Bölcsodénk 140 férohelyes, 20 hetes kortól 3 éves korig gondoskodunk a gyermekek elhelyezésérol, 10 csoportszobában. A gyermekeket füves játszókerttel, tornateremmel, fejleszto szobával, sószobával várjuk.

A csoportszobák tágasak, világosak, otthonosan berendezettek, elég teret biztosítanak a gyerekeknek. Kényelmesen elférnek a fekhelyek. A fürdőszobák berendezései a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelőek. A szobákban új beépített szekrények vannak. A bútorok elrendezése, a szobák igényes díszítése, a játéksarkok kialakítása a gondozónő ízlését dicséri.

   


A bölcsőde feladata a napközbeni kisgyermek ellátás, magas színvonalú gondozó-nevelő munka biztosítása az ellátottak számára. Igyekszünk kiszolgálni a lakosság igényeit, ugyanakkor szem előtt tartjuk a családias jó hangulatú munkahely megteremtését, ahol nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek is jól érzik magukat. A szülőnek lehetősége van arra, hogy betekinthessen a mindennapi munkánkba.

Bölcsődénk szellemisége azon alapszik, hogy munkatársaimmal együtt szakmai felkészültségünk, hivatástudatunk, emberi magatartásunk, valamint egész személyiségünk a legmagasabb fokon szolgálja a gyermek érzelmi és testi fejlődését. Kiemelt feladatnak tekintjük az egészséges életmódra való nevelés szokásainak kialakítását.Büszkék vagyunk a felújított udvarunkra, melyen homokozó, zuhanyzó, nagy füves játszókert, színes vonat, babaház és MEGA TOYS mozgásfejlesztő játékok találhatók.

   

2002-ben megkaptuk a tanúsítványt az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány minőségirányítási rendszerről.


1138 Budapest
Gyöngyösi sétány 3.
(061) 3 402-512,
06-30-4675597