www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
NEVEZÉSSEL Kapcsolatos kérések, változások!!!
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 7
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 18 Szer., 20:23    Hozzászólás témája: NEVEZÉSSEL Kapcsolatos kérések, változások!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Ide jelezhetik kizárólag a csapatkapitányok számunkra az esetleges módosításokat, hibajavításokat a nevezésekkel kapcsolatban!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Trance_HUN

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 19 Csüt., 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok. Tegnap este utaltuk el a pénz és ma reggelre kellett megérkezni. Látom betelt a nevezés , de tegnap még 3 csapatnyi hely volt. Nem tudom mi a teendő ilyenkor mert nagyon szeretnénk , szerettünk volna ott lenni. És megvoltam győződve hogy időbe odaér a pénz , de még se. Várom a válaszotok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
2ro

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 19 Csüt., 23:28    Hozzászólás témája: névváltás Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok D-Lan team!

Elég nyűgös egy mix összerakása, de remélem nem okozok több munkát személyeteknek...
Viszont még egy utolsót (remélem) muszály kérnem.

QraY nevét szeretném megváltoztatni szimplán BA-ra.
ZeNiTh klán, CS:S
Remélem utoljára történik ez és nem zaklatlak tovább titeket (csak lanon Razz)

Köszi szépen! :*

A hozzászólás legutóbb 2ro által 2006. Okt. 21 Szomb., 1:51-kor lett szerkesztve, összesen 5 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 20 Pént., 10:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Trance_HUN írta:
Sziasztok. Tegnap este utaltuk el a pénz és ma reggelre kellett megérkezni. Látom betelt a nevezés , de tegnap még 3 csapatnyi hely volt. Nem tudom mi a teendő ilyenkor mert nagyon szeretnénk , szerettünk volna ott lenni. És megvoltam győződve hogy időbe odaér a pénz , de még se. Várom a válaszotok.

Sajnos nem érkezett időben a pénzetek, így már vissza is utaltuk. Nem rajtatok, és nem is rajtunk múlt. Sajnáljuk. Sad
csuRa

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 20 Pént., 15:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

SadSad
tegnap 15:00kor beküldtük a pénzt és akkor még 7(!) hely volt szabad erre most meg kiderül hogy csak a 21. klán lettünk és visszakülditek a pénzt. na mind2 ezvan nem akarok itt síránkodni csak annyit kérnék
HA VALAKI VISSZAMONDANÁ A NEVEZÉST lécci SZÓLJATOK NEKÜNK 100% hogy megyünk! (COD2)
ClanLeader elérhetősége: lopiku@hotmail.com

Üdv:
Carlina::acaulis clan
Vissza az elejére
RsH.COD2*GhOsT

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 20 Pént., 17:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali RsH.COd2 klán nevek változások vannak kérlek ird átt öket köszike
:TEAM:Dorothy;d4nger;gOtti;kAszi;Ikka;Gero-GhOsT
XerPY

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 20 Pént., 21:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HY emberek!!
lenne egy olyan baj h a The Jailbirds klánban Javie nem tud jonni es szeretnem ha a nevet atirnatok RoNiN - ra
Javie nevet
elore is kosszeee
bye cu @lan

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 20 Pént., 21:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

RsH.COd2 névváltozások:
CSK: gOtti
gOtti; Dorothy; d4nger; kAszi; Ikka; Gero-GhOsT
Rendben módosítottam!

The Jailbirds klán névváltozás:
Javie -> RoNiN
Rendben módosítottam!

Bárki aki változatást szeretne, legközelebb CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A CSK email címére regisztrált felhasználó kérheti!!!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
2ro

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 20 Pént., 23:05    Hozzászólás témája: Névváltás Hozzászólás az előzmény idézésével

Én szeretném megváltoztatni Razz

ZeNiTh CS:S QraY-t BA-ra

99+1x ty
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 21 Szomb., 7:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ZeNiTh klán névváltozás:
QraY -> BA
Rendben módosítottam!

Vissza az elejére
RokaKoma

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 22 Vas., 19:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello

Sajnos elirtam az 1ik klantarsam nevét éshát sokáig zaklatott ugyhogy meguntam köszi hogy faradoztok iesmikkel

Pover-t mosdositani kéne P0wer-re

ja klan : not-ready
Vissza az elejére
D-LAN|FuRioN

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 22 Vas., 23:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Emberek én elhiszem, hogy vannak csapatokban változások meg ilyesmi, más emberek jönnek stb. De könyörgöm ilyenen ne akadjunk már le, hogy 0 vagy O betű van a névben Confused Majd lanon úgy használja ennyi Smile De persze ha a kollégák javítják akkor úgy legyen Smile

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 23 Hétf., 7:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A javítás azért szükséges, mert a belépőkártyán előre rajta lesz a Nick-je...
not-ready klán névváltozás:
Pover -> P0wer
Rendben módosítottam!

Vissza az elejére
GrassRoot

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 23 Hétf., 18:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tisztelt D-Lan Team!
Az "i am" CSS csapatban egy ember változik. JsT helyett Azazel jön velünk. A javítást előre is köszönöm.
Vissza az elejére
DamascuS

HozzászólásElküldve: 2006. Okt. 23 Hétf., 20:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Pls az effective klánban átkéne írni ben-ce nevét RaLpH -ra!
ThX!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 7 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2, 3, 4, 5  Következő
1 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu