Tartalomjegyzék .::Gran Turismo 4::.
.::The Hungarian GT4 Site!::.

Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Melyik pályán, és kocsival legyen időmérő? Én példámra kell

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Köridő versenyek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Lollermachine
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 03, 2007 3:13 pm    Hozzászólás témája: Melyik pályán, és kocsival legyen időmérő? Én példámra kell Hozzászólás az előzmény idézésével

Melyik pályán, és kocsival legyen időmérő? Én példámra kell!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Lollermachine
Site Admin

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 03, 2007 3:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Laguna Seca, Ford gt 2. spec.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
superlatiVe

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 11, 2007 4:12 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi ,figy mérnem az extra.hu-ra regeltél,ott nincs reklám, 1 gb-tárhely van e-mail,meg minden.
Meg ajánlom figyelmedbe ha frankó weboldalt akarsz csinálni a mostaninál dizájnabbat én is most tanulom a webszerkesztést,ajánlom figyelmedbe a Template Monster letöltését (Websablon-tár) q-torrentel
de előtte szerezz be egy Macromedia Dreamwaver weboldalszerkesztő csomagot ami úgy 200-300 ezer Razz forint de illegális úton adsl-light-al olyan fél nap. Laughing

Szerintem.

Éppen a template superpackot töltöm amiben olyan kész weblapok vannak hogy padlótfogsz nem a kormányt.

na hali.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
superlatiVe

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 11, 2007 4:15 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Persze én nem GT-s oldalt akarok mondjuk BALLOR kollégát nem volna nehéz elkenyni az egész oldalával együtt. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Köridő versenyek Időzóna: (GMT 0)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.