A GWI -RŐL   KVÍZJÁTÉK   ELFOGADÓHELYEK    
     
     
  FONTOS: AZ ÖN AJÁNLÓ KÓDJA:  ga05  
  Pénzkereset otthonról irányítva!  
  GWIBIZ egy otthonról irányítható, egyszerű, kockázatmentes pénzkereseti lehetőséget kínál az Ön számára, amit ha kihasznál, akkor hamarosan jelentős, legális mellékkeresetre fog szert tenni, napi néhány órás elfoglaltsággal.  
  GWIBIZ egyforma esélyt biztosít mindenki számára, teljesen mindegy, hogy Ön hol lakik. A munkához mindössze Internet kapcsolatra van szüksége és indulhat is a munka!   
     
  Hogy működik a GWIBIZ Partnerprogramja?  
     
  GWI egy olyan vásárlói klubot működtet, ahol különböző cégek, vállalkozások, Internetes áruházak kedvezményeket biztosítanak a GWI tagok számára, akik a vásárlásuk során jelentő mennyiségű pénzt tudnak a kártya használattal megtakarítani.   
  Ön a kedvezményeket a GWI CD CarD vásárlói kártya birtokában 1 éven keresztül élvezheti.   
     
  GWI CD CarD vásárlói kártya  
  GWI CD CarD vásárlói kártyája önmagában újdonságnak számít a jelenleg forgalomban lévő vásárlói kártyák piacán.Egy névjegykártya, melynek első oldalán a tulajdonosának neve, a kártya érvényessége, és egy tagsági szám jelzi a regisztrációt. A hátoldalán egy írott CD felületén található az az információ, amely bármikor lehívható egy számítógép segítségével. Ez tartalmazza azon cégek felsorolását, ahol a kártya tulajdonosa jogosult kedvezményes vásárlásra. GWI CD CarD vásárlói kártya ára: 5000,-Ft/év  
     
  Az elv egyszerű:  
     
  1.   
  Rendelje meg a saját, névre szóló GWI CD CarD vásárlói kártyáját, és vásároljon egész évben kedvezményesen! Takarítson meg 50 -100 ezer Ft-ot a kártya rendszeres használatával!  
  2.  
  Ajánlja másoknak a GWIBIZ partnerprogramját, mellyel egyre növekvő, plusz bevételre tud szert tenni a saját ill. tagjai munkája által.   
     
                      Pénzmegtakarítás + Pénzkereset = GWIBIZ   
     
  Miért van az, hogy vannak, akik nagyon sok pénzt keresnek az Interneten?   
  Tényleg lehetséges elérni az anyagi függetlenséget az Internet segítségével?  
  Nos, Ön szeretne-e azok közé tartozni, akiknek az Internet napi 24 órában, heti 7 napban dolgozik?  
     
  Mit szólna hozzá, ha azt mondanánk Önnek, hogy a GWIBIZ partnerprogramja egy stabil háttérjövedelmet teremthet Önnek anélkül, hogy különösebben sokat kellene tennie érte? Természetesen, ha sokat akar keresni és gyorsan, ahhoz itt is szükség van némi cselekvésre, de ez egyrészt teljesen Önön múlik, másrészt az Internet tényleg a nap 24 órájában, a hét 7 napján ÖNNEK dolgozik, ha egyszer elindította a partnerkapcsolatot.   
     
  Milyen érzés lesz, amikor ténylegesen becsönget Önhöz a postás, és kezébe nyomja azt az utalványt, amely a GWIBIZ partnerprogram aktuális jutalékát fizeti ki Önnek?  
     
  - Itt van tehát egy valódi lehetőség arra, hogy ténylegesen pénzt tudjon keresni az Interneten! Megismerheti azt a rendkívül egyszerű módszert, melynek segítségével akár egy professzionális második jövedelmet teremthet magának.  
  - Az Ön által generált eladások után közvetlen jutalékot fizetünk. Bárki, aki az Ön ajánlása alapján rendeli meg a GWI CD CarD vásárlói kártyát,  azt az Ön partnerkódjával teszi. Partnerprogramunk azonnal kiszámolja az ebből  származó jutalékot és jóváírja Önnek.  
  - A barátai, ismerősei, sőt bárki, aki a Interneten találkozik az Ön hirdetésével, Önön keresztül csatlakozik a partnerprogramhoz. Minden olyan eladás után, ami az Önhöz csatlakozottak révén jön létre, ÖNNEK jutalékot fizetünk.  Ezzel jövedelmedét szó szerint megsokszorozhatja!  
  Nézzük meg konkrétan, hogyan is működik a  
  GWIBIZ Partnerprogram!  
     
  1. lépés:   
  Regisztráljon a GWIBIZ partnerprogramba! A regisztrációt követően e-mail-ben elküldjük a partnerkódját. Ezt követően kezdheti is a munkát! Értesítse az ismerőseit, barátait a GWIBI partnerprogramjáról, hogy Ők is csatlakozni tudjanak, illetve adjon fel minél több hirdetést az Ajánlókóddal. Egyre többen fognak regisztrálni Önhöz és ezzel el is indította a GWIBIZ üzletét.  
  2. lépés:  
  A regisztrációt követően, legkésőbb néhány napon belül, teljesítse a cég felé az 5000,-Ft-os kártyadíjat, hogy postázni tudják a nevére elkészített GWI CD CarD vásárlói kártyát, ill. ezzel a megszerezze jutalékjogosultságát a GWIBIZ Partnerprogramjában.  Addig is az Ön által, partnerei által történt regisztrációkat nyilvántartjuk, aktiválni akkor fogjuk, ha beérkezett a kártya díja.  
  GWIBIZ által biztosított kereseti lehetőség!  
  A javadalmazás terv rendkívül egyszerű.  
  Ha ügyesen dolgozik, akkor a termék 60%-át is megkeresheti!   
  Nos az alábbi táblázat megmutatja Önnek, hogyan is néz ki ez a 60% pontosan!  
     
