Szerző Téma: Csevegő  (Megtekintve 21037 alkalommal)

Bazsi

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
Re:Csevegő
« Válasz #1080 Dátum: 2011. június 29. - 19:37:34 »
kimentek borért  ;D
gsi rulez

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
  • HGDC Elnök, Fórum Admin
    • Profil megtekintése
« Válasz #1081 Dátum: 2011. június 30. - 08:32:23 »
kimentek borért  ;D

Inkább pálinkát hozzanak.......... ;D ;D ;D
Undisputed Astra GSi C20LET inside

Gabesz

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #1082 Dátum: 2011. június 30. - 15:45:51 »
kimentek borért  ;D

Az pénteken érkezik... ;)
---c20xe dis---

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #1083 Dátum: 2011. június 30. - 15:49:44 »
kimentek borért  ;D

Nehogy megmelegedjen.....küldheted tovább Pest felé.......... ;D ;D ;D

Tivadar

• HGDC tag
  • **
    • Profil megtekintése

Gabesz

• HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #1085 Dátum: 2011. július 02. - 23:45:55 »
kimentek borért  ;D

Nehogy megmelegedjen.....küldheted tovább Pest felé.......... ;D ;D ;D

Lehet,hogy kéne,már nem sok van... ;D
---c20xe dis---

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #1086 Dátum: 2011. július 04. - 09:28:19 »

Lehet,hogy kéne,már nem sok van... ;D

Már nem kell, berúgtam szombaton a Te pálinkád nélkül is. :D :D

Csapi

• HGDC tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #1087 Dátum: 2011. július 08. - 14:56:14 »
Szevasztok!

De rég jártam erre. Fél évet kint voltam külföldön, mondjuk május közepe óta itthon vagyok, de sok minden megint összejött. bla bla...  ;)

És mivel nem tudtam elmenni Füredre kicsit sz*rul éreztem magam. Már ég a pofám, hogy GSi-m van de 1,5 éve nem tudom összerakni. Ha minden jól megy akkor ma jön a szerelőm. Remélem jövőre el tudok majd menni vele valami összeruccanásra, mert most megint megyek ki augusztus elsején.

De azért ne mondjatok le rólam.

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #1088 Dátum: 2011. július 09. - 21:48:17 »
Szevasztok!

De rég jártam erre. Fél évet kint voltam külföldön, mondjuk május közepe óta itthon vagyok, de sok minden megint összejött. bla bla...  ;)

És mivel nem tudtam elmenni Füredre kicsit sz*rul éreztem magam. Már ég a pofám, hogy GSi-m van de 1,5 éve nem tudom összerakni. Ha minden jól megy akkor ma jön a szerelőm. Remélem jövőre el tudok majd menni vele valami összeruccanásra, mert most megint megyek ki augusztus elsején.

De azért ne mondjatok le rólam.

Szia Csapi!!!

Szoktunk emlegetni hogy vajon mi van veled?!
De akkor dolgozol, ez a lényeg. Füredet tényleg kár hogy kihagytad!!
Jól sikerült az idei is. ;D ;D

Augusztusig még azért összefuthatnánk ha Pesten jársz!!
Sőt, az autó összerakásában is tudunk segíteni ha gondolod. 8) 8)

Üdv: Joci

Csapi

• HGDC tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #1089 Dátum: 2011. július 10. - 23:20:58 »
Hát pesten csak akkor leszek, ha majd megyek vissza. Szal az most felejtős nekem, és nem is fűznek óda kellemes emlékek. Nem szívesen megyek arrafelé.

Az autó pedig megint állva maradt, mert nem jelentkezett a szerelőm. Nem tudom, hogy hogyan érted, de lehet, hogy el kellene egy kis segítség, ha a héten nem jön össze. Mindenképpen szeretném tudni, hogy beröffen-e még ez a motor.

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #1090 Dátum: 2011. július 12. - 12:03:51 »
Hát pesten csak akkor leszek, ha majd megyek vissza. Szal az most felejtős nekem, és nem is fűznek óda kellemes emlékek. Nem szívesen megyek arrafelé.

