www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
Fórum
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Észrevételek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 09 Csüt., 23:30    Hozzászólás témája: Fórum Hozzászólás az előzmény idézésével

A honlappal kapcsolatos ötletek, kérések, észrevételeket ide.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 11 Szomb., 9:59    Hozzászólás témája: Avatar Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos megint nem megy az avatar feltöltés, egyelőre nem tom miért, hisz jómultkor, csütörtökön CSanallal megoldottuk... elvileg! Van más akinek véletlen sikerült feltölteni az avatar képét?

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
JoCkAs
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 11 Szomb., 14:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Az avatar kép típusa csak JPG, GIF vagy PNG lehet." Ezt vajon miért írja ki egy JPEG képre? Shocked
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 11 Szomb., 18:00    Hozzászólás témája: Avatar Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen ez a probléma Jockas!
Nem tudjuk feltölteni a képet...
Csak nem írtam ide a hibaüzenetet.
Egyelőre nem tudni mi a gáz!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
JoCkAs
Kitiltva

HozzászólásElküldve: 2006. Márc. 15 Szer., 14:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez elég nagy gáz....

Egyébként ez lesz az a részleg, ahol majd mennek a beszélgetések (mindenki mindenkivel, bármiről)? Very Happy

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 11 Kedd., 20:06    Hozzászólás témája: Pontos cím Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy mi a pontos cím? Ha beérek Dunaújvárosba (kocsival, Bp felől) akkor merre??
email: sbarni@freemail.hu
msn: noger8@msn.com

Előre is köszi: Sándor Barnabás (média)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 11 Kedd., 21:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Klikk ide!!
sbarni

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 12 Szer., 8:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi szépen, közben már sikerült beszélnem D-LAN|BigFoot-tal.

Barni
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
earthen

HozzászólásElküldve: 2006. Ápr. 29 Szomb., 12:32    Hozzászólás témája: D-lan Hltv -k! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok kedves d-lan szervezők!

Szeretném megtudni, hogy hogyan tudnék hozzájutni a D-lan 4 es hltv -k hez !/Az Ai meccsei érdekelnének konkrétan!
Segítségeteket előlre is köszönöm!

Sziasztok
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 02 Vas., 17:39    Hozzászólás témája: Re: D-lan Hltv -k! Hozzászólás az előzmény idézésével

Most értesültem a D-LAN BIGFOOT -tól a D-LAN -ról, mint ojanrol, hogy ez is van, nosza, mivel voltam sok sok LAN -on, és az egyik jó, amásik rossz volt, hiányzott az áttörö hatás.

na kedves D-LAN BIGFOOT , megnéztem a képeket a galériában, és kellemeset csalodtam. nos, ha a többi LAN is ojan nagytermi, és komoly, akkor megyek én is, viszem magammal a LELKESEDÉST, ami a többiben valahogy nem volt jelen.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 04 Kedd., 18:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

JoCkAs írta:
ez lesz az a részleg, ahol majd mennek a beszélgetések (mindenki mindenkivel, bármiről)? Very Happy

N0, az lyó vóna, de ahhoz át kéne irni a TOPIK cimét, nem ? (-: Smile de amugy senki se bánná remélem, főleg ADMINkák (-: Very Happy

HAJRÁ DÉLAN ((((-: na lyó D-lan
Vissza az elejére
D-LAN|FuRioN

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 10:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Farkas te jösz most funlanra?

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 05 Szer., 18:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|FuRioN írta:
Farkas te jösz most funlanra?

hát az a gáz, hogy a nősténnyel akartam lennni, meg ijjesmi I-:

amugy is nyüszit, mert ..... izé.

szoval nem t'om, de ha megyek, akkor ott találkozunk, mert az EGÉSZ utazást, lejutást, és még a szállástz is magam intézhetem ami MINDÖSSZESEN kurtára nem Óccsó mulaccság, és ERŐSSEN meg kell fontolni.

ugyanis az van, hogy KEDDEN, vagy szerdán tudtam meg az egész DÉLAN müködést, és ez elég késő.

azt azt megelözö vasárnap ért véget egy rettenet SZAAR lan party, ahonnan mindenki félidőben elment, akkora ratyi volt.

és az a "KIS" lan is 10 ezerbe került a nagy táv, és a UTP kábel elszakadás miatt-

ugyhogy a döntés még nem jött meg, malyd szolok itt aforumban.

mindenesetre szeretnék menni.

a fönököm meg szeretné,. ha pénteken kicsit tovább nyomnánk .....

)-: Sad

meglátom mit t'ok alkotni ezalatt a pár nap alatt, és szolni fogok.

(megtaláltam a BANNER képeket ITT van egy csomo)
Vissza az elejére
Hatlabu_Farkas

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 20:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Forummal kapcsolatban :

Szerintem jobb lenne a hozzászolás törlésének kivétele (-:

amit eccer leirtunk, ne töröljük már ki (-:

amit ide irunk, azt KÖBE véssük (-:
Vissza az elejére
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Júl. 20 Csüt., 21:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem ezt meg hadd döntsük el mi.
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Észrevételek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu