2012. Aug
18
Itt az IMAX-es Indiana Jones-előzetes
Kategória: Filmhírek - Írta: yvette
A legfanatikusabb Indiana Jones-rajongók számára az év híre lehet, hogy a Paramount stúdió IMAX-mozikban is bemutatja Az elveszett frigyláda fosztogatói című Spielberg-klasszikust.A Paramount Home Media Distribution és az IMAX Corporation tegnap bejelentette, hogy Az elveszett frigyláda fosztogatói (Raiders of the Lost Ark) című kalandfilmet bemutatják IMAX-moziban is. Üröm az örömben, hogy a jelenlegi tervek szerint a szeptember hetedikére tervezett premier mindössze egy hetet fog lefedni és csak kijelölt IMAX-mozikban lehet látni Steven Spielberg klasszikus rendezését. (A vetítésekben részt vevő mozik listáját az IMAX honlapján lehet végignézni.)

"Amikor megláttam a film lenyűgöző képminőségét és meghallottam a feljavított hangját az IMAX-teremben, szó szerint leesett az állam. Nagyon remélem, hogy a közönség számára is épp annyira élményszámba fog menni a film, mint esetemben." - nyilatkozta Steven Spielberg, miután egy elővetítésen megnézhette a végeredményt. A feljavított verzió afféle előfutára lesz a szeptember 18-án megjelenő Indiana Jones-gyűjteménynek, melyet Blu-ray formátumban lehet majd megvásárolni ugyancsak erőteljesen feljavított kép- és hangminőséggel.
2012. May
20
Új filmtervek
Kategória: Filmhírek - Írta: yvette
Paranoia-A főnök zsarolja a fiatal alkalmazottai közül az egyiket ,hogy kémkedjen egy versengő vállalat után.Rendező: Robert Luketic
Írók: Joseph Finder 8regényéből), Barry Levy (forgatókönyv)
Szereplők: Liam Hemsworth, Gary Oldman , Harrison Ford Bejelentették,hogy lesz Indiana Jones 5 -a hír nem hívatalos egyenlőre.
2012. Feb
22
Ford játékot tesztel Japánban
Kategória: Érdekességek - Írta: yvette

Láthatóan tetszik is neki.
Oldal:   <<        >>