Az autó pedig megint állva maradt, mert nem jelentkezett a szerelőm. Nem tudom, hogy hogyan érted, de lehet, hogy el kellene egy kis segítség, ha a héten nem jön össze. Mindenképpen szeretném tudni, hogy beröffen-e még ez a motor.

A mocit berakás nélkül is be lehet röffenteni valahogy, csak én nem értek hozzá......

De amúgy szerelésre gondoltam, ha gondolod megbeszéljük, szólok Csubynak, Sunrise-nak, Kuzinnak,
Dininek is szólhatunk mert ő a melvékhez ért nagyon, aztán megyünk és összedobjuk a verdát.
Persze én most csak a magam nevében beszélek, de szerintem ha szólunk nekik, szivesen jönnek.

Csapi

• HGDC tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #1091 Dátum: 2011. július 13. - 16:17:35 »

A mocit berakás nélkül is be lehet röffenteni valahogy, csak én nem értek hozzá......

De amúgy szerelésre gondoltam, ha gondolod megbeszéljük, szólok Csubynak, Sunrise-nak, Kuzinnak,
Dininek is szólhatunk mert ő a melvékhez ért nagyon, aztán megyünk és összedobjuk a verdát.
Persze én most csak a magam nevében beszélek, de szerintem ha szólunk nekik, szivesen jönnek.
Hát jó lenne a szerelés nélkül is találkozni, de most ismét kaptam holnapra egy időpontot a szerelőmtől. Szombattól meg a Balatonon leszek 5 napot, ha minden jól megy akkor az alatt összerakja nekem. Viszont, ha nem akkor pedig nem lesz időm már nagyon. Legközelebb februárban jövök haza, akkor az autó lesz az első. Talán így már gatyába tudom rázni.

Azért köszönöm szépen! Jah és akkor, ha majd tud újra kaparni, akkor valami kis talira elviszem szerintem. Lurdy vagy ilyesmi.

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #1092 Dátum: 2011. július 14. - 09:11:30 »

Hát jó lenne a szerelés nélkül is találkozni, de most ismét kaptam holnapra egy időpontot a szerelőmtől. Szombattól meg a Balatonon leszek 5 napot, ha minden jól megy akkor az alatt összerakja nekem. Viszont, ha nem akkor pedig nem lesz időm már nagyon. Legközelebb februárban jövök haza, akkor az autó lesz az első. Talán így már gatyába tudom rázni.

Azért köszönöm szépen! Jah és akkor, ha majd tud újra kaparni, akkor valami kis talira elviszem szerintem. Lurdy vagy ilyesmi.

Hát akkor remélem hogy összeszedi magát a szerelő és rendesen megcsinálja az autódat!
Balcsira meg jóidőt, meg sok nőt! :D
A talit meg mindenképpen összehozzuk, csak szólj időben!!  8) 8)

Csapi

• HGDC tag
  • *
    • Profil megtekintése
« Válasz #1093 Dátum: 2011. július 14. - 17:58:42 »
Hát akkor remélem hogy összeszedi magát a szerelő és rendesen megcsinálja az autódat!
Balcsira meg jóidőt, meg sok nőt! :D
A talit meg mindenképpen összehozzuk, csak szólj időben!!  8) 8)

Nah már az emelő itt van nálam, már csak a szaki hiányzik. Jah azok a jó kívánságok rám is férnek, remélem jó is lesz. Mondjuk ha más nem el leszek ázva rendesen.  ;D

Mindenképpen jelentkezem. Előre láthatólag február és márciusban leszek majd megint itthon, szóval éveadnyitóról megint lecsuszom. De akkor majd valami kis tali.

Joci

• Globális moderátor
  • HGDC tag
    • Profil megtekintése
« Válasz #1094 Dátum: 2011. július 16. - 08:54:16 »
Nah már az emelő itt van nálam, már csak a szaki hiányzik. Jah azok a jó kívánságok rám is férnek, remélem jó is lesz. Mondjuk ha más nem el leszek ázva rendesen.  ;D

Mindenképpen jelentkezem. Előre láthatólag február és márciusban leszek majd megint itthon, szóval éveadnyitóról megint lecsuszom. De akkor majd valami kis tali.

Évadnyitó szerintem ismét áprilisban lesz majd..... ;) ;)