Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
A projekt bemutatása röviden
Hagyományok Útja, Sunday 28 December 2008 - 22:14:38HAGYOMÁNYOK ÚTJA
Célok és lehetőségek.


A kulturális és turisztikai útvonalak létrehozásának célja - természeti és kulturális értékek összekötésével - új turisztikai vonzerő kialakítása. A turisztikai kínálat ezáltal bővül, s az összefogás révén a helyszínek idegenforgalma nő. Az érdeklődés növekedése elősegíti a természeti és kulturális értékek védelmét szolgáló befektetések létrejöttét. A gazdaságilag elmaradott területek felzárkóztatása és - az érintett településeken - új munkahelyek teremtése előtérbe kerülhet.

A kulturális és turisztikai útvonalak kialakításával - közös, vagy hasonló témához kapcsolódó - kulturális és turisztikai értékeket, látványosságokat, idegenforgalmi szolgáltatásokat, programokat fogunk össze. Hosszabb távon az útvonalak különböző helyszíneken található, egységes megjelenésű kulturális, turisztikai termékké fejleszthetők.

A létrehozott helyi, regionális és országos szintű útvonalakhoz kulturális, turisztikai programok kapcsolhatók, fokozva ezzel az érdeklődést és a vonzerőt.

Az egyes útvonalak állomásain a központi témához kapcsolódó garantált - a marketingkommunikációs eszközök által megadott időpontban és feltételek mellett garantáltan elérhető - programok, attrakciók várják a turistát.

Elsődleges cél az útvonalak létrehozásához és működtetéséhez szükséges állandó együttműködési hálózat kialakítása, melyet a Kuruc Hagyományőrző Egyesület koordinál, felelősséget érezve a kulturális és természeti értékek védelme és azok hasznosítása iránt.

Az együttműködési hálózat kialakításához először egy adatbázis létrehozása szükséges, melyben nagyvonalakban szerepelnek a tervezetben részt venni szándékozó települések egyes programjai, attrakciói.

Az adatok birtokában történhet a téma szerinti csoportosítás, majd az útvonalakra - és azok nevére - való javaslattétel, melyet minden résztvevővel egyeztetünk. Ezután az egyes állomásokat részletes információval - képekkel, ismertetőkkel, egyéb linkelési lehetőségekkel kiegészítve - a honlapon megjelenítünk. A honlapot a kultúra és a turizmus iránt érdeklődő internet-felhasználók körében népszerűsítjük és ismertté tesszük.

Amennyiben tervünk elnyerte tetszését, Önnek nincs más feladata, mint az adatbázisba való bejelentkezés. Küldjön rövid ismertetőt települése kulturális és természeti értékeiről. Kérjük jelezze pontos elérhetőségét, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot.

Címünk, bővebb információ:
Kuruc Hagyományőrző Egyesület
5085 Rákóczifalva, Kossuth út 23.
Telefon/fax: 56/441-464
E-mail: terenyei@t-online.hu
Honlap: http://www.rakoczifalva.atw.hu


 10.0 - 1 vote 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz
Útvonalak 1.
Nagykunsági barangolások
Útvonalak 2.
Erdély I. - Szatmárnémeti
Útvonalak 3.
Erdély II. - Szatmárnémeti
Útvonalak 4.
Felvidék - Nyitra és környéke
Kiadvány 1.
Hagyományok Útja - 2009. január
Kiadvány 2.
Hagyományok Útja - 2009. április
Kiadvány 3.
Hagyományok Útja - 2010. február
Kiadvány 4.
Hagyományok Útja - 2010. március
Kiadvány 5.
Hagyományok Útja - 2010. április
Kiadvány 6.
Hagyományok Útja - 2010. május
Kiadvány 7.
Hagyományok Útja - 2010. június
Kampány
Új Néplap hirdetések
Kampány
Programok
Kiadvány
Hagyományok útja az iskolákban
Szakmai kiadvány
Kuruc kori hagyományok az iskolákban
Ez az oldal a Kuruc Hagyományőrző Egyesület tulajdomát képezi.