|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Márc. 07 Kedd., 22:50 Hozzászólás témája: Need for Speed : Most Wanted |
|
|
| Itt lesznek az infók, és ide jöhetnek a kérdések-válaszok, illetve megjegyzések is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ChlX Vendég
|
Elküldve: 2006. Márc. 09 Csüt., 14:05 Hozzászólás témája: Szabályzatot pls |
|
|
| Hello! Én ChlX vagyok az iNFiNiTY*SkillS clan nfsmw membere és szeretnélek megkérni titeket, hogy a játékosok professzionális készülése érdekében, lassan egy szabályzatot rakjatok ki, legalább annyit, hogy collusion,performance és n2o on/off meg a mapokat. A másik hogy olvastam az eddigi szabályzatot és az én véleményem szerint drg ne legyen lanon mert azt sehol sem jáccák már. Ha kell #d-lan.hu csatin és #ChlX csatin megtaláltok szívesen segítek a szabályzat összeállításában, mivel magyarok közt csak én veszek részt internetes kupákban, az eddigiek szerint. GL HF cu @ lan |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Istenke

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 18:37 Hozzászólások: 120 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Elküldve: 2006. Márc. 09 Csüt., 19:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello ChlX!
Örömmel vettük jelzésedet ezt mint nfs adminok mondjuk. A segítségről és a további részletekről ircn beszélünk. Vagy én leszek ezen a néven fenn vagy a többiek közül vki. Kérdezgess, h ki van nfs-esek közül, előbb-utóbb úgyis lesz vki.
Üdvözlettel: nfs adminok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Egy volt D-Lanozó Vendég
|
Elküldve: 2006. Márc. 25 Szomb., 20:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Szépek vagytok gyerekek, szép húzás volt!!!!!
Csak annyit mondjatok meg, hogy ezt ki találta ki, vagyis ki mondta ki a végszót, hogy nem lesz Most Wanted?????
Nem is jelentkezett még mindenki!!!!!!
De úgy látom már nem is lesz esély megtölteni a helyeket!!!
Szép húzás volt tőletek!!!
Faszák vagytok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
evenflOw

Csatlakozott: 2006. Márc. 18 Szomb., 11:57 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. Márc. 25 Szomb., 20:39 Hozzászólás témája: |
|
|
nemtudom mit nyavajogsz itt ....
Kb egy hét alatt betelt az összes css és cod2 benevezés.
Mw sek és scbwsek mi a f*szért nem tudtak egyből jelentkezni ? Ezt áruld el nekem. Egy hét alatt négy ember jelentkezett, ez szép szám, amikor kb jelentkezhetett volna 30 is, csak b*szt*tok regisztrálni. Jelentkeztetek volna akkor. 3 hét van a versenyig, persze h ha nem jelentkeztek leveszik a számot. Ez volt WCG -n is. Oda se regeltetek és kivették az MW kvalit, ehy Monzai utat b*szt*tok el, *********************************************************************
Moderated by: CSanal
CU@Lan ... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|Nagyati Site Admin

Csatlakozott: 2006. Márc. 09 Csüt., 7:40 Hozzászólások: 815 Tartózkodási hely: Dunaújváros (DSZKI)
|
Elküldve: 2006. Márc. 26 Vas., 0:09 Hozzászólás témája: |
|
|
hm...
Nos, szerinetm ezt nem így kellene! Sajnos nem lesz NFS-MW, a másik két versenyszám rovására! Hisz ott túljelentkezés volt! A 4 ember elég kevés 1 hét alatt! Ha indulna ilyen versenyszám akkor a többi mondhatná, hogy az ő pénzépől megy a jutalom? A ti versenyete díjazására? Valahol meg kell húzni a határvonalat! Ez történt! Sajnos időhiány miatt, meg kellett hozni ezt a döntést! Mivel szponzorok, díjak stb beszerzése elég nehézkes, de persze ezt te simán vágod! Ha nem akkr meg pláne nem kellene így hozzáállnod a témához! Van ez így néha! Sajnálom, hogy te ezt így gondolod, s így adod elő magad. Sajnálom én is hogy nem lesz NFS-MW! DE ez VAN! AZAZ EZ NINCS! Majd legközelebb! Talán gyorsabb is lesz a jelentkezés rá, korábban eszmélnek az emberek!
Moderálva by: D-LAN|MaDMaN _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Egy volt D-Lanozó Vendég
|
Elküldve: 2006. Márc. 26 Vas., 1:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Moderated by: CSanal
Hmmm...
1. Tévedsz , mert nem vagyok az!!!
2. Ha az elöző D-Lanon a Source el tudott indulni 2(!!!) csapattal mikor az első 3 volt díjazva, akkor nem tom, hogy a MW miért nem tudott elindulni 4 emberrel, és fogadni mernék, hogy lett volna több ember is rá!
3. Nem hiszem, hogy feltétlen szükséges nagy nyereményeket adni, mert aki tényleg szereti az NFS-t, az nem a nyeremények miatt fog elmenni, hanem a versenyzés öröméért, azért hogy játszon!
4. Mielött megkérdezitek, hogy akkor miért nem Fun, mert az tök nem ugyan az, és ott nincs tét (még ha az csak egy kupa lenne, hiszen az is valami, de mégis egy jelképes dolog, és az a lényeg, nem az érték)
És ne mond nekem, hogy egy kupa olyan hű de sokba kerülne, amit nem lehet megoldani.
És ha ez igy megy, hogy ha nincs igazán érdeklődés, akkor leveszitek a "műsorrol", akkor az elöző lanon miért nem lett levéve a Source????
Pedig a 2 csapat elég viccesen nézett ki!
És itt a példa rá: annyian vannak, hogy egy egész csarnokot meg lehetne velük tölteni (és ez nem is baj), de akkor az előzőn az miért nem lett kivéve a versenyszámok közül???? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|MaDMaN