    Szintek Az Ön jutaléka százalékban Az Ön jutaléka forintban    
    1. szint: közvetlen értékesítés 20% 1000,-Ft    
    2. szint: első mélység 12% 600,-Ft    
    3. szint: második mélység 10% 500,-Ft    
    4. szint: harmadik mélység 8% 400,-Ft    
    5. szint: negyedik mélység 5% 250,-Ft    
    6. szint: ötödik mélység 3% 150,-Ft    
    7. szint: hatodik mélység  2% 100,-Ft    
     
     
  Nézzünk egy számítási példát, arra hogy GWI CD CarD vásárlói kártyák hálózatban történo értékesítéssel milyen kereseti lehetoség érhető.  
     
  Példa a keresetre:  
  5 vásárló × 1000,-Ft = 5.000,-Ft jövedelem (kártya ára megtérült)  
  5 × 5 vásárló = 25 vásárló × 600,-Ft = 15.000,-Ft jövedelem  
  25 × 5 vásárló = 125 vásárló × 500,-Ft = 62.500,-Ft jövedelem  
  125 × 5 vásárló = 625 vásárló × 400,-Ft = 250.000,-Ft jövedelem  
  625 × 5 vásárló = 3125 vásárló × 250,-Ft = 781.250,-Ft jövedelem  
  3125 × 5 vásárló = 15625 vásárló × 150,-Ft = 2.343.750,-Ft jövedelem  
  15625 × 5 vásárló = 78125 vásárló × 100,-Ft = 7.812.500,-Ft jövedelem  
  Összesen 11.270.000,-Ft jövedelem az első évben! A második évtől ez Önnek havi 939.167,-Ft PASSZIV jövedelmet jelent, mert 1 év múlva a vásárlói kártyák lejárnak és ugyanezért a pénzért nem kell újból megdolgoznia. HOGY TETSZIK?  
     
  Új piacra való belépés:  
     
  Törekszünk arra, hogy új piacokat, új országokat nyissunk meg a GWIBIZ vásárlói klub előtt, kivételes lehetőséget biztosítva azon klubtagoknak, akik ebben segítségünkre vannak.   
  GWIBIZ NEMZETKÖZI ÜZLET, így a keresetének nincs felső határa, ugyanúgy részesedhet a belföldi, illetve külföldi kártya megrendelések után is.   
  A hálózatában 1 év múlva lejárnak a kártyák és az 5000,-Ft-os megújítás újabb jövedelmet fog biztosítani Önnek. Azt az összeget, amit előző évben megkeresett, jövőre újra megkeresheti, és nem kellett új ügyfelet hoznia. GWIBIZ ezáltal egyfajta PASSZIV JÖVEDELMET is biztosít Önnek a megújítások által.  
     
  Vásároljon kedvezményesen GWI CD CarD kártyával:   
  Az internetes vásárlás előnyeit bizonyára már Ön is kipróbálta, és megtapasztalhatta ezt az egyre jobban teret hódító ideális vásárlási formát. Kényelmesen, könnyen és gyorsan vásárolhat, otthon ülve vagy akár a munkahelyéről 60 Internetes Áruházban! További 3000 szerződéses partnerünk biztosít Önnek 5-50%-os kedvezményt.   
     
  Van napi 1-2 óra szabadideje? Váltsa pénzre!  
  GWI CD CarD vásárlói kártya néhány vásárlás után meghozza az árát, és utána egész évben élvezheti a kedvezményes vásárlás örömét, nincs vesztenivalója, velünk akkor is nyer, ha csak a kártyáját használja! Ha másoknak ajánlja Partnerprogramot, akkor hamarosan megfogja tapasztalni, hogy a számok önmagukért beszélnek!  
     
  Az álmok arra valók, hogy megvalósítsuk Őket, valósítsa meg Ön is minden álmát a GWIBIZ Partnerprogramjával.   
  A partnerprogram menedzselése nem igényel többet Öntől napi egy-két óránál.  
  Később pedig még annyit sem! Automatikusan növekszik az üzlete!  
     
     
  Lépjen most, és legyen tagja a nyerő csapatnak!  
  Rendelje meg a GWI CD CarD vásárlói kártyát és lásson munkához még ma!!!  
  Lehet, hogy holnap már valaki más lépteti be az Ön ismerőseit!!!  
     
  ONLINE  REGISZTRÁCIÓHOZ  
  klikkeljen a következő linkre:  
  http://gwi.hu/partner/index.php?mod=user&reg=1  
     
  FONTOS !!!  
  Az „Ajánló kódja” mezőbe írja be:  ga05  
  A  „Loginnév (4-8 szimbólum)” mezőbe írjon be egy szabadon választott azonosítót, amely később az Ön által behozott új tagok regisztrálásakor „Ajánló kód”-ként fog szerepelni.  
   Elérhetőség: gwi-kartya@index.hu