www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
Hát vége sajnos... :(

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> D-LAN 8
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007. Ápr. 09 Hétf., 12:30    Hozzászólás témája: Hát vége sajnos... :( Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát vége sajnos... Sad

Teljes eredménytáblázat ma este (11-én) felkerül mindkét versenyszámban...

Counter-Strike:
1. Ancients
2. OBI
3. n1ce-6aming

Call of Duty 2:
1. unhit.GameStar
2. XterNET.CoD2
3. REVOLUTION

A hozzászólás legutóbb D-LAN|Nagyati által 2007. Ápr. 11 Szer., 14:58-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Panther

HozzászólásElküldve: 2007. Ápr. 09 Hétf., 13:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretném elmondani, hogy én nagyon jól éreztem magam. Természetesen voltak hibák admin oldalról is, de sztem még sosem volt oylan lan, ahol minden tökéletesen sikerült. A léyneg, hogy az én környezetemben nem vettem észre, hogy rosszul érezték volna magukat az emberek!

Köszönöm!

üdv.Panyi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Cica

HozzászólásElküldve: 2007. Ápr. 10 Kedd., 12:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az lenne a kérésem, hogyha találtatok egy gyűrűt, ami gazdátlan, ilyen belül forgós, ezüstszínű, akkor plz keressetek meg engem, gdzsina@freemail.hu, !!!FONTOS!!!
Vissza az elejére
D-LAN|Balazs

HozzászólásElküldve: 2007. Ápr. 10 Kedd., 14:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eddig még nem, ma fejeztük be a pakolást, majd még utánanézünk Exclamation

HozzászólásElküldve: 2007. Ápr. 10 Kedd., 15:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi! Smile
Vissza az elejére
Lord Dragon

HozzászólásElküldve: 2007. Ápr. 11 Szer., 10:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Cica írta:
Az lenne a kérésem, hogyha találtatok egy gyűrűt, ami gazdátlan, ilyen belül forgós, ezüstszínű, akkor plz keressetek meg engem, gdzsina@freemail.hu, !!!FONTOS!!!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE az eljegyzési gyűrűnk, C!ca, mit tettél Sad :'( Very HappyVery HappyVery HappyVery Happy
Egyébként én is jól éreztem magam, de azért van mit javítani Wink
Szal GOGOGO D-LAN! Smile
Vissza az elejére
D-LAN|MaDMaN

HozzászólásElküldve: 2007. Ápr. 11 Szer., 13:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A képek galériában:
www.vadman.extra.hu

Késöbb lesz zipelve is!
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2007. Ápr. 11 Szer., 14:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Teljes eredménytáblázat ma este (11-én) felkerül mindkét versenyszámban...

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
D-LAN|Balazs

HozzászólásElküldve: 2007. Ápr. 11 Szer., 18:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

CS2.hun már kinn van a hentes által készített táblázat, de nálunk is hamarosan kinn lesz.

A hozzászólás legutóbb D-LAN|Balazs által 2007. Ápr. 15 Vas., 15:22-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gazmbR

HozzászólásElküldve: 2007. Ápr. 15 Vas., 15:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

izébigyó
esetleg valamikor lesz videó?
MSG ha lesz,..
tnkz
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> D-LAN 8 Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu