Következő találkozó:Tatabánya Évadzáró2010-10-09
Azt meg tudná mondani valaki,hogy hány darab rögzítő patent kell a küszöbhöz?Sikerült találnom,100 ft/DB-ért....
Idézetet írta: Gabesz - 2011. január 25. - 08:53:56Azt meg tudná mondani valaki,hogy hány darab rögzítő patent kell a küszöbhöz?Sikerült találnom,100 ft/DB-ért.... Kasztnizva lesz?
na haló nagyurak! hnap lesz kész a masina végre meglett dícsérve, hogy milyen jó állapotban van. De lenne egy kérdésem: nemsokára kuplungos lesz... milyent érdemes bele venni/nézni?? 15ezer km van még neki kb... akkor már főtengelyszimeringet is cserélek rajt, mert ott kicsit folyatja az olajat...
Idézetet írta: RogerGSi - 2011. január 25. - 09:43:23Idézetet írta: Gabesz - 2011. január 25. - 08:53:56Azt meg tudná mondani valaki,hogy hány darab rögzítő patent kell a küszöbhöz?Sikerült találnom,100 ft/DB-ért.... Kasztnizva lesz?Ha minden jól megy... Még meglátjuk,remélem!
Idézetet írta: mil - 2011. január 25. - 18:33:41na haló nagyurak! hnap lesz kész a masina végre meglett dícsérve, hogy milyen jó állapotban van. De lenne egy kérdésem: nemsokára kuplungos lesz... milyent érdemes bele venni/nézni?? 15ezer km van még neki kb... akkor már főtengelyszimeringet is cserélek rajt, mert ott kicsit folyatja az olajat...Én sachsot raktam bele,eddig nincs gond vele. Bírja,pedig néha kap rendesen...
Idézetet írta: Gabesz - 2011. január 25. - 19:22:05Idézetet írta: mil - 2011. január 25. - 18:33:41na haló nagyurak! hnap lesz kész a masina végre meglett dícsérve, hogy milyen jó állapotban van. De lenne egy kérdésem: nemsokára kuplungos lesz... milyent érdemes bele venni/nézni?? 15ezer km van még neki kb... akkor már főtengelyszimeringet is cserélek rajt, mert ott kicsit folyatja az olajat...Én sachsot raktam bele,eddig nincs gond vele. Bírja,pedig néha kap rendesen... és az mekkora átmérőjű? én még a kevlároztatáson gondolkozom... . Nálam is kapja rendesen a kuplung
Hali fater nem adta meg az elsőbséget egy Avensis D4D-vel és belekoccant egy ilyen kis pözsóóba, amiben let kb 1 000 000 kár a kérdés hogy Bónusz 10-ből kb hova lessz visszasorolva, nem tudja valaki?
én tudok! . De nekem a bovdent is fel kellene újítani .