Csatlakozott: 2006. Márc. 08 Szer., 20:34 Hozzászólások: 332 Tartózkodási hely: Baracs
|
Elküldve: 2006. Márc. 26 Vas., 1:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Tisztelt Volt D-Lanozó!
Azért mert elöző lanon előre nem várt programok voltak CS:S közönség számára, tehát különböző okok miatt nem jöttek el, és az elöző D-LAN-on a helyfoglaló menüpont (az-az a rendszer) sem az igazi volt. Ezen javítottunk most! Ezáltal hoztuk a döntést.
Ha te úgy döntesz hogy nem jössz továbbá a Lan(ok)ra az a Te akaratod
Bár mint ahogy "sírás-rívás" volt CS:1.6-ért, remélem nem fogsz 4-oldalon keresztül "értetlenkedni"(feltételezem értelmes vagy).
IGEN NEKÜNK IS A NAGYÉRDEMŰ A CÉL!
CSAK: Ha a nagyérdemű nem jelez vissza akkor nincs is olyan, vagy érdektelen a Lanal kapcsolatban...
SZEMÉLYES VÉLEMÉNY: Nem akarok 4 embernek "VERSENYT" rendezni, előre lefoglalni 20 helyet, 3 adminnal akiknek jobb dolguk is lehet. MEGJEGYZEM EZ CSAK SZEMÉLYES VÉLEMÉNY!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Márc. 26 Vas., 6:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Egy volt D-Lanozó írta: |
Hmmm...
1. Tévedsz , mert nem vagyok az!!!
2. Ha az elöző D-Lanon a Source el tudott indulni 2(!!!) csapattal mikor az első 3 volt díjazva, akkor nem tom, hogy a MW miért nem tudott elindulni 4 emberrel, és fogadni mernék, hogy lett volna több ember is rá! |
Mert akkor több mint 6 csapat jelentkezett, és rákészültünk díjakkal, kupákkal, és csak a helyszinen derült ki, hogy csak 2 csapat jött el. Akkor úgy kellett biztosra vennünk a jelentkezést, hogy nem fizették be időben, ezt mára kiküszöböltük. NFSMW-ben meg csak 4 fő lenne (ennyien jelentkeztetek eddig) erre nem fogunk versenyt hirdetni, beszéljétek meg egymás közt, ki a jobb. kb ua.
3. Nem hiszem, hogy feltétlen szükséges nagy nyereményeket adni, mert aki tényleg szereti az NFS-t, az nem a nyeremények miatt fog elmenni, hanem a versenyzés öröméért, azért hogy játszon! |
Rendben, ezt még meg is értem, de azt meg magunk miatt nem tehetjük meg, mert presztizskérdést csinálunk belőle. Ha versenyt rendezünk, akkor az díjazva is lesz. azon vagyunk, hogy a díjak minél méltóbbak legyenek a versenyekhez.
Ha meg csak a játék öröméért jönnél, akkor gyere nyugodtan, versenyeztni tudtok egymással. ez kicsit álszent duma volt, a magatartásod nem tükrözi a fenti soraidat...
4. Mielött megkérdezitek, hogy akkor miért nem Fun, mert az tök nem ugyan az, és ott nincs tét (még ha az csak egy kupa lenne, hiszen az is valami, de mégis egy jelképes dolog, és az a lényeg, nem az érték)
És ne mond nekem, hogy egy kupa olyan hű de sokba kerülne, amit nem lehet megoldani. |
És te most komolyan azt gondolod, hogy más költségünk nincs is, csak a kupák?
Az hagyján, hogy mi ingyen dolgozunk, de a hely pénzbe kerül, az áram, eszközök, a szervezés, és nem sorolom még mi minden, pénzigényes dolog.
A mi f*szunkkal könnyű lenne a csalánt verni, ezt aláírom...
És ha ez igy megy, hogy ha nincs igazán érdeklődés, akkor leveszitek a "műsorrol", akkor az elöző lanon miért nem lett levéve a Source????
Pedig a 2 csapat elég viccesen nézett ki!
És itt a példa rá: annyian vannak, hogy egy egész csarnokot meg lehetne velük tölteni (és ez nem is baj), de akkor az előzőn az miért nem lett kivéve a versenyszámok közül???? |
Ezt már fentebb megválaszoltam.
Remélem kielégítő választ kaptál, és még csak annyit fűznék hozzá a dologhoz, hogy nyugodtan vállald fel a nevedet, nem fogunk köpködni.
