2013. Feb
11
Megérkezett a 42 hosszabb előzetese
Kategória: Videók - Írta: yvette
Itt van Harrison Ford új filmjének előzetese
2013. február 10.
Rég láttuk moziban Harrison Fordot, s témája miatt lehet, hogy legújabb filmje itthon el is kerüli a multiplexeket, de szerencsére idén két további filmben is megnézhetjük a veterán színészt.

Április 12-én kerül bemutatásra Amerikában Harrison Ford új filmje, a 42. A Warner Bros. által gyártott filmet Brian Helgeland írta és rendezte, főbb szerepeiben pedig Chadwick Bosemant, Christopher Melonit, Ryan Merrimant, Brad Beyert, Toby Husst és T.R. Knightot láthatjuk Ford mellett. A történetben Ford egy baseball csapat vezetőjét alakítja, aki leszerződtette Jackie Robinsont, aki az első színesbőrű játékos volt a ligában.

 

Fordot legutóbb 2011-ben láthattuk moziban a Cowboyok és űrlényekben, de jelen állás szerint idén összesen három filmben is szerepelni fog. A 42 mellett októberben a Paranoia című thrillerben láthatjuk őt Liam Hemsworth és Gary Oldman társaságában, míg novemberben érkezik az év egyik legjobban várt scifije, a Végjáték (Ender's Game), melyet Gavin Hood rendez, s melynek főszereplője Asa Butterfield lesz.

Forrás:SG Magazin