 ember volt FUN-on!  _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|TimoS

|
Elküldve: 2006. Márc. 21 Kedd., 17:42 Hozzászólás témája: |
|
|
| ADMIN okítás természetesen lesz, adminok leszenek, saját szabályzat van ami nem tér el merőben a megszokott nagyobb lanok szabályzatától, konfig csekk szuróproba szerűen lesz. gui hamarosan, szerverek adatait késöbb tudom mondani. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: 2006. Márc. 21 Kedd., 17:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| D-LAN|TimoS írta: | | ADMIN okítás természetesen lesz, adminok leszenek, saját szabályzat van ami nem tér el merőben a megszokott nagyobb lanok szabályzatától, konfig csekk szuróproba szerűen lesz. gui hamarosan, szerverek adatait késöbb tudom mondani. |
konfig csekk szúrópróbaszerűen? azaz ha valaki kéri az ellenfél teljes konfigcheckelését, akkor ti csak 1 emberét nézitek meg? vagy hogy?
Gui-t ki fogja csinálni és mi lesz benne? Van 1 elég jó magyar készítésű gui a másik lan készítőitől és az szerintem az eddigi legjobb az összes közül.
köszi a választ! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|TimoS

|
Elküldve: 2006. Márc. 21 Kedd., 20:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi vendég!
A "konfig csekk szuróprobaszerűen" az intésen felüli csekket jelenti,
tehát ha az egyik csapat kér csekket azt teljesítem, de szigoruan is veszem tehát ha lesz olyan klán aki minden meccse után hőbölög az gyanus lesz és komolytalan számomra, nem szeretném ha szurkálódásba menne át a LAN, remélem a scene kicsit komolyabb a témában. Másrészről énis járkálni fogok a szünetben, és élek a jogaimmal.
A D-LAN GUI, cs:s szabályzatban komoly segítséget kaptam a "másik lan" egyik tagjától, mostis folynak a finomítgatások, de már a végén vagyunk, a csúszásért ellnézéseteket kérem ez úton is. Folytak több playerrel, több gép-configon tesztelések. Megtalálható lesz a kibővített advanced menü, amiben grafikusan tudjátok majd állítani a különböző butításokat, kedvetek szerint. Van a GUI-ban parancs lock-olás, tehát a közkedvelt vitás parnacsok console-bol sem lesznek állíthatóak. Részletesebben majd a GUI mesél
Remélem mindenre válaszoltam!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

|
Elküldve: 2006. Márc. 21 Kedd., 20:48 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem van egy highfps konfigom ... esetleg használhatnám majd
http://www.bone-gaming.hu/autoexec.cfg
ha megtudnátok nézni, veri heppi lennék, mert ez kb 30-50 plusz fpst ad, mondjuk sz*rrá van butitva a game |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|TimoS

|
Elküldve: 2006. Márc. 21 Kedd., 21:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| igen meglesz a high fps cfg is a GUI-ban. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

|
Elküldve: 2006. Márc. 21 Kedd., 22:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| D-LAN|TimoS írta: | | igen meglesz a high fps cfg is a GUI-ban. |
luv ju srácok!!! :********** <3 D-Lan!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Snake.aZ.eKe Vendég
|
Elküldve: 2006. Márc. 22 Szer., 9:21 Hozzászólás témája: |
|
|
| D-LAN|TimoS írta: | | igen meglesz a high fps cfg is a GUI-ban. |
Sztem TimoS arra gondolt, hogy majd a GUI-ban állíthatod azokat a dolgokat. Kész cfg-vel sztem ne nagyon készülj, vagy újíts a gépen, mert ha jóltudom minden LAN úgy kezdődik, hogy a steam\steamapps\te emailcímed mappát távolítsd el, majd rakd fel a gui-t.
Azaz biztos lesz benne olyasmi, amivel növelheted az fps-edet, de szerintem már most kezdj el hozzászokni ahhoz, hogy nem dx7-re butított grafikával fogsz játszani )))) Feltéve ha nem dx7-es karid van.
Egyébként köszi a választ TimoS, a vendég én voltam, csak elfelejtettem beírni a nevem. A konfigcsekkelést azért említettem, mert sokaknak (nem nekem) ez lesz az első lanja és azért valljuk be - nagyon sokan játszanak neten dx9-es karival dx7ben, mert ott a flash vakítása/duplánlátása fele annyi ideig tart, vagy egyáltalán nem is hat sokszor, a füstön való átláthatóságról nem is beszélve
Ez az egyik, a másik meg a szokásos rate és interp/interpolate beállítások amit gondot okoznak.
Mindenesetre jó dolog hallani, hogy kaptok több oldalról is segítséget. Sok sikert a szervezéshez! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|