A személyeskedéseket pedig kérem mellőzzétek! _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Márc. 26 Vas., 11:18 Hozzászólás témája: |
|
|
A másik topic törölve. _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Toma Vendég
|
Elküldve: 2006. Márc. 26 Vas., 23:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Mert akkor több mint 6 csapat jelentkezett, és rákészültünk díjakkal, kupákkal, és csak a helyszinen derült ki, hogy csak 2 csapat jött el. Akkor úgy kellett biztosra vennünk a jelentkezést, hogy nem fizették be időben, ezt mára kiküszöböltük. NFSMW-ben meg csak 4 fő lenne (ennyien jelentkeztetek eddig) erre nem fogunk versenyt hirdetni, beszéljétek meg egymás közt, ki a jobb. kb ua.
Én úgy emlélszem, hogy az előző D-Lanon úgy volt a befizetés, hogy előre kellett elutalni a lóvét annak aki versenyezni ment, és a Source-ból is verseny volt!!! Vagy tévedek????
Mert ha jól tudom, akkor ott is ugy volt, hogy be kellett fizetni a pénzt előre annak aki jönni akart versenyre, és akkor is elég idő volt jelentkezni, és utalni is a lóvét. Legalábbis aki akarta az a versenyig be tudta (és az nem lett levéve a számok közül, azzal az indokkal, hogy kevesen vannak).
Csak a funosoknak lehetett helyben fizetni, másnak nem!
Azt az utolsó pillanatban modosítottátok, hogy lehet a helyszinen is.
De az nem rám tartozik, de ott érdekes módon húztátok a saját időtöket is, és "mások pénzét is ugyebár", aztán lehet nem jött össze anyagilag.
De most még az esély sem lett megadva az NFS-seknek arra, hogy jelentkezzenek, pedig még elég 'sok' idő van lanig.
Szóval nem kéne itt hülyíteni az embereket, őszintének kell lenni!!
És ha 3-3,5 lenne a beugró, mert nektek úgy érné meg, akkor én azt is kifizettem volna.
A verseny indítás kérdésben legjobb tudomásom szerint, akkor sem lett volna gond, ha csak 5 fő jött volna!
Késöbb meg az lett mondva, hogy 2 nap van rá, hogy meg legyen a 20 fő (ez volt 23-án, ha jól tudom)
Erre ti mit tettetek??? Még aznap este teljesen töröltetek minden lehetőséget, pedig volt addigra 13 ember is aki jött volna.
És még volt 3 hét akkor a versenyig!
Szóval jó lenne, ha végre valaki őszintén elmondaná, hogy ki és miért is mondta ki a végszót!!! Ja, és jó lenne, ha az illetékes adna rá választ!!
Várom a választ, köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
D-LAN|CSanal Fórum Admin

|
Elküldve: 2006. Márc. 27 Hétf., 0:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Toma, már leírtam, hogy mi miért.
A döntésnek nincs egyedi gazdája, nem úgy működnek nálunk a dolgok, hogy vki azt mondja, hogy nem lesz, és kész.
Megbeszélte a csapat, és döntött. Az előző LAN-onsok logikai buborék volt a jelentkezések, és a befizetések körül, ezt mára kiküszöböltük.
Mivel a CS:S és COD2 jelentkezések/befizetések időben, és nagy számban érkeztek/érkeznek, ezért azt vettük alapul, és ugye az nfsmw-sek nem kapkodták el.
De ez csak az egyik indok, minden indokról nem kell beszámolnom, egyrészt mert nem vagyok köteles, másrészt meg mert nem a játékosokra tartoznak.
Levettük, mint versenyszámot, mert így láttuk helyesnek, kész, ennyi. Mi is sajnáljuk, de ez van.
A témát a D-LAN Team nevében ezennel lezártnak tekintem, ezt a csontot felesleges tovább rágni. _________________ Óvakodj a türelmes emberek haragjától! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|