Következő találkozó:Tatabánya Évadzáró2010-10-09
Joci,szombaton küldök friss képeket adatokat!
Idézetet írta: Bazsi - 2010. szeptember 16. - 21:07:43Joci,szombaton küldök friss képeket adatokat!Már vasárnap van és nem küldtél......... És a Joci nagy J
Joci,olyan funkciót nem lehet mint a régi fórumban ugrás az ujjakhoz? ,ne kelljen végig lapozni mindegyik hozzászólást.
Már megtaláltam.....tudod én nem vagyok olyan ügyes mint te vagy ha átláthatóbb lenne az oldal?
Jocika kisfiam,Holnaptól elhúzok egy Dániás-Amerikás útra 2 azaz 2db hétre.(Neminhogya ez tégedet érdekűne)Pórbálj valami választot a évadzáróra megszülni mire hazagyüvök.Eztet tán rád lehet bízni,me csak kérdezgetni köll.(A többihez úgy is hüle vagy) Maradok TíztelettelSt. de Fülig James
Idézetet írta: RogerGSi - 2010. szeptember 20. - 20:43:06Jocika kisfiam,Holnaptól elhúzok egy Dániás-Amerikás útra 2 azaz 2db hétre.(Neminhogya ez tégedet érdekűne)Pórbálj valami választot a évadzáróra megszülni mire hazagyüvök.Eztet tán rád lehet bízni,me csak kérdezgetni köll.(A többihez úgy is hüle vagy) Maradok TíztelettelSt. de Fülig James Nézd meg az e-mailjeidet te utazóbűvész!!!!!
Nah hát errő beszélek nyuszó-muszó!