www.d-lan.hu
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés   Vissza a kezdolapra!Kezdőlap 
Vélemények, észrevételek, hangulatjelentések.
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 7
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
dn

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 9:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lassan végigjárom az összes fav oldalamat és kommentelek mindenhova,hogy késleletessem a szakangol zhra való tanulást WÁHÁHÁHÁ Razz Így ez sem maradhatott ki ! Razz
A LAN TÉNYLEG NAGYON JÓ VOLT !!! <3 Így eszembe sem jutott csak egyszer,hogy kocka vagyok és mehettem volna bulizni is szombat este !!! Very Happy
Gyakorlatilag amiket Lord Dragon írt egytől egyik igazak. A csoportnyeréssel meg így jártak WÁHÁHÁHÁHÁHÁ xD,csak ha tudjuk előtte,hogy nem számít semmit lehet inkább alszunk délig és kapunk egy defwint Very Happy
Talán annyiban át lehetne szervezni a dolgokat,hogy mondjuk kezdhetne délután 2-3 felé a dolog,addigra szerintem mindenki fel tud érni úgy,hogy nem kell nagyon hajnalban kelnie és akkor előbb vége lehetne első nap este,így el lehetne menni kicsit az éjszakába vagy aki akar alhat többet Surprised A COD2vel meg csináljatok valamit mer háezmégmindigcsakazelődöntő Razz
Ja és ha valaki tudja a sourceos reg asztalnál ülő helyes rendező csajszi valamilyen elérhetőségét és megadná megköszönném Cool Embarassed Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
D-LAN|CSanal
Fórum Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 10:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát, minden rendező "csajszi" foglalt sajna, szal buktad... Razz
dn

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 11:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HMM akkor megyek tanulok tovább angolt. Hoppá most vettem észre Nagyati üzijét,amiben épen kapom,hogy lefikáztam a magas nevezési díjat névtelenül Embarassed Elfelejtettem bejelentkezni SRY ÉRTE....de kurwajó volt a lan szal akkor sokaltam az 5000et,mert 3500ról volt szó max,de szal így utólag nagyon megérte.... Razz
És mégegyszer sry nem szokásom névtelenül,gerinctelenkedni xD Aki ismer tudja,aki meg nem az MEG FOG WÖHEHEHEHE
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Lord Dragon

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 11:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát köszönöm hogy végig olvastátok, remélem tudtatok belőle ötletet meríteni hogy még jobb legyen a kövi esemény.
dn-ke te meg tanujjá vazeg mer megbuksz mint a xar xD
Ja és én nem mutattam be ott a befizetésit, de mondták hogy még a héten küldjem el, szóval ha lehet, akkor adjatok plz egy e-mailt, vagy vmit ahova ezt el tudom postolni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
D-LAN|Nagyati
Site Admin

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnálom, hogy így történt (End nem lett módosítva F4lcon-ra), úgy tűnik hiba volt a MATRIX-ban, mert csak a tietek lett olyan, hogy elb***tam az átírást... pf, ez van, emberek vagyunk még mindig. Laughing
S magam sem értem mi történhetett, mert a mellette lévőt módosítottam... hm...
"XerPY^^" illetve a te "Lord Dragon"-odat is... meglepő volna, hogy a másikat nem. Vissza szoktam ellenőrizni. De most már mind1 sajna!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
XerPY

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 13:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Életem első nagy lanja!
nagyon jo volt a kovetkezore is tuti megyunk!

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Lord Dragon

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 14:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért is írtam hogy egyáltalán nem baj, szóval nem igazán érdekelt senkit, csak egy aprócska dolog, ami egy kis odafigyelés és máris még tökéletesebb az összhatás Wink
Ja és egy címet még mindig szeretnék az átutalási cucc átküldésére, márha tényleg kell Twisted Evil
Vissza az elejére
D-LAN|Joye

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 15:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali Lord Dragon! Erre a címre küld el pls az áttutalás cuccot.
dlanteam@gmail.com

Ui.: Thy a 2x figyelmeztető kérdésért Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Lord Dragon

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 06 Hétf., 16:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

D-LAN|Joye írta:
Hali Lord Dragon! Erre a címre küld el pls az áttutalás cuccot.
dlanteam@gmail.com

Ui.: Thy a 2x figyelmeztető kérdésért Very Happy

nm Wink
Én köszönöm a címet, el is küldtem.
Vissza az elejére
(c)oPy

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 07 Kedd., 22:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi all.
valaki nem tudja elküldeni azt a high fps cfg-t???? nagyon megköszönnémSmileSmile
ha valakinek megvan és van egy kis ideje akko pls keressen meg msn-en:)
MSN: fasz_kecske@hotmail.com Laughing Laughing Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Smile Smile Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Kenny katona

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 08 Szer., 14:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok népek!

Én sajna menjutottam el a LAN-ra családi okok meg a micron"vastag" pééztárcám miatt :S !!!
De viszon lenne egy LANos kérdésem!!!
Elvileg mindenkinek kellett Demet készítenie (COD2-ben) nem??
Azok nem kerülnek fel NETre vala,hova ?????????
Mert megnéznék egggggyet-ketttttttőt !
kiváncsi vagyok hogyan nyomják pl: a LAN Winnerrek (---OUTCASTED---)
Shocked
MEGKÖSZÖNNNNNNÉM ha kapnék egy linket vagy valami!
Embarassed
dRowiii

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 09 Csüt., 6:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Copy a high fps cfg az CS:S-re van szal ne izguld agyon magad Smile
Kenny Katona! http://www.bone-gaming.hu/v3R/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
TriXoN^

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 09 Csüt., 17:36    Hozzászólás témája: képek Hozzászólás az előzmény idézésével

Mikor lesznek kirakva a lanon készült képeK???
Vissza az elejére
D-LAN|Balazs

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 09 Csüt., 17:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Még dolgozunk rajta, de hamarosan Exclamation

HozzászólásElküldve: 2006. Nov. 09 Csüt., 21:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

http://kontakttourist.hu/ftp/album/gallery.php

COD2 donto shoutja kellene, ha valaki felvette kuldje el pls. nagyon fontos, lekotelezzné a kacsát meg az OUT csapatát is:)
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> D-LAN 7 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Az oldalt a phpBB © 2001, 2005 phpBB Group kiegészített változata hajtja.
Magyar fordítás © Andai Szilárd
Tárhelyszolgáltatónk a dunanet.hu